Am întrebat 100 de români ce poveste emană manichiura. Iată ce-au răspuns!

by - marți, iunie 18, 2019

Zilele astea am avut parte de un weekend prelungit și mi-am propus să plec în misiune, pe la rude și prieteni, cu o întrebare interesantă: "-Ce spune manichiura despre domni si doamne?".


Mare mi-a fost mirarea să aflu că, minim 30% dintre bărbați consideră manichiura un fel de filozofie, alții o risipă de timp. Cu toate astea, toți bărbații au exclamat precis că femeile cu unghiile îngrijite sunt mai atractive și că, contrar opiniilor conform cărora bărbații sunt atrași îndeosebi de formele bogate ale doamnelor și domnișoarelor, manichiura joacă un rol și mai important. Practic, manichiura făcută cu produsele potrivite, poate să ascundă mici imperfecțiuni și să denote iubire față de sine, dar și față de aproapele nostru.

De cealaltă parte, înscriindu-mă în categoria feminină, mereu am fost de părere că nu trebuie să investești atât de mult pe cât oferă impresia tutorialele de pe internet sau prezentările din saloane, ca să ai o manichiură frumoasă și mâini prezentabile. Cu atât mai mult trebuie să-ți faci timp să-ți îngrijești manichiura dacă ai zilnic un contact cu persoane importante, oameni de afaceri sau simpli clienți. Denotă grijă, siguranță și o bună igienă, ceea ce oferă întotdeauna încredere unui contact existent sau nou, care va reveni cu drag.

Limbajul manichiurii mele, de la A la Z.

Acord manichiurii mele între 15 minute și trei ore de fiecare dată. Cele 15 minute afirmă o perioadă încărcată sau firea mea obositoare și luptătoare, ce își dorește să fie prezentabilă de fiecare dată când întinde mâinile în fața cuiva. Alteori petrec în medie trei ore, în special când apelez la gel sau acril. Un calcul simplu arată că cele trei ore, pe care tu le vezi drept o eternitate și poate chiar o pierdere de timp, reprezintă aproximativ 8 minute pe zi pentru o manichiură ce rezistă până la trei saptămâni sau mai mult. Câte lucruri poți face în 8 minute? Iată, îți poți face manichiura!


Există soluții variate pentru îngrijirea manichiurii și pentru conturarea frumuseții exteriore care nu durează chiar o eternitate, așa cum cred bărbații.
Dar orice ar spune ei despre manichiură, iată că și ei au personalitate când vine vorba de unghii și mâini frumoase. De multe ori mi-am găsit partenerul ascunzându-și unghiile și mâinile pătate de vopsea și ulei de motor, motiv pentru care el îmi oferă susținere deplină și-mi preia din atribuții pentru a-mi acoperi cele 8 minute zilnice pentru grija față de frumosul mâinilor și al manichiurii mele.

Încă de la 9 ani, manichiura a devenit prima dragoste adevărată - dragoste la prima vedere. Atunci descopeream tainele unei manichiuri frumoase și impecabile în timp ce conturam primele picturi cu acril și ojă clasică, iar de-a lungul timpului am evoluat și am tot experimentat, la fel ca și ustensilele moderne de astăzi, destinate acestei îngrijiri exclusive.
Practic, de-a lungul timpului, manichiura mea și-a format propriul ei limbaj și a devenit parte din instinctele mele naturale.

  • Culorile

Optez deseori pentru culori îndrăznețe și modele deosebite, ceea ce emană pofta mea de viață, energia, excentritatea și entuziasmul către nou. Modelele pictate îmi afirmă personalitatea calmă, dedicată unui țel propus, răbdătoare și cu atenție în detaliu.


Culorile nude, nețipătoare, vor spune că sunt o femeie sigură pe sine și care nu-și "rotește" ideile la 180°. Sunt fermă pe decizie, simplă și cât se poate de prietenoasă, așa cum este întreg Pământul și natura cu noi toți.
De regulă alternez cu modelele și culorile în funcție de starea de spirit, astfel că-ți poți da seama cu ușurință ce energie am într-un anumit moment, dacă sunt mai mult sau mai puțin abordabilă.

  • Materialele

Ele sunt cea mai importantă alegere, pentru că de ele depinde obținerea rezultatului perfect în timpii de lucru prestabiliți. Îmi place manichiura care rezistă, dar în același timp optez pentru ustensile accesibile și de calitate pe care le găsesc la Pink Nails. Cred că oricine poate avea o manichiură de vis, nu doar la salon, ci și acasă, dacă lucrează cu materialele și texturile potrivite.
De exemplu, la Pink Nails găsesc produse variate pentru manichiură, accesibile, produse pentru manichiura semipermanentă, cu gel sau pentru unghii cu acril.


