Gerovital - Prima gamă de cosmetică decorativă din România.

by - miercuri, mai 29, 2019

"Prezintă-ne un produs care ți-a plăcut cel mai mult."

Gerovital.

E dificil să fac asta! Prima gamă de cosmetică decorativă din România m-a impresionat, cum puține fac asta. Gerovital și Farmec sunt în speță o surpriză pentru mine. Și asta pentru că de fel nu mă împac bine cu ele, dar asta până să descopăr și să aplic pe pielea mea această gamă de cosmetice. Dar hai să vorbim pe larg!


Impresia din magazin.

Doamnele mă așteptau la biroul din Iulius Mall să-mi ridic punguța de bunătăți. Magazinul arată fantastic iar doamnele sunt dornice în permanență să recomande cele mai bune soluții. N-am zăbovit prea mult prin magazin și am așteptat cu nerăbdare să văd cu ce mă surprinde în plus noua gamă ce avea s-o testez.
Kit-ul de buzzer a conținut 12 mostre de fond de ten, un anticearcăn, un ruj cremos și o mascara Devilash.


Impresii în urma testării.

Cu greu pot afirma că nu mi-a plăcut ceva. Am mai spus și de alte dăți că pielea mea este în tot ansamblul ei foarte sensibilă. La capitolul tip de ten am fost aparent înseztrată cu un ten normal spre mixt în zona T (depinde de moment) și deseori "binecuvântat" cu acele mirifice coșuri care nu scapă de la acel ritual macabru de stoarcere.
Chiar dacă nu-i ușor să satifaci un asemenea ten și faptul că-mi plac produsele rezistente, cele cu acoperire mare, dar cu un aspect cât mai natural și care să nu evidențieze imperfecțiunile, nu întotdeauna găsesc produse accesibile care să facă asta.


Gama de cosmetică decorativă Gerovital ale un preț mediu, dar se pare că e o adevărată surpriză, de la ambalajul fistichiu și până la cantitate, respectiv calitate.

  • Fondul de ten 

Aici aș putea încadra prima surpriză de proporții, pentru că nu m-aș despărți nici în al șaptelea ceas de fond de ten și sunt extrem de pretențioasă. Să acopere, să nu se crape, să nu usuce tenul, să nu devină uleios peste zi, să aibă o rezistență la transfer cel puțin acceptabilă (nu setez cu pudra sau fixator, deci se explică), să se potrivească tenului meu foarte deschis și să nu-mi ducă la apariția de bubițe. Gerovital a reușit.
Neștiind nimic despre acest fond de ten, credeam că nuanța Nude mi se va pottivi. După ce am testat două mostre pe ten, am descoperit de fapt că Ivory este nuanța mea. Nu s-a potrivit 100% perfect, dar uniformizat cu o pensulă pufoasă nu s-a putut observa diferența între gât și ten. Textura e ceva mai densă decât fondurile de ten lichide, motiv pentru care tenul rămâne foarte catifelat.


Acoperirea este fără îndoială medie, dar perfectă pentru gusturile mele. Am învățat de-a lungul timpului că a avea imperfecțiuni nu înseamnă că trebuie acoperire maximă. Uneori e fix contrariul. Deci mediu e cel mai bine.
Iar fondul acesta de ten rezistă impecabil pe tenul meu, la cald, la frig, chiar și 12 ore. Nu se strânge, nu crapă, transferul e minim fără fixare. Și de aceea mi-l doresc în varianta full-size.

  • Mascara Devilash

După câteva eșecuri mă impresionează și acest nou rimel. Peria este mare și mi-a stârnit îndoiala, dar reușesc fără probleme să acopăr toate genele. Are o capacitate de alungire formidabilă și un pigment negru intens, oferind gene lungi și naturale la o singură aplicare, dar și efect ultra, de gene false, la două aplicări.



  • Concealer-ul

Nuanța fiind atât de potrivită și pentru că-mi place să experimentez, l-am folosit și drept concealer și drept fond de ten, cu baza Alverde în prealabil, respectiv cea cu cafeină pentru diminuarea pungilor de sub ochi. L-am aplicat cu degetele prin tapotare și finish-ul a fost superb și natural. Seara este intact și pungile de sub ochi sunt diminuate vizibil.


  • Rujul cremos cu Acid Hialuronic

Rujul acesta este fantastic la capitolul pigmentare, având o culoare intensă dintr-o singură aplicare. Are o textură cremoasă care nu usucă buzele, nici la aplicare, nici pe parcurs. Nuanța mea este una pământie, o combinație între maro și mov (burgundy).
Singurul minus este că în timpul consumului de alimente și lichide se transferă ușor, clasic pentru o astfel de formulă, dar mi s-a părut că buzele rămân ușor pigmentate cu o nuanță rozalie.


Și la demachiat produsele s-au comportat exemplar. Pe atât de rezistente, pe atât de ușor sunt de îndepărtat cu o apă micelară.
În concluzie și în opinia mea, da! Gama aceasta chiar merită încercată și s-a dovedit a fi un "prieten" de nădejde pentru nevoile și aspirațiile mele în materie de machiaj natural.
Tu le-ai încercat?



You May Also Like

0 comments