Si cei mici se bucura acum de biciclete copii moderne

by - vineri, martie 22, 2019

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti face copiilor este o bicicleta. Acesta este un mod perfect prin care isi pot consuma energia si in plus vor putea face si miscare, fara sa mai piarda timp in fata ecranului de la calculator sau televizor.
Bikexcs.ro va propune o gama extrem de variata de biciclete copii, pentru fetite si baietei, biciclete cu aspect modern ce au fost gandite din punctul de vedere al design-ului exact pe gustul si nevoile lor. Cu toate formele atractive si diversele culori, cu siguranta o sa ii cuceriti pe cei mici.

Acestea sunt foarte usoare pentru un plus de siguranta, dar construite din materiale solide tot din acelasi motiv, fiind create sa asigure si tot confortul necesar pe durata intregii plimbari.
Daca sunteti in cautare de o bicicleta copii, trebuie sa stiti ca acestea pot fi cu roti ajutatoare sau fara, cu frane pe janta, disc sau torpedo si mai ales, se grupeaza in functie de varsa si inaltime, aspect de care trebuie sa tineti neaparat cont daca va doriti ca micutii sa se poata bucura pe deplin de noul cadou.


Pe Bikexcs.ro veti gasi biciclete ce sunt perfecte pentru copiii cu varste intre 3-5 ani (89-102 cm), 5-7 ani (99-117 cm), 7-9 ani (114-132 cm), 9-12 ani (130-160 cm), precum si pentru copiii mai mari de peste 12 ani (peste 160 cm).   

Gama de biciclete este una extrem de diversificata. Astfel ca, fie ca sunteti in cautare de o bicicleta copii usoara ori in cautarea unui adevarat mountain bike sau a unei biciclete pentru oras pe care sa o utilizati zi de zi la munca, pe Bikexcs.ro cu siguranta veti gasi tot ceea ce aveti nevoie.

Pe scurt categoriile de biciclete pe care le veti putea achizitiona de pe site-ul celor de la Bikexcs sunt:
Biciclete MTB
Biciclete sosea
Biciclete cyclocross
Biciclete trecking
Biciclete de oras
Biciclete electrice
Biciclete pentru copii
Biciclete pliabile.

In plus, pe langa toate acestea, printr-o singura comanda va veti putea cumpara si toate accesoriile si echipamentele necesare, precum lumini, aparatori, casti de protectie, sisteme gps, sonerii si asa mai departe.
Alegerea cadourilor pentru cei mici nu a fost niciodata mai usoara! Cu Bikexcs puteti surprinde in mod placut orice junior cu o bicicleta moderna.

You May Also Like

0 comments