Cu Wildfashion la Digital Divas. Rochii pentru orice ocazie, la cele mai accesibile prețuri.

by - vineri, mai 31, 2019

Bună, draga mea! Din nou, Alexandra la butoane. După cum bine știți deja, zilele trecute am participat la Digital Divas, cel mai mare eveniment digital din România.
Am avut mari emoții în alegerea ținutei, mai ales că era un eveniment la care știam că toată lumea va fi fistichie și extrem de elegantă.


Cu circa o săptămână înainte m-am apucat să caut rochii de evenimente perfecte prin online și în magazine. N-am avut mare succes, iar cele probate în magazin erau prea scumpe și nici calitatea nu mă dădea pe spate.
Am continuat până în ultima secundă, până în ziua de vineri, când am dat din nou de Wildfashion. Acest magazin e pur și simplu o opulență de rochii de vară și rochii pentru ocazii speciale. Au modele grozave, cu sutele, iar prețurile sunt cele mai bune pe care le-am văzut vreodată.
Dar avea oare comanda mea să ajungă până luni la amiază, când avea să pornesc spre examen și de acolo spre capitală?
Emoții peste emoții, dar mi-am luat inima în dinți și am plasat o comandă, mai ales că modelele erau extraordinare și găsisem două rochii în jur la 100 lei care, la fel ca și în cazul celorlalte articole de plajă la prețuri accesibile, promiteau livrarea în 24 ore.

Sâmbătă dimineața, adică a doua zi, m-am trezit cu zâmbetul pe buze pentru că aveam să găsesc pe telefon mesaj de la curier. Nu am solicitat livrarea sâmbăta, dar sediul celor de la Fan Curier era aproape, așa că m-am îmbrăcat repede și am pornit să-mi ridic coletul.
Bucuroasă că cele 24 ore pentru transport nu sunt doar un mit, tot ce mai rămânea de făcut era să probez și să mă minunez, pozitiv sau nu.
Cu sufletul la gură am desfăcut punga ușor unde cele două rochii de sezon erau într-o pungă proprie. Mărimea era cea aleasă iar modelele păreau să fie exact ceea ce am regăsit în poze.


Rochița albastră cu paiete și spatele gol mi-a furat mințile, numai cât am văzut-o pe corp. Am optat pentru mărimea M, căci S nu era în stoc și am ales să-i aduc eu personal mici ajustări. Și a fost perfectă! Este extrem de elegantă, paietele sunt bine prinse, nu are niciun minus iar pe corp se așează și se simte formidabil. Exact rochia aia la care visam în tăcere și care m-a făcut să mă simt de milioane pentru puțin peste 100 lei.



Plănuiam să am două rochii, dar mi-a fost frică ca cea de-a doua să nu fie mult prea elegantă. Și acum regret că am înlocuit-o cu altceva, dar data viitoare o port negreșit.
Rochia roz cu dantelă pentru cocktail este senzațională și ea. A costat sub 100 lei și este confecționată dintr-un material sintetic dar gros, cu o dantelă fină la exterior și detalii din volănașe ce maschează zonele cu probleme (nu că aș avea). Dar modelul mi se pare suficient de interesant, excentric și mai presus de toate, extrem de elegant. Nu are cupe sau burete stabil la sâni, motiv pentru care am fost nevoită să-i adaug un corset pe dedesupt. Chiar și așa, efectul este wow pentru mine și nu am nimic să-i reproșez.


Așadar, dacă ești și tu ca mine și nu vrei să investești prea mult în garderobă, respectiv în rochiile pentru ocazii speciale, îți recomand Wildfashion, locul de unde îți vei găsi rochia preferată la prețuri imbatabil de mici și cu livrare în 24 ore.

You May Also Like

1 comments