3 remedii naturale pentru o imunitate crescută

Cu toții remarcăm farmecul toamnei, până se instalează afecțiunile de sănătate de sezon, răceli, alergii, oboseală acută și lipsa de energie. Sunt câteva dintre schimbările/afecțiunile cu care se confruntă organismul la tranziția dintre sezonul cald cu cel rece, de la mic, la mare. 

În grupurile din Social Media unde sunt prezentă, peste treizeci de oameni ce comentează la o singură postare se întreabă același lucru - cum își pot crește imunitatea natural și să trateze în același mod afecțiunile specifice sezonului rece. Se știe că de vină pentru toate aceste afecțiuni este imunitatea mult prea scăzută, alături de mediul poluat al zilelor noastre. Cei mai afectați sunt copiii, bătrânii și femeile însărcinate. Însă cu toții suntem expuși acestora, motiv pentru care e mai bine și mai ușor să le prevenim, decât să le tratăm.
Nu sunt norocoasă că nu sufăr în prezent de o afecțiune de sezon, ci sunt precaută și mă folosesc de aceste remedii naturale, de care întreabă toată lumea, drept prevenție.

Întărește-ți și tu imunitatea, cu remedii naturale!

Pentru că nu-i niciun secret, astăzi îți voi spune cum mă feresc de aceste afecțiuni de sezon și cum le tratez atunci când acestea se instalează. Rețeta mea de succes se concentrează în special pe mix-urile apicole concepute de albinuțele harnice din cetatea Apidava, care sunt bogate în zeci de ingrediente active ce ajută la creșterea imunității și nu numai.


În primul rând, cheia pentru o imunitate de fier este bineînțeles alimentația. O alimentație echilibrată în care introducem fructe și legume de sezon ii oferă organismului toate vitaminele și mineralele de care acesta are nevoie pentru a fi mai puternic și pentru a lupta cu afecțiunile de sezon. Recomand consumul de semințe, nuci, polen crud sau uscat și miere. Dacă remarcăm apariția unei viroze, ceaiurile de mentă și mușețel îndulcite cu miere și cura cu propolis sunt excelente pentru a reveni la starea de odinioară.

Dar cum alimentația sănătoasă nu e suficientă, pe lângă includ și produse apicole de calitate, de la Apidava.
Royale Cocktail nu este doar un mix de miere polifloră, polen și lăptișor de matcă, ci un adevărat complex de vitamine și minerale de care organismul are nevoie în acest sezon.

 

Este cel mai bogat complex apicol și alegerea mea numărul 1 la capitolul imunitate și sănătate, pe care o includ în micul dejun alături de ceai sau cafea, fie optez pentru o linguriță pe stomacul gol sau gustare între mese. Are o aromă puternică, un gust dulce și deosebit, fiind ușor de introdus inclusiv în alimentația copiilor. O poți folosi pentru a trata/ameliora afecțiunile gastrice, hepatice, reumatice, etc. Te vei îndrăgosti de ea de la prima linguriță! 

Pentru cei care preferă totodată dulciurile delicioase și sănătoase, ușor de păstrat în buzunare sau poșetă, recomand și caramelele cu miere și polen. Aceste caramele sunt extrem de moi, cu umplutură fină de miere și propolis, care se topesc în gură treptat și care sunt desertul perfect. Un deliciu desăvârșit pentru iubitorii de caramele și dulciuri! 


Iar pentru cei care nu sunt adepți ai dulciurilor, dar vor să trateze inflamația gâtului sau nasul înfundat, vă recomand perlele cu propolis și miere, cât și pe cele cu ghimbir și miere. Aceste perle sunt de asemenea ușor de introdus în genți sau buzunare. Au o dulceață extrem de fină și o savoare unică de miere, fiind ideale pentru a preveni simptomele unei viroze sau pentru a le trata cu succes.



Iată așadar care este rețeta mea pentru o imunitate puternică și pentru un sezon rece fără viroze, o rețetă care nu lasă loc de compromisuri și care-mi menține forțele proaspete pentru a mă bucură de toate frumusețile acestui sezon.
Voi la ce remedii apelați pentru a vă întări imunitatea? 

Comentarii

Postări populare