Ten sensibil și iritat? Iată cum ștergem amprenta sezonului rece cu ajutorul api-cosmeticelor Apidava.

by - marți, noiembrie 19, 2019

Bine v-am regăsit!
Printre straturi grose de haine în care ne ascundem în sezonul rece, tenul rămâne cea mai expusă zonă a corpului și cea mai sensibilă, indiferent de vârstă. Tranziția aceasta bruscă de la sezonul cald, la cel rece, provoacă tenului meu o sensibilitate aparte care se exprimă prin ten uscat, usturime și deseori roșeață. Frigul, praful și razele ultraviolete sunt doar o parte din factorii care induc probleme la nivelul tenului.  E o senzație cu care oricine se confruntă cel puțin o dată în viață, iar excepție de la regulă nu fac nici bărbații.


Dar iată că o rutină adecvată de îngrijire a tenului poate preveni sau elimina aceste simptome. Și, pentru că se apropie sărbătorile, iar noi, femeile, ne dorim să radiem în pielea noastră, odată cu instalarea sezonului rece am dat startul unui program special de îngrijire a tenului alături de Apidava. 

Buze uscate sau ten sensibil și iritat? Ne ajută Apidava! 

Noua campanie de testare pune în lumină reflectoarelor trei produse naturale pentru îngrijirea completă a tenului.
Atât ele, cât și restul produselor de îngrijire corporală sau zecile de specialități de miere disponibile în portofoliul Apidava se pot găsi atât în magazinele fizice, unele supermarketuri și hypermarketuri, în magazinele de tip plafar, cât și online pe www.honey-land.net


Săpunul solid de Thym cu lăptișor de matcă este un săpun de origine pariziană cu extracte naturale vegetale. Acesta conține ulei de palmier, unt Shea și ulei de cocos, ingrediente ce favorizează curățarea delicată a tenul, hidratarea în profunzime, cât și protecția, respectiv regenerarea tenului afectat de numeroase sensibilități, printre care și uscăciunea, roșeața, senzația de piele strânsă.

Rutina se completează cu crema pentru ten sensibil care are la bază extracte apicole de cea mai bună calitate, cât și uleiuri vegetale cu putere ridicată de hidratare și regenerare. Crema are o textură fină și un miros fresh subtil, plăcut, iar gradul de absorbție este foarte ridicat, fiind adecvată oricărui tip de ten.



Această cremă oferă elasticitate pielii, cât și protecție împotriva razelor UV, despre care știm că sunt mult mai puternice în sezonul rece. Crema hidratează tenul în profunzime și în același timp favorizează regenerarea pielii cu probleme (de la uscăciune, iritații, până la acnee sau riduri), datorită conținutului ridicat de vitamine. Utilizând zilnic această cremă am observat cum acneea s-a diminuat considerabil, nu mi-am mai simțit tenul uscat și nici nu m-am mai confruntat cu acele senzații de ten uscat și cu usturime.

Amprenta sezonului rece s-a resimțit și la nivelul buzelor, unde folosesc balsamul de buze Apidava cu extract de miere și unt de Shea, care este un tratament intensiv pentru regenerarea buzelor crăpate. Acesta hidratează buzele în profunzime, favorizând vindecarea lor în timpul zilei și a nopții. Pe mine m-a ajutat inclusiv la tratarea herpesului.
Produsul vine într-un ambalaj practic de forma unui mic borcănel, formă pe care o consider foarte practică pentru uzul întregii familii într-un mod igienic.


Împreună cu aceste trei produse folosesc și alte soluții adecvate pentru îngrijirea tenului, precum loțiunea demachiată, loțiunea tonică și gommage-ul Apidava.
Loțiunea demachiată mă ajută să elimin machiajul și impuritățile acumulate de peste zi, în timp ce loțiunea tonică revigorează pielea, calmează iritațiile, hidratează și favorizează regenerarea pielii.
O dată sau de două ori pe săptămână folosesc gommage-ul exfoliant care are capacitatea de a elimina impuritățile în profunzime și respectiv celulele moarte, cât și capacitatea de a diminua aspectul porilor, de a hidrata și de a pregăti pielea pentru absorbția celorlalte produse cosmetice.

Care este rutina voastră de îngrijire în sezonul rece? 

You May Also Like

1 comments