Impresii Eau Thermale Jonzac. Apa termală bio și loțiunea lejeră.

by - miercuri, octombrie 16, 2019

Bună, draga mea!
Se face aproape o săptămână de când m-am pus pe testat temeinic noi produse de îngrijire a pielii. Inovația rutinii mele de îngrijire constă în două produse noi, așa cum menționam și în titlu, despre care am auzit până acum foarte multe lucruri, povești, impresii.
Astăzi a venit vremea să vă spun și eu primele mele impresii, dacă și ce schimbări aduce asupra pielii utilizarea acestora.


Am pornit de la cel mai bun indicator - însuși pielea mea, care de foarte multe ori s-a dovedit că are o capacitate de regenerare mai rapidă decât atunci când folosesc anumite produse de îngrijire care să-mi trateze cicatricile post acneice sau coșurile. Există însă o serie de aspecte pe care produsele adecvate de îngrijire le pot duce la bun succes.
Cu riscul de a mă repeta, tenul meu este unul normal, cu tendințe de îngrășare și uscare (alternativ) în zona nasului și a frunții, dar și unul extrem de sensibil în același timp.

De menționat este de asemenea faptul că produsele Jonzac România se prezintă drept produse bio, realizate din ingrediente de calitate, iar ingredientul activ numărul 1, apa termală este extrasă din cele mai pure surse. De asemenea, produsele sunt hipoalergenice, fără miros, parfum și au fost concepute ideal pentru pielea sensibilă, cu probleme, putând fi folosită chiar și la bebeluși.

Să trecem la fapte!

Impresii apa termală Jonzac.

Apa termală de la Jonzac vine într-un recipient de tip spray, într-un flacon metalic, fapt ce l-am mai văzut și la alte ape termale.
O diferență enormă o reprezintă aplicatorul de tip spray care permite o dozare ușoară, pe porțiunile dorite. Sistemul de pulverizare nu împroșcă picături mari de apă, ceea ce pentru mine este ideal. Nu mi-a plăcut niciodată să îmi pulverizez un lichid pe față, motiv pentru care, în primele zile, am aplicat apa termală pe o dischetă și ulterior am șters tenul gentil. Dar am remarcat că pierd produs, așa că mi-am luat inima în dinți și mi-am zis să încerc să pulverizez ușor pe diferite porțiuni ale tenului și ale pielii. Pulverizatorul și particulele extrem de fine m-au ajutat să găsesc această modalitate cu mult mai plăcută de aplicare.


Apa termală intră ușor în piele și oferă o senzație de prospețime. Aplicată după curățare și demachiere am observat că încă mai înlătură mici particule de produse cosmetice sau reziduuri rămase.
Am folosit această apă termală și pe zonele în care am fost pișcată de insecte. Rezultatul a fost același.
Această apă termală are o capacitate formidabilă de a regenera țesuturile afectate și are efecte antiinflamatoare foarte intense și cu acțiune rapidă. Am putut observa cum coșurile umflate, fie că umblasem la ele, fie că erau proaspete, se retrăgeau în maxim 10 minute, ceea ce este ideal. Pot incepe de îndată cu finalizarea aplicării apei termale și ulterior absorbției să aplic machiaj.

Totodată am observat că ajută la diminuarea porilor, la conferirea unei hidratări ușoare și ajută pielea să devină mai luminoasă și mai fermă.

Impresii loțiunea cu textură lejeră Reactive

Gama Reactive se adresează tenului sensibil cu tendințe eruptive, cel care se inflamează cu ușurință, predispus la acnee sau la iritații. Loțiunea a fost concepută pentru tenul normal și mixt, însă personal o recomand și celui gras care are nevoie doar de o hidratare sublimă.


Cu adevărat este o loțiune tip cremă extrem de fină și lejeră, care se absoarbe în ten imediat (câteva secunde). Nu lasă o peliculă albă pe ten și nici o peliculă grasă. Acolo unde există o iritație sau imperfecțiuni calmează pielea și ajută la regenerarea ei. Iar hidratarea ei sublimă este fix ceea ce am nevoie pentru a preveni descuamarea tenului. Îmi place enorm să o aplic înainte de machiaj pentru a evita "spargerea" fondului de ten, cât și seara, drept tratament pentru coșuri și pentru un pic de hidratare.


De asemenea, această cremă vine cu o pompiță care face dozarea extrem de ușoară și care permite ajustarea unor cantități extrem de mici, astfel încât să folosești exact cât are nevoie pielea ta.



Și da, pot spune că prin utilizarea celor două produse tenul meu arată mai bine, mai luminos și mai sănătos. Așa că eu le voi folosi în continuare până la ultima picătură și voi avea grija să le reintroduc în rutină la terminarea lor. Tu le-ai încercat?

You May Also Like

0 comments