Kit-ul perfect pentru o respirație ușoară și buze sănătoase.

by - vineri, aprilie 12, 2019

Am discutat de nenumărate ori despre produsele pe care le-am testat de-a lungul timpului și care m-au surprins mai mult sau mai puțin.
Despre subiectul de astăzi v-am tot vorbit în ultimele luni și nimic nu s-a schimbat. Însă, pentru cei/cele care nu ați avut ocazia să le descoperiți atunci, poate acesta este momentul oportun să revin cu noi impresii și completări. Să-i dăm drumul!

Ce se ascunde în kit-ul de sănătate.

Kit-ul meu de sănătate din ultima vreme cuprinde două produse esențiale pe care am grijă să le am alături pretutindeni.
Este vorba despre aceste două produse de la Vapour Rub și Cimmerin, două descoperiri cu care eu rezonez din toate punctele de vedere.
Le-am testat încontinuu iar eficiența lor nu este atestată doar de mine, cât și de alți bloggeri și/sau utilizatori din întreaga țară.


  • Vapour Rub pentru o respirație ușoară
De când a apărut Vapour Rub în viața mea, tot ce ține de alergiile și asteniile momentului sau de virusul răceli și al gripei și-a găsit "nașul".
Acest gel decongestionant se prezintă în diferite variante, fiind disponibil atât copiilor începând cu vârsta de trei luni, cât și adulților. Eu am optat și de această dată pentru varianta Vapour Rub 3+, destinată copiilor peste această vârstă și adulților.
Acest gel este realizat din uleiuri naturale esențiale astfel încât aplicarea acestuia nu-mi provoacă disconfort și/sau alergii. Modalitatea de aplicare este orală, pe locul cu pricina.


Consistența de tip gel îl face ușor de aplicat și de pătruns în piele, iar textura fină oferă un plus de hidratare. Are un efect ușor de încălzire a pielii, însă nu provoacă mâncărimi sau usturime ca alte geluri/creme similare. 
Mirosul este unul fin și plăcut, din plante, deloc iritant pentru persoanele sensibile.

Odată aplicat pe piele, o parte din uleiurile esențiale sunt absorbite în piele, iar cealaltă parte ia forma unor vapori ce pătrund în căile respiratorii. 
În cazul răcelilor, al unei respirații dificile, cu mucus, aplic gelul pe timp de seară pe spate și piept, când corpul este relaxat și absoarbe facil substanțele din alcătuire. 
În scurt timp mă bucur de o respirație mai ușoară și de un somn liniștitor care mă încarcă cu energie pentru ziua următoare.
Totodată eu îl mai folosesc și pentru atenuarea durerilor musculare, pentru spondiloza său durerile apărute în urma unui efort fizic prelungit. Nu face minuni, nu ia cu mâna, însă reduce treptat disconfortul cauzat.

  • Cimmerin - Unguient bacteriostatic pentru buze sănătoase
Un alt produs de top din kit-ul meu de sănătate este și acest unguient pe nume Cimmerin la care sunt la a treia utilizare.
Mă confrunt frecvent cu senzația de buze crăpate și uscate, respectiv cu usturime la nivelul lor. Acest lucru mi se întâmplă cu precădere în sezonul rece, după expunerea la temperaturi scăzute și vânt, dar și atunci când nivelul de fier în corp este redus.
Am înlocuit balsamul clasic de buze cu acest unguient de tip gel iar rezultatul final apare după o perioadă de tratament de circa 3 zile.


Unguientul de tip gel se aplică direct pe buze într-o cantitate extrem de mică. Din punct de vedere medical, acesta pătrunde rapid în straturile de piele și hidratează buzele în profunzime. În cazul meu, buzele se regenerează complet într-un termen maxim de trei zile, dar efectul se resimte încă de la prima aplicare.
În cazul buzelor extrem de crăpate acesta provoacă o ușoară senzație de usturime și de contracție care durează doar câteva secunde. 
Mă folosesc de Cimmerin și în cazul umflăturilor din zona bucală sau a popularelor zăbăluțe apărute în urma febrei/răcelii sau a contactării unei bacterii. De data aceasta bubițele încep să se retragă într-un interval de 30 minute, respectiv o zi, la fel ca și disconfortul asociat. Și toate acestea cu o singură aplicare pe zi.

Pe lângă acțiunea lor rapidă, recomand Vapour Rub și Cimmerin pentru faptul că au la bază o serie de ingrediente naturale, cu grijă față de corp și de natură, precum și pentru prețul lor extrem de accesibil. 
Dacă nu le-ai încercat, acum este timpul să le dai o șansă. Cu siguranță nu vei fi dezamăgit/-ă! Le vei găsi atât online, pe Bazarul de Sănătate, cât și în farmacii sau DM.

You May Also Like

0 comments