Misiunea "Adio celulită!". Soluția pentru o silueta de vis și o vacanță de neuitat.

by - marți, ianuarie 15, 2019

Vă spuneam că am păstrat ce-i mai bun pentru final. Astăzi vorbim despre ultimul cadou primit în cadrul Bucovina Beauty 2. De această dată am avut parte tot de generozitatea sponsorului Rekze România, un distribuitor de produse profesionale de îngrijire foarte cunoscute.
Dacă dată trecută am vorbit despre șamponul miraculos împotriva căderii părului care, în cazul meu a dat roade, astăzi vorbim despre crema anticelulitică.


Sezonul rece este perfect pentru a ne îngriji de pielea noastră, pentru vremea bună din an ce are să urmeze. Așadar, tratamentele anticelulitice pot fi aplicate cu încredere în această perioadă căci, se știe, miracolele nu apar peste noapte. Însă, făcând alegerea corespunzătoare și alegând un remediu eficient, până la vară ai tot timpul din lume să-ți modelezi corpul pentru acel bikini extrem de atrăgător.

Pastila sau crema?

De obicei sunt împotriva a tot ce înseamnă pastile dacă acestea nu fac parte din sfera naturală, care să aducă diferite beneficii corpului fără să-i facă rău. După ce am încercercat și remedii medicamentoase pentru diferite "ajustări" am ajuns la concluzia că tratamentul local e cea mai bună soluție. Desigur, când vine vorba de colăcei nedoriți și kilograme în plus, precum și de celulită, o dietă corespunzătoare ajustată cu o cremă potrivită cred că e mai indicat decât filmele cu pastile.

Celulita - Manifestări fizice și psihice.

Celulita, așa cum o știm cu toții are acele "manifestări" fizice pe care deja le știm: centimetri nedoriți de grăsime pe burtă și coapse, aspect de coajă de portocală, piele în relief, îmbătrânită.
Însă, pe lângă acestea, deși vorbim de o zonă mai puțin vizibilă, consider că odată cu ea pot apărea și manifestări psihice. Orice parte a corpului poate prezenta un atuu pentru femei, oferindu-le mai multă încredere în sine. Pentru a ne îmbrățișa corpul cu mai multă ușurință, scăparea de celulită și vergeturi poate avea un rol semnificativ.
Celulita nu ține cont de vârstă și de cele mai multe ori nici de siluetă. Un foarte bun exemplu sunt eu, cea care se confruntă cu un aspect nedorit în zona coapselor de la vârsta de 13 ani, când nu cântăream mai mult de 30 kg.
Nu am pus mare accent pe acest aspect până când am ajuns la vârsta adolescenței, pe la 16-17 ani, când tot mai multe dintre colegele mele își etalau trupul subțire, tras prin ac, la piscină sau la mare, într-un costum de baie elegant. A devenit oarecum o obsesie să scap de "priveliștea" aceea și de atunci am început să testez câteva soluții care să-mi redea fermitatea și care să elimine aspectul neplăcut.

Rekze Slimming Cream - Crema profesională anticelulitică Rekze. Impresii. 

M-am bucurat să pot încerca și această cremă de la Rekze, după ce, în ultima vreme am început să incerc tot mai multe astfel de remedii.


Crema anticelulitică Rekze are o consistență densă și un miros fin, plăcut. Se aplică pe piele într-o cantitate foarte mică. Aplicarea poate părea ușor dificilă însă, în contact cu pielea, crema se topește și intră în piele imediat, fără a lăsa o senzație lipicioasă și fără a se transfera pe haine.
Un atuu al acestei creme este acela că nu oferă o senzație de arsură sau căldură, precum am întâlnit în cazul altor creme, aspect ce poate fi deranjant pentru unii.

Zona este foarte bine hidrată iar în scurt timp, căteva zile-o săptămână de utilizare constantă, încep să apară și efectele. Învăluită într-o atingere de cașmir și cu un complex unic de uleiuri esențiale și ingrediente ce ajută la arderea depozitelor de grăsime din cele mai fine și adânci straturi, pielea capătă un aspect mai ferm, vizibil întinerit, iar aspectul de coajă de portocală este diminuat. Din fericire, nu am probleme cu depozite de grăsime accentuate și centimetri nedoriți pentru a vă putea spune câți centimetri am pierdut și dacă s-a întâmplat asta. Însă, cu siguranță măcar una din colegele mele prezente la eveniment, vă vor spune detalii despre acest aspect.


Cert este că Rekze Slimming Cream și-a dovedit eficacitatea într-un timp scurt și împreună punem "țara la cale" pentru coapse ferme și un corp gata de bikini și forme de invidiat pentru vacanța de vară.

Tu ai încercat această cremă profesională de modelare, împotriva celulitei și a aspectului de coajă de portocală?

You May Also Like

0 comments