Cum sa iti rasfeti partenera de 8 martie

by - vineri, februarie 15, 2019

Perioada 1-8 martie este cea mai frumoasa perioada pentru femei, deoarece in aceste zile le este adus un omagiu frumos, care se reflecta in martisoarele pe care le primesc de la domnii din viata lor. Martisorul simbolic este snurul cu fir alb si rosu, dar domnii ceva mai atenti la partenerele lor aleg sa vina si cu ceva in plus, pe langa martisorul clasic: poate un buchet de flori, o cutie de bomboane de ciocolata sau chiar bijuterii din argint sau aur. Toate acestea reprezinta cadouri de 8 martie ideale.

Exista o parte buna in ceea ce priveste aceasta lista de cadouri martisor, la care poti apela: ai o multime de posibilitati, din care poti alege. Poti alege orice doresti, in functie de preferintele personale ale iubitei sau de dorintele acesteia. Pe langa aceste cadouri 8 martie pe care poti sa i le oferi, gandeste-te sa-i oferi si clipe petrecute impreuna, doar voi doi: o plimbare romantica, poate chiar intr-un oras nou – plimbarile sunt intotdeauna o idee buna si te ajuta sa te relaxezi.

Daca ai in plan ceva mai sofisticat, un concert tinut intr-un cerc restrans, intr-un restaurant de lux este o solutie potrivita. Cina romantica este ceva dupa care multe femei se topesc de-a dreptul, deci ai mari sanse sa fii rasfatat si tu cu aprecierea ei sincera. Mai mult decat cadoul fizic, femeile apreciaza atentia si timpul pe care i-l acorzi. Asadar, investiti si timp in relatie, daca vreti ca aceasta sa reziste. Credeti-ma pe cuvant: rezultatele pozitive sunt garantate!

Vrei mai multe idei? Incearca si cu un cadou mai pretios: o bijuterie (sau mai multe). Femeile adora bijuteriile, pe care le asorteaza la o multime de tinute. Bijuteriile ofera o alura mai eleganta, mai feminina sau romantica, in functie de modelul acestora. Si ursuletii de plus inca mai sunt la moda, la fel si cadourile personalizate. Poti combina ideile intre ele, pana ajungi la un rezultat final care sa te multumeasca.

You May Also Like

0 comments