Cum să-ți protejezi copiii de incidentele neplăcute și agresiuni

by - luni, septembrie 16, 2019

Dincolo de tehnologia de pretutindeni, vremurile actuale nu sunt foarte sigure. Drept dovadă că mintea umană este un mecanism mai complex decât ne-am fi gândit vreodată și că cei tineri sunt cei mai vulnerabili avem numeroase cazuri de dispariție și orori care se desfășoară în prezent la tot pasul. Mai există totuși conceptul de siguranță? Da, există! Este însă de datoria noastră ca părinții să facem cele necesare pentru a asigura siguranța copiilor noștri. 
Astăzi vă prezint care sunt semnele de care trebuie să ținem cont și modalitățile prin care putem asigura siguranța copiilor în orice împrejurare.

Când este un semn de alarmă siguranța copiilor

Oricât ne-am dori să le fim alături la absolut orice pas, acest lucru este imposibil de cele mai multe ori, fie din cauza unui serviciu extrem de încărcat, fie din pricina faptului că-i considerăm pe cei mici mai maturi decât este cazul.
Un incident poate avea loc în cele câteva minute cât acesta merge la chioșcul din colț, la școală sau chiar și în prezența unui anturaj nepotrivit.
Dacă copilul tău îți iese deseori din cuvânt și petrece afară mai mult timp decât limita impusă și reușești cu greu să dai de acesta, atunci îți poți pune numeroase semne de întrebare. Acest lucru este valabil cu precădere pentru adolescenții în curs de formare, tentați să descopere lucruri noi, care pot deveni cu ușurință prada unor vicii, a unui anturaj nefast, a unor abuzuri, etc.

Cum asiguri siguranța copilului tău în orice circumstanțe

Cu toate că specialiștii ne îndeamnă să nu concepem o relație bazată pe frică, ci deopotrivă, una de încredere și prietenie, copiii au un stil aparte de a se feri atunci când greșesc sau când ies din cuvântul suprem al părinților.
Îți poți supraveghea copilul în permanență obligandu-l să poarte o brățară inteligență dotată cu GPS care îți va arăta în timp real unde se află. Dacă descoperi o minciună, nu apela la violență, ci încearcă să discuți cu acesta și să-i expui riscurile reale la care se expune, mai ales dacă e la vârsta adolescenței.
În același timp invită-i anturajul la tine acasă chiar și atunci când ești la lucru. Poți monta camere de supraveghere care să-ți arate în timp real anturajul și practicile acestuia. 
O metodă extrem de sigură și eficientă este apelarea la un detectiv particular , care poate fi în permanență pe urmele acestuia atunci când sunt prea multe neconcordanțe sau fapte ascunse. 
Un detectiv cu experiență poate urmări minorul pe parcursul unei perioade și îl poate feri de pericole, dar în același timp îți poate expune în mod transparent practicile neortodoxe ale copiilor și soluțiile aferente.

Alegerea unui detectiv privat nu se face oricum, ci având în vedere gradul de experiență și modul de expertiză. De exemplu, Top Detectiv este o companie de top cu o vastă experiență în domeniu, care a găsit răspunsul la zeci de situații nedorite. Sunt recomandați de zeci de clienți din întreaga țară, un fapt extrem de important de luat în considerație.
Aceștia nu-ți oferă doar o investigație personalizată discretă, ci și ajutor gratuit în vederea stabilirii unei soluții. În plus, vorbim de un serviciu acreditat, recunoscut de către autoritățile centrale din România, o companie ce acționează atât la nivel național, cât și internațional, care deține un echipament sofisticat și tehnici moderne de urmărire.

Prin intermediul Top Detectiv poți afla totul despre copilul tău, în cazul dispariției acestuia de la domiciliu, fie proastele practici care îl pot pune în pericol înaintea unui eveniment nefast.
Astfel poți interveni în timp util cu noi strategii în creșterea acestuia și îi oferi siguranță la tot pasul.

You May Also Like

2 comments