O toamna fara raceli si viroze? Da, se poate, cu produse apicole Apidava.

by - duminică, octombrie 27, 2019

Cand eram mica, nu era o tranzitie de la un sezon la altul in care sa nu ma confrunt cu o gripa, o viroza sau o simpla raceala. E de la sine inteles ca aveam o imunitate scazuta si ca organismul nu era suficient de puternic ca sa lupte cu aceste afectiuni aparent banale. Si cui ii place sa se lupte cu frisoane, nas înfundat, tuse, febra sau mucus vascos? Nimanui! Mai ales ca in vremurile noastre virusii si bacteriile si-au dezvoltat tulpinile si ataca intr-un mod cat mai agresiv si sunt tot mai dificil de combatut.

Dar mama era pregatita de fiecare data si imi punea la dispozitie produse apicole de calitate care au reusit de-a lungul timpului sa-mi intareasca inunitatea. Mierea cu lamaie sau mierea cu sirop de brad erau printre retetele sezonului pe care le consumam cu drag. Multumita lor, corpul meu a devenit mai puternic, iar eu am continuat traditia astfel ca, si astazi pot vorbi despre  reteta care ma ajuta in continuare sa lupt si sa previn instalarea gripei, a racelilor si a virozelor.
Astazi, cel mai bun ajutor al meu sunt produsele apicole de la Apidava, de la specialitatile de miere gustoase si cu rol terapeutic, pana la dulciurile sanatoase fara zahar.

Fara raceli, gripa sau viroze, cu mierea de mana de la Apidava si bomboanele cu anason si eucalipt.

Mierea de mana este una dintre specialitatile Apidava si una dintre cele mai rare specialitati de miere din lume. Este o miere cu o culoare mai inchisa fata de alte tipuri clasice de miere, deoarece aceasta este produsa de harnicele albine din sucurile florilor si a frunzelor unor conifere. Contine de pana la douazeci de ori mai multe vitamine decat mierea clasica, motiv pentru care este considerata o miere cu un efect puternic antibacterian si un antibiotic natural. Se absoarbe cu usurinta de organism oferindu-i toate vitaminele si mineralele necesare corpului pentru a lupta cu afectiunile de sezon, cat si pentru a le preveni.


Este o miere adecvata pentru consumul intregii familii, fiind extrem de aromata, cu o dulceata extrem de fina, usor de administrat oricand si oricui.
Poate fi consumata atat pe stomacul gol, cat si la cafea, ceai, etc. pentru a intari imunitatea, pentru a favoriza eliminarea toxinelor din corp si tranzitul.
Eu prefer sa includ o lingurita din mierea de mana in micul dejun, aceasta oferindu-mi si energie pe tot parcursul zilei. O gasiti si voi la www.honey-land.net cat si in Farmaciile Bebe Tei, Floare de Colt, RemediaVert, cat si la magazinele de tip plafar. 

Si mai am un as in maneca! Bomboanele fara zahar, cu anason sau eucalipt.
Sunt printre favoritele familiei mele, acele bomboane sanatoase care stimuleaza congestia nazala, ajuta la o respiratie usoara si previn usturimea si rosu in gat. 
Acestea au un gust specific si puternic de plante, cu o dulceata fina de miere si cu o aroma puternic mentolata. Pe langa efectul lor antiinflamator, antibacterian si calmant, acestea revigoreaza respiratia, reduc febra si previn formarea mucusului si a flegmei.
Astfel, aceste bomboane sunt gustarea ideala dintre mese care se strecoara cu usurinta in geanta sau in buzunar.


La capitolul dulciuri sanatoase prefer de asemenea si perlele cu miere si propolis, pe cele cu ghimbir sau lamaie, cat si caramelele cu miere, polen și propolis. Sunt de asemenea gustari dulci, rapide si sanatoase care sunt de asemenea un suport al organismului puternic, ce lupta cu succes impotriva bacteriilor si a virusurilor de sezon. Voi la ce retete apelati pentru a va intari imunitatea si pentru a-i veni corpului in ajutor, in lupta cu afectiunile de sezon?


You May Also Like

1 comments