Visuri la cheie cu Favi.ro . Amenajările cu stil creează familii împlinite.

by - luni, iulie 01, 2019

Odată cu înaintarea în vârstă, cel mai de preț vis este retragerea în locuința proprie, acolo unde confortul creează armonie, relaxare și amintiri alături de întrega familie.
Confortul se desprinde din toate elementele care ne exprimă personalitatea și pe care le îmbinăm meticulos după texturi, materiale și ample culori. Unele locuințe exprimă mai multă armonie, altele te încântă prin întoarcerea estetică către epoca victoriană. Altele se bucură de o notă de simplitate, unicitate și modernism, după vaste proiecte de amenajări interioare.
Care este cheia succesului pentru împlinirea unor astfel de vise, cu locuințe mici sau mari și amenajate după bunul plac? Locul și oamenii potriviți, timpul și dedicarea cu care alegem fiecare articol în parte. Și dacă toate aceste elemente de decor sunt adunate la un loc, prin intermediul unui motor de căutare mobilă și decorațiuni, poți spune că visul tău este aproape împlinit.



FAVI.ro - Corpuri de mobilă, mobilă completă și decorațiuni pentru familii împlinite și cămine de vis.

FAVI.ro este un motor de căutare descoperit relativ recent care și-a pus amprenta asupra mea prin gama vastă de decorațiuni și amenajări interioare unice, moderne și cu mult bun gust. Sunt mii de posibilități care mă pot ajuta să-mi creez un dormitor plăcut, un living primitor sau o cameră modernă și liniștită pentru copiii mei. Un astfel de portofoliu îmi oferă încrederea că pot experimenta mai mult, chiar și dincolo de imaginația sau bugetul meu.
Cu atât mai mult pot apela la FAVI dacă e să evidențiez confortul pe care mi-l oferă acest agregator, prin portofoliul vast, care-mi oferă posibilitatea de a analiza în detaliu orice piesă de decor sau ansamblu complet de mobilier, urmând să iau decizia cea mai bună fără presiunea timpului, a obligațiilor sau a nevoilor vaste.


Prețurile sunt extrem de avantajoase atât pentru piesele individuale și decorațiuni, cât și pentru corpurile complete de mobilă sau pentru articolele de reconstrucție. Este un loc ideal pentru a porni toate demersurile ample ale unei case aflate în reconstrucție și pentru o amenajare cât mai perfectă estetic și funcțional, dar și accesibilă.
Îmi oferă încredere că nu există taxe sau informații ascunse, fiecare produs având o descriere în detaliu.
Pentru întreaga selecție de produse am la dispoziție o serie de filtre și categorii, care mă ajută să economisesc timp și energie. Pot merge către categoria pe care o am în minte sau pot opta pentru variații de modele și culori, toate aflate la doar un click distanță.

Calea către un living perfect, cu Favi.ro

Ți-am mai spus și nu doar o dată, că printre visurile mele la cheie se numără o casă mare, perfectă pentru o familie nuumeroasă sau cu un spațiu amplu care să-mi ofere mai multă libertate. Prezența unui living amenajat armonios este primul meu gând și, astăzi, printr-un simplu exercițiu de imaginație, aleg să-l văd înfăptuit cu multă plăcere. 

  • Mobilierul
Îmi plac nuanțele pure, care oferă impresia de mult calm și care-mi induc starea de relaxare fără efort.  De fapt, despre asta este vorba în tot ansamblul unui cămin de vis - să găsești pretutindeni armonie și să nu poți trăi nicio secundă fără a te gândi către casă. 
De aceea am ales fără a sta pe gânduri setul de zi Logo II. Este un set alcătuit din șapte piese, realizat din îmbinări rezistente și cu trai lung, din PAL și MDF. Varianta pe alb mi se pare cea mai potrivită pentru stilul meu jucăuș care tinde întotdeauna să reîmprospăteze locuința prin intermediul decorațiunilor diverse, ce pot varia prin forme inedite, texturi și culori cât mai vibrante. Totuși, acest set de mobilă și nu numai, se regăsește în diferite variante de culori, putând fi ales după preferințele fiecăruia. 


Voi opta în același timp și pentru un colțar catifelat, cu note de modernism, pe care-mi voi amplasa în imediata vecinătate a setului de mobilier și a măsuței de cafea. Aranjamentul îmi va permite o vedere frumoasă și relaxantă, la o ceașcă de cafea cu toată familia sau toți prietenii, în timp ce ascultăm în tihnă ceva muzică de meditație sau poate ceva mai îndrăzneț, care să dea tonul la distracție. 
Măsuța CLIFF se îmbină perfect cu ideile mele în materie de decor și îmi oferă stabilitate, fiind de asemenea o piesă realizată din materiale de calitate superioară care se întreține ușor și care se menține de-a lungul zecilor de ani.

  • Decorul
Din cadrul acestui living de vis bineînțeles că nu vor lipsi elemente precum covorul de blană, o draperie îndrăzneață, ghivecele cu flori, ba chiar mă gândeam și la un tapet care să ofere ceva mai mult fast, exact așa cum se prezintă și cadrul unui palat de inspirație victoriană și nu numai. De fapt, asta am în minte încă de la început - un cămin aparte din toate punctele de vedere. 
La fel de elegante și ele, din materiale mătăsoase și/sau cu detalii minuțioase, un living clasic se poate transforma cu ușurință într-o încăpere plină de opoluență, așa cum se regăsesc în marile metropole și la oamenii importanți. Pot fi degajată complet și mă pot juca cu diferite elemente și îmbinații care să accentueze tot mai profund eul meu interior, plin de unicitate și rafinament. 
Decorațiunile vaste și extrem de accesibile oferă o notă unică de personalitate și confort la intensitate maximă.


Visul meu prinde culoare printre atâtea decorațiuni frumoase și corpuri de mobilă ideale pentru locuințe mici și mari. 
Cu FAVI.ro sunt mai aproape de un vis împlinit, de o locuință modernă, plină de confort și relaxare, care emană căldură, liniște și armonie, atât în familie, cât și musafirilor care ne calcă pragul.




You May Also Like

0 comments