Cum să-ți alegi o rochie perfectă pentru ocazii speciale

by - miercuri, decembrie 18, 2019

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, motiv pentru care, printre mese îmbelșugate și curățenia de zile mari, vine timpul și să ne îngrijim mai mult de noi și de ținuta noastră în astfel de momente speciale. Cu atât mai mult dacă ne-am plănuit o ieșire specială în oraș, la un restaurant. Ținuta ar trebui să fie impecabilă!

Astăzi permite-mi să-ți fiu consilieră și să-ți ofer câteva sfaturi și opțiuni privind modalitatea în care poți să-ți alegi o rochie elegantă


De ce o rochie? Pentru că rochia este un simbol al femeii de pretutindeni și pentru că scoate în evidență toată acea personalitate gentilă sau extrem de puternică, conturând feminitatea la superlativ. Și o rochie care să te reprezinte nu trebuie să coste o avere. Ba chiar pot fi extrem de accesibile, așa cum sunt aceste rochii Neer.
Chiar dacă de regulă nu ești o persoană foarte feminină, îndrăznește măcar de această dată să încerci lucruri noi. Ai putea avea o surpriză minunată!


Atunci când cauți rochii de ocazie nu e în mod obligatoriu să ții cont de trenduri, de forme sau de culoarea anului. Important este în primul rând ca alegerea pe care o faci să se așeze bine pe tine și să de avantajeze.
Dacă ești o persoană ca trasă prin ac, alege rochii pe corp care să-ți evidențieze corpul sau rochii care să creeze o simetrie perfectă a corpului. De asemenea, dacă ești o persoană cu forme foarte bogate, poți opta pentru rochii mai lejere în zonele cu probleme și accentuate pe talia bogată, pe bustul generos cu o rochie cu decolteu în V sau o rochie exclusivă din pliseuri.

În alegerea unei rochii de ocazie un rol foarte important îl poate avea materialul. Cu cât este mai fin, cu atât el emană mai mult rafinament. De aceea se spune că la astfel de ocazii vor face senzație rochiile din catifea sau cele cu aplicații extra, diverse, unice.


Iar în materie de culoare, deși vedetele acestui sezon sunt roșu, verde și negru, îndrăznește să experimentezi și alte nuanțe care ți-ar putea evidenția tonul pielii. Pielea mai deschisă se poate completa perfect cu nuanțele mai puternice, în timp ce un ton deschis poate apela la culorile clasice, la nuanțele neutre sau chiar și cele pastel. 

You May Also Like

0 comments