Noua colectie de parfumuri Notino pentru sezonul w19-20

by - luni, octombrie 07, 2019

Toamna este intampinata de cei de la Notino printr-o serie noua de lansari si oferte speciale. Si cum nimic nu se potriveste mai bine cu o adiere rece si puternica decat un parfum pe masura, trebuie trecut in revista faptul ca la Notino tocmai ce au fost introduse o serie noua de aome olfactive care te vor cuceri pe tine si pe cei din jur. 

Exista un parfum pentru fiecare in parte, un parfum pentru a o cuceri pe ea, cat si unul pentru el. Vorbele sunt de prisos, mangaierile tandre si miscarile suave fiind singurul lucru de care vei avea nevoie la bordul unei cuceriri desavarsite. Indrazneste sa te exprimi prin puterea aromelor florale, fructate, lemnoase sau picante. Hai sa descoperim impreuna noua colectie!


Noua colectie de parfumuri Notino pentru sezonul w19-20

  • Lancôme Idôle


Nu degeaba se spune ca esentele tari se pastreaza in sticlute mici. Ultima lansare de la Lancome aduce in prim plan unul din cele mai subtiri parfumuri create vreodata. Pe llanga forma incantatoare si seducatoare a sticlei, parfumul este o reteta florala plina de feminitate pentru doamne si adolescente romantice, dar si un simbol pentru femeile puternice si independente.



Creeat special pentru femeile si barbatii pretutindeni fermecatori, Armani Code Absolu rasfata simturile olfactive cu o combinatie picant-orientala ce va persista ore in sir pe pielea ta si a lui.. 
Ambele formule inglobeaza un buchet de opulenta, eleganta si senzualitate, alaturi de un spirit extrem de captivant si misterios. 
In plus, la achizitia oricarui parfum de barbati marca Armani primiti cadou o lotiune de dus cat si transport gratuit.

  • Pacco Rabanne Lady Million Empire

Noul parfum de la Pacco Rabanne aduce in prim plan o combinatie floral-fructata si pudrata pentru femeia independenta si sigura pe sine. 
Sub sloganul "Imperiul meu, regulile mele.", noul Million Empire aduce un strop suprem de fermitate si decizie in viata femeii puternice, hotarata sa riste si sa castige totul indiferent de pericole. 

  • Dolce & Gabbana The One Mysterious Night

Dolce&Gabbana deschide sezonul cu o noua lansare individualista pentru barbatul puternic si sigur pe sine. One Mysterous Night descrie prin numele si notele sale o noapte furtunoasa si misterioasa in care sexul masculin triumfa cu ajutorul unei miresme picant-orientale, cu note lemnoase, usor florale si fructate. Este parfumul care ridica in cele mai fruntase topuri eul interior barbatesc in serile patimase, cat si la ocaziile deosebite.



  • Davidoff Cool Water Woman Intense

Noul Davidoff descrie la randul sau femeia puternica printr-o combinatie zemoasa si tropicala, intr-un buchet intens floral-fructat. Acest parfum este ideal pentru femeile care iubesc notele dulci dar si fresh iin acelasi timp, oferind caldura si senzualitate cu fiecare miscare. 

De asemenea este de precizat in perioada 7-13.10.2019 puteti beneficia de o reducere suplimentara de 15% la toate parfumurile de nisa daca folositi codul de reducere niche15ro . Asadar, toamna se numara parfumurile de colectie! Tu pe care-l lasi sa te seduca?

You May Also Like

0 comments