Sinteza zilei: Cum să faci cumpărături inteligente pentru animăluțul de companie.

by - sâmbătă, iunie 01, 2019

La 1 Iunie sărbătoresc copilul din mine și copiii din pisoii mei. În ultimele 6 luni am învățat cum e să fii "părinte" de animale de companie. E o experiență unică, ce te ține mereu cu sufletul la gură.

Au atâta personalitate, încât și-au ales numele singuri. Ea a aprobat numele de Tina încă din prima secundă, în timp ce el nu a fost mulțumit de Tanu. După ce am epuizat toate varibilele posibile, el a considerat că numele de Ion Guguț i se potrivește perfect, așa că l-am denumit în consecință. Tradițional românesc și ceva pisicesc.

               

Ea este o grațioasă, în timp ce el este un alintat extrem de atașat, ce strigă seara în gura mare un fel de "mama" și care bate cu lăbuța în ușă ori de câte ori dorește ceva. Totul e la extrem în familia noastră!

Iubirea nu are nevoie de introduceri sau de alte "efecte" speciale! Inițial intenționam să-i adoptăm temporar, dar ulterior dragostea s-a făcut din ce în ce mai mare, iar astăzi creștem și învățăm împreună lucruri noi.

Dimineața, înainte de plecarea la facultate, le curățăm litiera, le punem apă proaspătă (întotdeauna pisica trebuie să aibă apă proaspătă) și mâncare umedă (au în permanență un bol cu mâncare uscată). 
Și nu te gândi că avem un spațiu imens și un buget cu zerouri. Dimpotrivă! Dar ne dăm silința ca din puținul nostru să le oferim ce-i mai bun și mergem pe ideea că întotdeauna poți face un bine dacă-ți dorești cu adevărat.


Astfel am învățat cum să le înțelegem nevoile, cum să-i creștem corect și cum să devenim părinți responsabili, după cum vă povesteam și în articolul precedent, dar și de unde le putem achiziționa tot necesarul de care au nevoie și cum să alegem magazinul potrivit.

Magazinele fizice versus pentruanimale.ro

În toată experiența mea am aflat că online nu găsești doar produse unice și accesibile de uz uman, precum accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte, ci și o gamă variată de produse pentru toate patrupedele de companie, pentru păsări, rozătoare sau alte animale de companie mai puțin obișnuite/cunoscute. Printre astfel de magazine se situează și magazinul pentruanimale.ro care deține în portofoliu mii de astfel de produse și care este renumit pe piață de zeci de ani.


Un astfel de magazin online cu tradiție înseamnă zeci de clienți mulțumiți, ceea ce înseamnă că oferă servicii prompte și produse variate, de calitate, încredere și satisfacție la fiecare comandă. Comenzile sosesc în termen de 48 ore - 4 zile, un timp îndelungat față de o achiziție instant din magazinele, supermarket-uri și hypermarketuri. Dar așteptarea vine și ea cu avantajele ei.

           


În primul rând, nu mai trebuie să cari sacoșele pline cu nisip, mancare și produse de îngrijire, pe care acum ți le poate aduce curierul la scară/casă/ușă. Iar asta e extrem de important, mai ales dacă trăiești într-un oraș mic sau nu ai un automobil personal, așa, ca noi.

  • Gama diversificată și imensă de produse

Dacă locuiești într-un oraș mic, ca mine de altfel, ai foarte puține șanse să găsești mâncare pentru animalele de companie la magazinul din cartier. Chiar și în marile lanțuri de hipermarketuri și supermarketuri gama de produse este destul de redusă spre deosebire de pentruanimale.ro. În cazul meu, la magazinul de colț nu există niciun fel de mâncare pentru animale, nici măcar cea mai des întâlnită, cea de pisici. Când vine vorba de magazinele mari, găsesc între 2-5 mărci diferite, dintre care una este marcă proprie a magazinului, care nu-ți oferă prea multă încredere.

          

La pentruanimale.ro am găsit peste 20 branduri de mâncare umedă și uscată, din care branduri clasice, branduri premium pentru animale de rasă pură, cât și mâncare specială pentru pisici cu probleme.

  • Prețul

Prețul este un indicator important, mai ales dacă nu au un buget extins.
Comparând pentruanimale.ro, cu magazinele din care cumpăram frecvent necesarul de care pisoii mei au nevoie, am descoperit că totalul produselor este chiar și cu un sfert mai mic.
"-Da, dar plătesc transport!"
Nu, nu plătești nici transport dacă alegi să comanzi o cantitate mai mare de produse, pentru o perioadă mai îndelungată de timp, fie să te cuplezi cu un alt posesor de animale. Asta înseamnă că-ți poți lua de-o grijă, pe perioade mai lungi de timp. Și dacă aduni la un loc un sac de mâncare uscată, cu mâncare umedă, produse de îngrijire și/sau jucării, atingi foarte ușor limita de preț pentru transportul gratuit.


  • Oferte peste oferte

Frecvent site-ul pentruanimale.ro vine cu oferte inedite pentru posesorii de animale, oferte pe care nu le vei găsi la magazinele obișnuite. Cel mult vei reduce între 30 bani și un leu în magazinele fizice, pe când în acest magazin online poți beneficia de o reducere de preț și mai mare, de un produs plus altul gratis, concursuri speciale, etc.

Așadar, acum că sinteza zilei ți-a arătat cum poți cumpăra inteligent tot necesarul de care orice animăluț are nevoie, vei sesiza cu ușurință cât timp economisești și cât de multe avantaje îți aduce o astfel de achiziție. Te poți bucura mai mult de animalele dragi ție, care-ți vor răspunde negreșit.

You May Also Like

0 comments