Notino - Favoritele lunii Decembrie și wishlist-ul pentru noul an

by - sâmbătă, ianuarie 18, 2020

Am așteptat cu mare nerăbdare și entuziasm să vă transmit ce noutăți am desc în luna decembrie a anului trecut, în timp ce făceam lista de cumpărături pe Notino.
Capitolul favorit pentru 2019 a fost cel de hidratare, un aspect extrem de important indiferent de moment și care rămâne la fel de necesar și în 2020.



Mai ales acum când e atât de frig afară și pielea tinde să se usuce și să fie mai sensibilă ca de obicei. Iar cei de la Notino ne întâmpină și de această dată cu reduceri,  oferte speciale și idei de cadouri, dar și cu produse de nelipsit în rutina zilnică de îngrijire, ca astfel de creme hidratante de la branduri premium. Veți găsi o colecție extrem de vastă de mărci și creme pentru orice tip de ten sau afecțiune. Și pentru că tenul meu este unul foarte sensibil și pretențios, mi-au atras atenția în mod special produsele Bioderma, care sunt produse acreditate medical, delicate cu tenul, eficiente și prietenoase. Ceva recomandări? 


Personal, în timp ce-mi fac rutina de îngrijire la finalul zilei sau atunci când e weekend și optez pentru un răsfăț aparte, mai apelez și la lumânările parfumate, adăugate în jurul căzii din baie sau în camera de zi. 
Iar în materie de lumânări parfumate Notino ne pune la dispoziție o gamă complexă și cu arome diverse, de la cele mai populare branduri ca Yankee Candle, Bath & Body Works etc. Vă puteți inspira din gama lor de lumânări pentru a vă concepe un ritual perfect de relaxare, cât și pentru a face și în acest an cadouri minunate.

Favoritele lunii Decembrie de la Notino

Printre cadourile de Crăciun am presărat și câteva lucruri pentru mine, ocazie prin intermediul căreia am testat câteva produse noi care le folosesc cu regularitate și care și-au ocupat un loc aparte în colecție.

  • Samponul cu protecție termică Farmona
A fost pentru prima dată când am încercat un produs de la acest brand. Adevărul este că n-am folosit niciodată protecție termică pentru păr, deși am auzit că este mai mult decât indicat atunci când folosești aparate de stilizare cu regularitate. Șamponul presupune a fi unul hrănitor pentru păr, hidratant și cu rol de protecție termică. Nu știu dacă chiar face ceva în ceea ce privește protecția, dar la capitolul hidratare este fabulos. 


Demult n-am mai întâlnit un șampon cu adevărat hidratant. Nu îngrașă părul, curăță foarte bine scalpul și chiar am observat că are și o tendință ușoară de eliminare a culorilor din păr (ceea ce personal mă bucură, dacă sunteți la curent cu ultimele experimente). Prețul acestui șampon este extrem de bun, sub 10 lei pentru o cantitate de 400 ml. Îl recomand cu căldură! 

  • Gelul de curățare Garnier cu perie integrată 
M-a acaparat și pe mine Social Media și inițial mi-am dorit un Foreo, dar pentru că foarte mult timp m-am luptat cu deshidratarea pielii în zona nasului, mi s-a spus că ar trebui să insist pe hidratare, căci o astfel de perie s-ar putea să nu-mi ofere efectul dorit. 
Și pentru că tot îmi doream o perie facială de curățare, descoperirea acestui produs s-a produs exact la țanc. Prețul său este sub 25 lei, vine cu o cantitate uriașă de gel de curățare și mai are și acea perie integrată din peri siliconați (nici extrem de moi, dar deloc rigizi). 


Este un gel fantastic din punctul meu de vedere! După ce mă demachiez, umezesc fața și peria, rotesc capul și întorc tubul strângând ușor să iasă puțin produs (circa două boabe de mazăre), întorc capul și sticla și încep să masez fața cu mișcări circulare. Spuma apare ceva mai greu, așa că, dacă-l veți încerca, vă recomand să ajustați produsul puțin câte puțin pentru a nu face risipă. 
Masez circa un minut și apoi clătesc fața cu apă călduță. După utilizarea sa îmi simt fața extrem de curăță iar curățarea profundă îmi elimină absolut toate impuritățile și resturile de machiaj. Am mai avut geluri de curățare care nu-mi indepartau atât de bine resturile de machiaj, astfel că de fiecare dată pătam prosopul cu pete de la cosmetice. Acum e minunat! 
Totuși, dacă aveți un ten sensibil, cu intoleranță la alcool denat sau mentol e de evitat. 
Deși tenul meu e sensibil n-am observat efecte adverse în afara faptului că utilizarea zilnică duce la o ușoară decumare în zona în care am probleme, motiv pentru care acum îl folosesc de maxim 2-3 ori pe săptămână. 
Iar peria poate fi utilizată și cu orice alt gel de curățare. 

Voi ce produse noi ați mai descoperit sau ce aveți pe listă în acest an? 









You May Also Like

0 comments