De mai bine de doi ani nu mai apelez la salon. Este mult mai simplu să-mi pun în coș mărcile și produsele pe care le cunosc și să-mi alcătuiesc un kit personalizat de manichiură, pentru a-mi face simgură propriul ritual de îngrijire.
Am început cu kit-uri standard, după care am continuat prin diversificare, prin adăugare de nuanțe și produse noi, ustensile și accesorii care-mi fac mâinile mai frumoase și mai mândre. Mereu găsesc la ei mărci noi, profesionale, dar și oferte atractive pe care nu le găsesc la chioșcul din cartier și nici în magazinele fizice specializate, acolo unde prețurile sunt duble/triple. Prefer periodic să-mi actualizez stocul de produse și să economisesc mai mult, pentru mai multe cumpărături. Am mai multă siguranță alegând de pe Pink Nails pentru că este un distribuitor autorizat și astfel mă feresc de replicile la supra preț din comerț sau de produsele de o calitate slabă. E și mai comod, fie că e iarnă sau vară, pentru că selecția îmi este expediată prin curierul care mi-o aduce direct la adresa, în timp ce mă bucur de confortul casei mele și de toți cei dragi. Iar produsele sunt ideale atât pentru liber profesioniști, cât și pentru adevărații artiști.

  • Tehnica

Cu accesoriile potrivite, limbajul manichiurii se răsfrânge la tehnică. Optez de cele mai multe ori pentru tehnica picturii, pentru darul meu ascuns al răbdării, în detrimentul manichiurii cu ștampile, manichiura pe apă, șamd. Dar chiar și atunci când timpul este scurt, apelez deseori la pigmenți de culoare (sclipici) și pietre care scot manichiura din anonimat, oferindu-mi un model nou și fascinant, de fiecare dată. Secretul este practica repetată și din nou - materialele. Ca tehnică fixă îmi place cea marble, care este în tendințe dar și potrivită oricărui sezon. Cu materialele potrivite nu poți da greș niciodată!


Pigmenții sunt ușor de folosit iar tehnica o aleg în funcție de agenda zilnică, de ocazie, de forma unghiilor și de timpul disponibil. Nu sunt fană dedicată unei forme, așa, ca personalitatea mea deseori schimbătoare. Totul este o decizie de moment, ca și viața care merită trăită din plin, ca și cum ar fi ultima clipă.
Când îmi doresc unghii rezistente, apelez la gel sau ojă semipermanentă, iar când vreau o manichiură și mai sigură, optez pentru acril. Și, din nou, materialele le găsesc la prietenul mâinilor și a manichiurii mele - Pink Nails.

Limbaj aniversar la 25 ani.

La cei 25 ani frumoși și proaspăt împliniți am învățat că cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care mi le aleg eu însumi. De aceea, și nu doar o dată, m-am gândit din nou la necesitățile mele în materie de înfrumusețare și la dorința către noi experiențe. De aceea am pătruns din nou în lumea Pink Nails, acolo unde am descoperit noul lor brand cu produse de îngrijire și înfrumusețare pentru mâini și unghii - Victoria Vynn.


Mi-a atras atenția pe loc, fiind o inovație alcătuită din sute de produse hipoalergenice, ideale pentru persoanele cu sensibilitate ridicată. În urmă cu două luni produsele nepotrivite mi-au provocat o alergie cumplită și incapacitate lungă de lucru. De atunci evit să folosesc orice fel de materiale, iar faptul că noua gamă îmbină frumosul cu sănătatea doamnelor și domnilor de pretutindeni, îmi oferă singuranță deplină.
Noul brand cuprinde zeci de culori, pentru fiecare personalitate împarte, culori adecvate fiecărui sezon și fiecărei stări de spirit.
În același timp, brandul Victoria Vynn cuprinde zeci de texturi inovatoare, nuanțe diverse și produse profesionale de origine americană, inspirate din capitala mondială a modei și designului, acolo unde se lansează cele mai noi trend-uri - New York.


În concluzie sunt de părere că nu trebuie să fii o persoană bogată sau o starletă de cinema ca să te îngrijești de aspectul exterior. Dincolo de pozele deosebite de pe rețelele de socializare, aspectul mâinilor și manichiura spun o poveste despre tine, despre personalitatea ta și despre modul în care îți îmbrățișezi întreaga ființă. Nu contează că ești o fire mai excentrică sau una mai simplă și delicată.
Nu durează mai mult de 8 minute să-ți descoperi tehnica potrivită, culoarea care-ți descrie personalitatea și materialele. Îndrăznește să te descoperi pe tine însuți prin manichiura care ți se potrivește!

You May Also Like

0 comments