De la tandrețe la extaz. Jucariile și accesoriile sexuale - Din 80' și până la Ollo.ro .

by - miercuri, martie 27, 2019

Treceam zilele trecute pe lângă un raion de jucării și-mi spuneam ce mică e lumea - ieri niște copii care se bucurau de păpuși și mașini, astăzi adulți pe deplin. Și, cu toate acestea, există și pentru noi acele jucării pe care unele le consideră limita unui tabu, iar alții deja nu mai au nicio problemă în a le spune pe nume - jucăriile sexuale.

Sursa: Juicy Woman

Sexul nu mai este o rușine. Este o nevoie hormonală ce nu are nevoie de o rețetă strictă pentru a se termina cu extaz. Este totuși și o stare de relaxare, de detensionare, după cum spun experții. Deși în esență, toate cuplurile se bazează pe înțelegere și armonie, sexul este la fel de important. Este un punct de echilibru, de încredere în partenerul din viața noastră și totodată un simbol al familiei împlinite. Știai că în cazul oamenilor împliniți sexual, incidența bolilor cardiovasculare se reduce cu până la minim 80%? Nu o zic eu, ci oamenii de știință.

Despre jocuri și jucării sexuale.

Jocurile sexuale au rolul de a pipera viața și relația de cuplu, de a aduce suspansul și noutatea în viața noastră. Odată destinși față de parteneri prin intermediul jocurilor sexuale, căpătăm mai mult curaj, mai multă încredere de sine și bineînțeles, mai multă împlinire în viața de cuplu, o viață de care ambii parteneri vor fi mulțumiți și datorită căreia nu vor căuta refugiul în altă parte. Cu toții ar trebui să avem măcar o dată inițiativa unor astfel de jocuri.
Cât despre jucăriile sexuale, în secolul actual, ele sunt la fel de importante chiar și în lipsa unei vieți de cuplu. Jucăriile sexuale au fost create în mod special pentru autocunoaștere sau pentru a duce viața sexuală, de cuplu, la cu totul și cu totul un alt nivel de împlinire deplină. Ele oferă plăcere suplimentară în cadrul intim și ne ajută să atingem limitele absolute ale extazului fără precedent.
Se zice că omul îndrăzneț are mai multe șanse să reușească în viață. Adevărat! Însă omului îndrăzneț nu-i este frică să vorbească și să experimenteze cu elementele tabu, jocuri și astfel de jucării sexuale. Zic astfel să fim mai îndrăzneți și să acceptăm/tolerăm nevoile noastre și a celorlalți din jur.

Jucariile și accesoriile sexuale - Din 80' și până la Ollo.ro .

În vederea îmbunătățirii calității vieții, chiar și specialiștii în sănătate recomandă utilizarea de jucării și accesorii sexuale care să stârnească apetitul sexual și totodată să mărească receptivitatea zilnică la diferite sarcini.
La fel ca marijuana și viagra, aceste produse au fost lansate la început strict din punct de vedere medical, pentru a combate boli precum depresia. Pe parcurs, oamenii îndrăzneți au ajuns la concluzia că pot îmbina sănătatea cu plăcea și astfel au apărut magazinele de specialitate care oferă jucării și accesorii sexuale pentru diferite gusturi.
Unii preferă să utilizeze lucrurile casnice pe post de astfel de jucării, însă trebuie să ții cont că, de cele mai multe ori, acestea pot duce la neplăceri asupra sănătății/organismului. Așadar, cel mai bine este să apelezi la produse specializate.

Chiar dacă ești o persoană mai timidă, Ollo deține fel și fel de jucării sexuale sub forme inedite, lubrifianți și accesorii stimulatoare precum pastile sau uleiuri, pe care le poți utiliza fără a fi stânjenit(ă) că vei fi descoperit(ă) și că ai putea stârni controverse.
Jucăriile sexuale sunt create din materiale premium, moi la atingere, astfel încât să te bucuri pe deplin de un extaz nemărginit fără riscuri. Totodată, modalitatea de ambalare și expediere sunt unice, perfect discrete, astfel încât nici măcar curierul să nu bănuiască nici măcar o secundă de jocul îndrăzneț pe care ți l-ai programat. Și nici măcar vecinii sau colegii de cameră, pentru că "toarce" mai subtil ca o felină.


Și ca să-ți vin în ajutor și cu o recomandare pe cinste, vreau să-ți arăt vibratorul Heart Pink. Designul său este practic o bijuterie cu elemente decorative din aur de 18K. Este mic, compact, și nu ar bănui nimeni niciodată care-i este scopul său. Dacă încă mai simți anumite note de timiditate, cu această alegere poți inclusiv să inventezi fel și fel de povești care să nu te pună într-o situație stânjenitoare.
Experiența împlinită pe deplin e la distanță de doar un click, pentru că Heart Baby se conectează simplu la telefon prin intermediul aplicației dedicate din App/Play Store, oferindu-ți mai multe module pentru o plăcere intensă, la superlativ. Materialele din care acesta este confecționat îi oferă durabilitate și sunt totodată acreditate de către organisme acreditate din Statele Unite.
Să dăm frâu dragostei nebune, zic!

You May Also Like

1 comments

  1. Admirabil articol. Ma face sa cred ca vrei marele premiu :P
    Lasand gluma, este bine documentat. Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere