Biano.ro - Decoreaza-ti casa ca un artist desavarsit.

by - vineri, iulie 19, 2019

De ce sa cauti inspiratia, cand la fel de bine ar putea veni ea la tine? Atunci cand te simti mai putin inspirat, insa ti-ai dori ca si casa ta sa se prezinte confortabil si cu un design desprins din cele mai noi prezentari de mobilier si decoratiuni, Biano iti vine in ajutor.
Biano este un nou agregat lansat pe piata din Romania si ofera inspiratie pentru orice amplasament, din sute de tinuturi, sub un design rafinat de fiecare data. La Biano vei gasi o varietate imensa chiar si pentru cele mai sofisticate gusturi, Gasim la ei piese de o calitate superioara pentru mine, pentru tine, pentru toti. In portofoliul variat se regasesc peste 75 de magazine moderne si peste 37.000 de decoratiuni, toate intr-un singur motor de cautare mai simplu si mai bine structurat - Biano.ro. Nu lipsesc tot atatea zeci de mii de produse pentru fiecare colt al casei, astfel incat intreaga familie sa poata fi invaluita in confort si armonie.


6 avantaje pentru clientii Biano.ro.

1. Gama variata de produse.
Pentru mine este foarte important sa gasesc tot necesarul de care am nevoie, in cat mai putine locuri cu putinta. Si repet acest aspect conform caruia Biano ma ajuta sa-mi acopar toate aceste nevoi si preferinte personale in materie de renovari/modernizari, fara a omite niciun singur element ce ar putea fi important si spectaculos pentru mine. Stiu ca voi gasi aici toate produsele de care am nevoie, deoarece acest agregator lucreaza in parteeriat cu zeci de magazine de prestigiu din tara. Astfel, nu trebuie sa mai caut pe zeci de site-uri si in zeci de magazine specializate de amenajari, caci Biano reuneste toata piata intr-un singur loc.

2. Economisesc timp.
Chiar si intr-o era tot mai tehnologizata, lipsa timpului reprezinta intotdeauna o problema. Prin intermediul acestui agregator pot gasi combinatiile perfecte si moderne pentru orice colt al casei. Pot face o selectie la orice ora din zi, astfel ca nu mai sunt nevoita sa aman dorintele in materie de renovare. Pot sa-mi fac un plan ca la carte chiar si in vacanta sau in timpul liber.

3. Interfata placuta, comand usor!
Site-ul este foarte simplu de folosit de catre orice utilizator, chiar daca este in cazul tau prima comanda online. Afli in timp real noutatile in materie de mobilier si decoratiuni, cu toate detaliile aferente. Astfel stii in timp util ce comanzi si cand vor sosi produsele, direct la tine acasa.


4. Seriozitate si transparenta.
La Biano vei gasi un personal calificat, care-ti sta intotdeauna la diapozitie pentru a re ajuta sa gasesti mai usor piesele care ti se potrivesc. Desi inca sunt persoane reticente privind comenzile online, te asigur ca nu ai niciun motiv de ingrijorare. Biano prezinta cu transparenta detaliile fiecarui produs alaturi de oferta de pret.
Ba mai mult, poti compara linistit piesele preferate si sa le alegi pe cele care ti-au atras atentia. Nu exista niciun fel de presiuni sau detalii/costuri ascunse.

5. Comanzi direct la tine acasa.
Acum nu trebuie sa-ti mai faci griji nici pentru modalitatea de transport. Chiar daca nu ai in apropiere unul dintre magazinele partenere, fiecare click te va redirectiona catre magazinul online/produsul la care se afla piesele favorite, pe care le expediaza direct la adresa.

6. Preturi mai mici decat in magazinele fizice.
Nu ne-am nascut cu totii pentru a face fata unor vanzatori care au o zi mai proasta. Nici nu e corect sa ti se recomande un produs mai scump pentru o calitate inferioara. Cu Biano eviti astfel de neplaceri si ai parte doar de articole de top, la preturi cu mult mai mici fata de magazinele fizice. Astfel economisesti mai mult si te bucuri in profunzime de placerea pe care ti-o ofera o amenajare cu stil.


Schimba-ti viata amenajandu-ti o casa dupa personalitatea ta.

Daca marile prezentari de mobila si decoratiuni ti-au starnit pofta de renovare, actioneaza in consecinsa! Poti fi mai mult decat un simplu spectator si sa-ti schimbi viata, confortul casei tale, aspectul si modul de viata, prin amenajarea casei tale dupa personalitatea ta si a celor dragi.
Ia fiecare coltisor din viata ta drept o schimbare importanta, de durata, care-ti va alina clipele in care te simti coplesit sau care iti va creste pofta de viata si productivitatea.



Din sufragerie/living n-ar trebui sa-ti lipseasca o canapea si un fotoliu de pe care sa-ti impartasesti amintirile din vacanta cu toti cei dragi, la intoarcerea din vacanta. Vizioneaza cu mai multa placere filmele si serialele favorite de pe televizorul favorit ultra HD, alaturi de care poti amplasa plante ornamentale in ghivece fel si fel, fotografii. 
Poti adauga si o masuta sic pe care s-o decorezi cu lumanari, in timp talpile iti sunt mangaiate de catre partenerul care stie cum sa-ti alunge oboseala. 

Ofera-i placere si partenerului de viata si creeaza un dormitor mai placut pentru voi! Prin intermediul Biano poti selecta mobila pentru living si dormitor in functie de marimea spatiului si de nuantele/modelele care vi se potrivesc pe deplin. Te asteapta aici o serie de paturi moderne, mobila pentru dormitor, corpuri de iluminare, textile,etc. 
Nici camera copilului nu sare din schema! Copiii nostri merita tot ce-i mai bun, fie ca vorbim de o lume inspirata din desenele animate si actorii lor favoriti, fie ca vorbim despre un adolescent care calca usor pe urmele maturitatii. Vei gasi la Biano si pentru ei articole de design specializate in functie de stil si/sau sezon, care sa te ajute sa le implinesti visurile.


Cu Biano iti poti redecora inclusiv baia, bucataria sau gradina. Adauga-ti in viata lementele care te definesc cel mai bine si care te vor face un om si mai fericit la sfarsitul unei zile. O casa perfecta si amenajata dupa personalitatea noastra este un moto pentru viata. De aceea Biano iti pune la dispozitie o selectie inspirata de articole si accesorii care vor defini adevaratul taleent al unui maestru dezavarsit al amenajarilor interioare si exterioare, asa, ca tine.

You May Also Like

0 comments