Blogatu are cele mai noi recenzii si unboxing-uri ale tehnologiei actuale.

by - marți, iulie 09, 2019

Tehnologia ia amploare pe zi ce trece. Si cu siguranta ai simtit cel putin o data nevoia de ajutor sau te-a ros curiozitatea sa afli care dispozitiv merita atentia ta desavarsita. Daca-ti place sa fii la curent cu cele mai noi lansari si-ti doresti sa afli care este cel mai bun gadget pentru tine, Blogatu iti ofera o mana de ajutor.
Pe canalul de Youtube Blogatu si respectiv pe blogul acestuia vei gasi cele mai noi lansari, unboxinguri si recenzii in detaliu. Toate acestea te vor ajuta sa afli ce dispozitive ti se potrivesc cel mai bine, vei afla primul cand se lanseaza noi dispozitive si cu ce noutate vin ele, astfel incat sa fii in permanenta la curent cu tot ceea ce inseamna tehnologie.

De ce sa te inscrii in lista de abonati Blogatu?

Nu toti suntem specializati in tehnologie, dar sunt ferm convinsa ca noile lansari ti se vor parea extrem de atractive. Alaturi de Blogatu.ro vei invata ce buget trebuie sa aloci pentru o achizitie care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale si care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea ta.
Vorbim despre un adevarat pasionat de tehnologie si un cunoscator desavarsit, Blogatul fiind un ghid ideal pentru oricine.
Tot Blogatul iti va spune daca merita sa investesti intr-un dispozitiv high-range sau daca ti se va potrivi mai bine unul midle-range, prin prezentarile ample si educative.

De exemplu, unul dintre cele mai interesante videoclipuri este comparatia intre Vodafone Smart N8 si Vodafone Smart E8. De la Blogatu am aflat ca sunt doua telefoane destul de accesibile, cu un design destul de similar.  Pretul este foarte mic si exista o usoara diferenta care nu se va resimti, iar daca va tenteaza un abonament puteti sa le obtineti pe ambele cu costuri 0.
Cu toate astea, tot Blogatu ne spune ca intre cele doua exista diferente ca si tehnologie si ca brand producator. Astfel, din recenzia video putem deduce ca smartphone-ul Vodafone Smart E8 este un dispozitiv creeat de catre cei de la ZTE pentru cei care nu pun accent pe partea de fotografie sau jocuri video, fiind un smartphone clasic, entry-level, usor de folosit si pentru o persoana care isi doreste un telefon modern, la un pret accesibil si cu functionalitati de baza.
De cealalta parte, Smart N8 este creeat de catre cei de la Alkatel si are o camera mult mai performanta, o baterie mai mare (desi autonomie mai buna), o memorie si mai mare, respectiv o claritate mult mai buna a ecranului si o operare mai facila. Daca va intereseaza cele doua dispozitive atunci va invit pe canalul sau unde puteti sa descoperiti mai multe despre cele doua produse.

Ei bine, genul acesta de recenzii va asteapta la Blogatu, comparatii intre cele mai noi si/sau accesibile telefoane care va vor ajuta sa asimilati o viitoare experienta cu un anumit dispozitiv pe care il aveti in minte. Totodata aflati caracteristici in detaliu, punctele forte, cat si cele slabe, zeci de raspunsuri clare si coincise pentru toate intrebarile pe care le aveti in minte.

You May Also Like

0 comments