Sejur de 3 zile cu Hotel Miorița și Gala Spring SuperBlog 2019.

by - luni, mai 20, 2019

În mini vacanța de Paște ne-am adunat cu toții. Peste 40 de bloggeri au petrecut și s-au (re) cunoscut într-un loc amenajat special pentru ei - Hotel Miorița Neptun, acel hotel dintr-o stațiune liniștită, într-un aparent început de sezon estival.



Liniștea stațiunii și murmurul mării aștepta să ne cunoască pentru prima dată, iar gândul către către camera de hotel ne provoca emoții în primul sejur la mare într-o stațiune românească.


Am ajuns acolo după un drum îndelungat și nocturn. Așteptam cu nerăbdare momentul cazării, cel în care aveam să ne luăm camera în primire și să ne odihnim timp de câteva ore. Cu toate că am ajuns mai devreme decât ora preconizată, doamna Nedelcu ne aștepta cu zâmbetul pe buze la recepție și ne-a înmânat cheia fără probleme.


Decor și piese de decor la intrarea în hotel.


Aveam mari emoții, asta după ce în urmă cu doi ani, o vizită scurtă la mare ne-a dezamăgit prin condițiile de cazare.
Am găsit la Hotel Miorița exact ceea ce orice client ar trebui să aibă într-o vacanță: așternuturi curate, mobilier dezinfectat, curățenie desăvârșită, comparativ cu vizita din Constanța unde camera noastră era destul murdară.  Cu atât mai mult în condițiile în care hotelul a fost deschis special pentru noi și încă se renova. N-am găsit niciun nefinisaj în camera de la etajul doi.


Camera 264.


Și da, în vacanța la mare te duci să te relaxezi și să te distrezi, dar distracția începe încă de la cazare, când personalul și condițiile de cazare trebuie să-ți ofere încredere și siguranță. Și nu, nu te gândi că era normal să fie așa pentru noi, cei 40 bloggeri și însoțitori. Am avut ghinionul în alte dăți la camere sub orice critică la nivel de igienă și momente în care viscolui dansa în urechea mijlocie. Dincolo de statutul de bloggeri mai suntem și oameni care speră la o experiență cel puțin decentă înainte de revenirea în cotidian. Aceasta a fost la superlativ.


Baia.



A urmat vizita la malul mării și cina la hotel, unde am beneficiat de un bufet suedez. Mâncarea a fost de-a dreptul delicioasă, așa cum s-a prezentat și micul-dejun de a doua zi. Totul proaspăt, divers și gustos.


Turul asigurat de Primăria Municipiului Mangalia și Muzeul de Arheologie ne-au arătat vestigiile de maximă importanță ce s-au născut la Mangalia. Am cunoscut orașul mai în detaliu și doamnele ne-au prezentat cu pasiune și în detaliu originea arheologică a ținitului, a plăcuțelor gravate, a obiectelor utilizate pentru îmbălsămare și multe altele. Au zâmbit cu noi și ne-au simțit emoțiile în tot acest timp. În faptul că ei au crezut că suntem niște copii există o fărâmă de adevăr, pentru că, noi, ne-am simțit atât de mărunți și am trăit aceste clipe cu entuziasmul unor copii de grădiniță.




A urmat gala unde au defilat ca invitați speciali o formație de dansuri alcătuită din copii și adulți, ce repetau pe hol încă de la sosire pentru momentul magic, cât și o paradă de modă. Excepționali!

Desertul din seara de Gală, oferit de Hotel Miorița.

A doua zi am pornit spre Constanța unde am cunoscut offline o frumoasă bloggeriță care, ne-a condus către Delfinariu și care de asemenea ne-a arătat împrejurimile în limita timpului disponibil. Și vă recomand și vouă o astfel de vizită.

În opinia noastră a fost un sejur minunat, cu mult peste așteptări. Ne-am simțit ca acasă și am avut multe de vizitat, de învățat, dar mai ales, unde Hotel Miorița a fost un adevărat doctor pentru fericirea vacanței noastre.

You May Also Like

0 comments