OOTD: Lavender long sleeve flare dress outfit&NYE look

by - duminică, ianuarie 06, 2019

Nu am mai vorbit de ceva timp despre modă și ținute, pentru că din sfera asta nu am mai achiziționat mai nimic în ultima vreme.
Singura piesă aparent nouă, primită la sfârșitul anului trecut, dar și prima despre care vorbim în acest an e o rochie de la Dresslily. Au avut o campanie de promovare a reducerilor la care am participat și eu, în urma căreia am primit un Gift Card cu care mi-am luat această rochie.


Mi s-a părut de prost gust faptul că nu s-a departajat cumva, legat de suma cardului cadou, în funcție de numărul distribuirilor participanților, astfel că, indiferent că s-a distribuit pe două rețele de socializare, fie că s-a scris despre asta și pe blog (subdomeniu/domeniu), valoarea oferită a fost identică la toți participanții.

Astfel, trecând de acest aspect, suma a fost relativ modică și în prețul cardului a intrat și costul de câțiva dolari al transportului. Inițial am vrut o pereche de colanți însă, pentru că nu-mi doream să investesc suplimentar, am decis să mai caut. Astfel am dat peste această rochie mov, care s-a dovedit a fi chiar o surpriză.



Lavender dress&NYE outfit

Pentru că rochia se încadra în buget și avea o culoare superbă de mov-lavandă, un mov pastel superb și foarte greu de găsit, care mie personal îmi place la nebunie, având în vedere că avea și mânecă lungă și era și foarte simplă, fiind ideală pentru sezonul rece, mi-am spus să-i dau o șansă.
A fost o alegere surprinzătoare și perfectă! În momentul în care am primit-o și am scos-o din cele două pungi am fost puțin șocată. Rochia a ajuns la poșta locală, astfel că n-am fost nevoită să plătesc taxe suplimentare.

Dress/Rochie: https://bit.ly/2Szf2wN
Shoes/Ghete: bonprix


Ce m-a surprins? Calitatea. Chiar dacă este făcută dintr-un material sintetic, materialul este gros și moale. Mă așteptam la o rochie banală, simplă și subțire. Nu e deloc așa! E groasă și călduroasă, cade foarte bine pe corp și lungimea este până aproape la genunchi. Deci perfectă!
Pentru că de Crăciun și Anul Nou am fost doar în vizită la rude, n-am avut nici energia și nici motivul să mă dichisesc cu fel și fel de articole, așa că am preferat să port această rochie care a fost pe placul tuturor și care s-a ales cu câteva complimente. Încerc să fiu mai cumpătată și să aleg articole pe care chiar le port, nu doar o dată, ca pe urmă să le uit în șifonier.


Merge purtată cu ciorapi, colanți, botine, ghete, cam tot ce-ți poate trece prin cap, oricând și oriunde n-ai nevoie de ceva foarte elegant.
Mie îmi place tare mult și o recomand cu căldură. Deși în prezent nu mai este în stoc am văzut totuși foarte multe rochii similare, rochii foarte simpatice și de sezon, pe acest site chinezesc Dresslily. Și calitatea lor este foarte bună, chiar peste așteptările mele, la prețuri accesibile. Totodată dacă vrei să plasezi o comandă pe Dresslily am pentru tine un cod de 20% reducere, pe care sa-l folosești la următoarea comandă: DRESSTODL.
Acelaș lucru il pot spune și despre bonprix, site-ul de pe care am ghetuțele bej, ce au o vechime de circa 2-3 ani. Cei de la Bonprix au o varietate mare de încălțăminte la prețuri foarte bune și mici, iar durabilitatea și confortul pe care acestea le asigură e tot ce ți-ai dori vreodată de la o pereche de papuci.

Voi ce părere aveți despre această rochie? Ați fi ales/purtat acest model?


You May Also Like

0 comments