Sărbători dulci și cadouri sănătoase de la Apidava.

by - marți, decembrie 17, 2019

Oamenii moderni aleargă după lucruri scumpe, tehnologie, după haine, parfumuri și cosmetice. Dar câți dintre noi mai dăruim fericire și sănătate de Sărbători?
Pentru mine, fericirea înseamnă să am familia la un loc și să le pot face celor dragi cadouri utile, lucruri pe care ei le folosesc în permanență sau la care aspiră cu drag. Iar sănătatea se poate regăsi în bucatele noastre favorite, care s-au transformat fie într-o obișnuință, fie într-un moment de plăcere rară.


Și pot spune că pe 2019 am făcut nenumărate astfel de cadouri care au fost apreciate la superlativ. Iar ajutorul meu de nădejde a venit cu multă dragoste din partea albinelor care au muncit aproape tot anul, pentru ca eu să pot pune în ghete și sub brad, produse delicioase și sănătoase marca Apidava.

Sărbători dulci, cu Apidava.

Moș Nicolae și-a făcut simțită prezența cu alte bunătăți Apidava, care pentru noi nu erau o noutate.


Mierea de tei nu este doar un îndulcitor excelent pentru diminețile sau serile cu cafea sau ceai, dar este și un supliment alimentar bogat în vitamine și minerale.
Mierea de tei Roua Florilor conține multe variații de vitamina B , Calciu, magneziu, potasiu, etc. care ajută la creșterea imunității și a energiei, la înlăturarea oboselii, la atenuarea simptomelor de gripă și răceală care se manifestă prin dureri de gât și tuse, etc. Poate fi consumată ca atare sau întrebuințată în prepararea unor deserturi, dar poate fi utilizată cu succes și în scop cosmetic, pentru a înlătura problemele tenului și pentru a-și oferi un aspect mai ferm, mai luminos, lipsit de impurități.


Esența de propolis este un produs de nelipsit din cadrul fiecărui membru al familiei mele. Avem o sticluță cu noi oriunde ne-am duce.
Esența de propolis de la Apidava nu conține alcool și poate fi administrată inclusiv copiilor.
Noi o folosim atât intern, cât și extern, datorită proprietăților sale antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice etc. această esență fiind practic un antibiotic natural, fără efecte adverse.
La nivel intern o utilizăm nu doar pentru a ne întări imunitatea, pentru a preveni sau pentru a trata afecțiunile de sezon, ci și pentru combaterea afecțiunilor gastrice, în cazul viermilor intestinali sau a altor afecțiuni.
Iar la nivel extern o folosim direct pe rănile afectate, în cazul unor leziuni, aceasta având capacitatea de a dezinfecta,d a închide rana și de a vindeca leziunile fără a rămâne semne.


Iar turta dulce de la Apidava este gustarea dintre mese și cea la care apelez când plec la drum, desertul care mă duce cu gândul la copilărie. Îmi amintesc că mereu mama mea cumpăra turtă dulce mie și fraților mei, pentru a ne bucura în familie de ceva dulce.
Turta dulce este ușor glazurată și ușor fragedă, iar cu fiecare bucățică de rezimte dulceața și savoarea fină de miere.

Toate aceste produse și alte selecții de miere, api-cosmetice sau dulciuri, le găsiți și voi în magazinele fizice de tip plafar sau online, ca : Floare de Colț, RemediaVert, Farmacia Tei, Bebe Tei, pe www.honey-land.net, etc.

Voi cum faceți sărbătorile mai fericite și pentru voi și cei dragi? Apelați la cadouri sănătoase și gustoase. 

You May Also Like

0 comments