Despre sănătate și confort cu aerul condiționat Skyworth

by - vineri, martie 15, 2019

Te-ai întrebat vreodată de ce aparatele de aer condiționat sunt atât de vehiculate? În toate țările europene pe care le-am vizitat până în prezent, aceste aparate nu lipsesc, fie că vorbim despre clădiri de uz propriu, case și apartamente sau de domeniul HoReCa.
Aparatul condiționat este cu totul și cu totul diferit de o aerotermă, pe care personal, dacă ai întâlnit-o în treacăt, nu o recomand sub nicio formă. O aerotermă este foarte limitată ca și funcționare și are un randament cu mult mai redus față de un aparat de aer condiționat.


Aparatele de aer condiționat te ajută să atingi limita confortului prin crearea unei temperaturi ambiante, atât vara, cât și iarna. Este o alternativă cu funcție dublă în locul multor dintre aeroterme sau decât în cazul unor sobe pe peleți, ce au doar funcția de încălzire. Totodată, cât timp am utilizat o aerotermă fără niciun altfel sistem de încălzire, am avut neplăcerea de a mă confrunta frecvent cu mucegai, pe când cu un astfel de aparat condiționat nu am avut absolut nici cea mai mică problemă.
Dar pentru a te bucura de un randament ridicat în materie de aer condiționat, trebuie să știi cum să le alegi pe cele mai bune. Personal eu îți recomand aparatele de aer conditionat de la Simag.ro .

De ce să achiziționezi un kit de aer conditionat Skyworth de la Simag.ro .

În primul rând trebuie să știi că Simag.ro este un magazin specializat în comercializarea de astfel de aparate de aer condiționat, de climatizare, dar și de ventilație. Magazinul online îți permite să vizualizezi cele mai recente apariții tehnologice din domeniu dintre care să alegi aparatul care ți se potrivește, fără niciun fel de presiuni ale personalului, așa cum se întamplă în cazul magazinelor fizice unde, domeniul este deja foarte limitat. Platforma specializată oferă numai aparate moderne, de o calitate net superioară și la un preț extrem de avantajos.
Dacă te-ai gândit să-ți renovezi casa sau să-i adaugi un plus de modernism și multifuncționalitate, atunci îți recomand să iei în calcul achiziția unui astfel de sistem ce-ți va înfrumuseța și vara, pe răcoare, și iarna, prin plusul de căldură adăugat căminului tău.


De ce recomand kit-ul de aer condiționat Skyworth?

În prezent, brand-ul Skyworth este unul dintre cele mai accesibile și performante mărci în materie de aer condiționat. Gama se împarte în trei modele, toate fiind destinate uzului rezidențial, adică pentru apartamente sau case. Principalul avantaj al acestei mărci este rezistența acestora în timp și funcționarea în parametri optimi chiar și în cele mai extreme condiții. Prin tehnologia de ultimă generație s-a apelat la introducerea unui filtru de ioni specializat, ce ajută la filtrarea aerului din încăpere, asigurând un nivel sporit de confort.
De exemplu, acest model aer condiționat Skyworth deține o tehnologie extrem de avansată și vine la pachet cu următoarele comenzi: sistem de protecție pentru copii, design fiabil și ușor de manevrat în orice tip de încăpere, sistem de temporizare și de reglare a temperaturii aerului, sistem de stand-by atunci când acesta nu este utilizat, sistem automat de diagnoză, capacitate proprie de dezghețare în iernile friguroase și sistem de alertare pentru curățarea filtrului.


În plus, acesta vine și cu două funcții extrem de importante pentru utilizatori. Prima este dată de tehnologia WIFI ce permite oricărui utilizator să creeze un mediu plăcut de la distanță, fără a fi nevoie de deplasarea propriu zisă până la telecomanda uitată pe o masă sau o canapea. Cea de-a doua funcție inteligentă este datorată funcției iFeel ce permite detectarea temperaturii ambientale la nivelul telecomenzii, care poate fi la mare distanță de sistemul de aer condiționat. Senzorii termosensibili pot trimite astfel o comandă specializată de funcționare către sistemul de aer condiționat "alertându-l" în momentul în care temperatura nu este una optimă conform cerințelor utilizatorului și ducând la pornirea acestuia fără a fi necesară deplasarea fizică.

Așadar, ca prin urmare, îți recomand să-ți alegi cu atenție un astfel de sistem de climatizare și îți recomand în ansamblu să mergi pe mâna unui frunizor de încredere, specializat în domeniu, precum Simag, care îți pune la dispoziție cele mai performante echipamente la cele mai accesibile prețuri.

You May Also Like

0 comments