De ce e important să-ți urmărești coletele și cum faci asta

by - luni, august 19, 2019

După cum bine știți, dacă mă urmăriți de ceva vreme, primesc foarte multe colete din afara țării și în același timp m-a prins sindromul comenzilor online străine căci pe site-urile străine pot găsi mai multe lucruri interesante, unicate și la un preț mult mai mic.
Eu am obiceiul de a urmări de fiecare dată coletele, fie prin intermediul unui site de urmărire general, care îmi permite să urmăresc o expediție internațională indiferent de tipul transportatorului, fie prin platforme ale fiecărui transportator în parte precum e Order Tracking.

Acesta este un serviciu gratuit, disponibil 24/24, cu ajutorul căruia oricine poate afla locația pachetului și își poate face o idee a timpilor de livrare. Când comanzi de pe un site străin, cum e AliExpress, mulți comercianți folosesc astfel de servicii logistice din partea unor parteneri accesibili ca Yanwen sau China Post.
Aceste colete pot fi urmărite cu ajutorul Order Tracking și iată de ce e esențial să faceți și voi lucrul acesta.

Fiecare expediție are un interval de livrare mai mic sau mai mare. Dacă în perioada stabilită coletul nu ajunge la destinație, puteți creea o dispută în care să cereți fie un alt produs, fie returnarea banilor.
Un alt motiv pentru care e bine să urmăriți coletele prin acest serviciu e pentru a vă face o idee vizavi de timpul de transport pentru comenzile viitoare. Astfel, daca vă puneți în plan să faceți o achiziție pentru o aniversare sau pentru un eveniment, vă puteți ghida după timpul aproximativ în care a fost expediat primul colet și/sau celelalte anterioare.
În același timp urmărirea coletelor poate fi importantă pentru a fi la curent în cazul unor probleme de securitate. Sunt colete a căror conținut nu este acceptat de către anumiți parteneri de transport. Toate coletele trec prin mâna a diferiți transportatori, fiind riscul că unul dintre aceștia să nu accepte pe traseu un anumit colet și să-i facă retur, în timp ce voi îl așteptați foarte entuziasmați. În astfel de cazuri puteți contacta expeditorul pentru clarificări și/sau o soluție.

You May Also Like

0 comments