Printado.ro - Tricouri personalizate și nominalizarea la Digital Divas

by - miercuri, mai 01, 2019

De o vreme încoace privesc tot mai atent lucrurile personalizate. Sunt cu adevărat acel ceva unic pe care nu-l vezi la toate colțurile. La început eram ușor stânjenită de ideea de a purta ceva unic, căci știam că va atrage toate privirile. Acum însă alerg tot mai des după astfel de lucruri unicate ce nu stârnesc controverse și care, mai presus de toate, știu că mă descriu exact așa cum sunt.


Printado.ro se ocupă cu sfera aceasta a personalizării lucrurilor și oferă tricouri personalizate după dorința utilizatorilor cu fel și fel de modele, motive, imagini.
Ba mai mult, materialul este 100% bumbac.
Iar la evenimentul Bucovina Spring Beauty el a fost prezent și a dat acea notă de egalitate și a dus evenimentul la superlativ prin ținutele noastre care s-au potrivit mănușă fiecăreia dintre noi.


Printado.ro la evenimentul Bucovina Beauty și nu numai

La acest eveniment am purtat tricoul cu motive tradiționale și emblema grupului nostru. Aveam ușoare emoții că mărimea nu se va potrivi sau că imprimeul nu va fi lucrat cum trebuie. Am greșit!
Print-ul de pe tricouri nu este ca o imagine lipită cum vezi la mulți alții, ci este imprimat frumos în material.


Cel de-al doilea tricou ales a fost la fiecare după gustul său. În cazul meu am optat pentru un imprimeu floral ce avea să îmbrace numele blogului și adresa. Mai unic de atât nici că se poate!
Și chiar am fost surprinsă de ceea ce a ieșit.


Tricoul meu frumos a ieșit așa cum mi-l imaginam și se așează perfect pe corpul meu - nici mulat, nici prea larg.
Iar faptul că e 100% bumbac este formidabil. Nu transpir deloc în acest tricou, nu am întâlnit vreo sensibilitate, deși pielea mea e foarte mofturoasă. Asta înseamnă că da, cu adevărat vorbim despre bumbac de calitate superioară și despre un design personalizat cu atenție.
Până acum l-am spălat doar la mână și nu am avut probleme cu culorile sau imprimeul. Și sper că nu vor fi.
Însă sunt extrem de mulțumită de alegerea făcută și de tricourile primite.

Legat de Digital Divas, contrar părerilor frustrate ale unora, da, m-am înscris. Cred că se observă cu ochiul liber cine a făcut acest lucru și cine nu, dacă aruncați un ochi pe listă. Orice influencer visează să fie acolo, pe lista celui mai mare eveniment digital din România, și că de obicei doar cei care se văd puțin mai sus se simt ofensați/atacați de faptul că alți influenceri mai mici le pot lua locul.
Conform regulamentului, o înscriere nu atrage nominalizarea, acest lucru depinzând de juriul ce face selecția. Într-un final, că e auto-înscriere, că influenceri au atras atenția pe parcurs, prin public ridicat și conținut de calitate, TOȚI sunt în cele din urmă nominalizați.
Nu văd cu ce ar influența asta votul, a cărui valoare reprezintă 50% din selecția pentru podium.
Nu cred că am șanse foarte mari, însă este un pas extrem de important pentru mine și cred că și pentru întreaga comunitatea care îmi este alături. Și vă mulțumesc, pentru fiecare secundă, pentru fiecare susținere și pentru voturile oferite. Dacă nu era evident, acum știți cu cine votați, iar dacă nu ați făcut-o și aveți timpul și plăcerea, găsiți aici toate nominalizările.
Pe mine mă găsiti la cea de-a doua categorie, Young Divas in Beauty Blogging. Trebuie doar să introduceți adresa de email pe care vă va veni link-ul de votare (Primar/Spam). Uneori se întâmplă ca link-ul să sosească mai greu sau să apară erori. Puteți reîncerca dacă aveți plăcerea și energia.


Revenind la temă de astăzi, pentru nici 50 lei, puteți opta și voi pentru un tricou personalizat atent, cu orice motive și detalii vă trec prin minte. Puteți opta voi înșivă pentru o alegere unicată, fie pentru un cadou dincolo de tiparele obișnuite.




Xoxo.

You May Also Like

0 comments