5 motive pentru care să alegi antiperspirantele premium de la Perspirex

by - miercuri, februarie 12, 2020

Transpirația se poate transforma într-unul dintre cei mai stresați factori ai vieții. Nimeni nu e încântat să se trezească pe nepusă masă cu mirosuri neplăcute, cu pete inestetice sau cu acea senzație de umed în urma unui efort fizic prelungit.


Cu aceste probleme ne-am confruntat și noi, dar am scăpat de ele odată ce au apărut antiperspirantele premium de la Perspirex în viața noastră. Până și prietenul meu s-a îndrăgostit de ele, fiind antiperspirantul său preferat al momentului.

Există 4 versiuni de Perspirex - Original, Strong și Confort, la care se adaugă loțiunea pentru picioare. Noi le-am încercat pe toate și, în cazul nostru n-am resimțit diferența. Ne înțelegem bine cu toate variantele care necesită doar una-două aplicări maxim pe săptămână. Dacă transpirația vă deranjează în mod intens puteți opta pentru varianta Strong care vă oferă o protecție mai ridicată, în timp ce pentru transpirația mai ușoară puteți opta pentru versiunea Original și Confort.


Loțiunea pentru picioare este de asemenea fabuloasa. Este o loțiune lichidă care se aplică cu ajutorul unei dischete pe tălpi și eventual între degete, peste tot unde piciorul transpiră și tinde să formeze un miros neplăcut. Prietenul meu a încercat zeci de soluții, spray-uri de picioare și pentru încălțăminte. Nimic nu a funcționat până la loțiunea Perspirex pentru picioare. În plus, datorită efectului intens dezinfectant și al alcoolului din alcătuire, acesta a reieșit inclusiv să combată o micoză.

Cum se aplică Perspirex

Am văzut multe recomandări în online către deodorantele Perspirex, însă și multe persoane care îl folosesc precum un antiperspirant obișnuit, ceea ce e greșit.
Perspirex se aplică seara, fără a spăla pielea înainte. Acest pas se va face a doua zi dimineața, oferind astfel timp ca acesta să pătrundă în piele și să formeze o barieră pe timpul nopții.
După spălare nu mai este necesar să reaplicați încă o dată.


Trebuie să țineți cont de faptul că acest antiperspirant conține alcool denat. Nu triez ingredientele cu obsesie și niciun produs ieșit pe piață nu e nociv, atâta timp cât înainte de lansare el trece prin verificări riguroase până să primească acreditarea și dreptul de vânzare. Totuși, trebuie să țineți cont de acest ingredient doar în cazul în care aveți o sensibilitate ridicată la amumite ingrediente și la epilare. Perspirex NU se aplică în primele 48 ore de la epilare, căci astfel va provoca usturime. Dar îl puteți aplica corespunzător, înainte, așa cum se menționează pe prospect.

De ce să alegeți Perspirex


- pentru că este un antiperspirant premium unisex;
- pentru că durata lui de viată este mai îndelungată decât cea a unui deodorant/antiperspirant obișnuit;
- pentru că are eficiență dovedită în combaterea transpirației;
- pentru că utilizat frecvent veți diminua complet problema transpirației (după o lună am remarcat că transpirația intensivă a fost diminuată semnificativ);
- pentru că e compact, ușor de depozitat și transportat oriunde.

  • Câștigători Giveaway

Cei de la Perspirex au fost suficient de recunoscători în luna iubirii, astfel încât nu doar că m-au surprins pe mine cu un cadou pe măsura, ci și pe voi. În urma participării voastre la concursurile derulate pe Facebook și Instagram, care au drept premiu câte 5 seturi formate din Perspirex Original și Strong de câte 5 ml fiecare, ideale pentru testare sau pentru a vă suplimenta colecția, am desemnat următorii castigatori:

Instagram:
@danieladadoi
@ciofumonika
@tricaviorica
@veghdalmina
@dmartamarta

Facebook:
Ana Hoban
Nagy Melinda
Adriana Micsa
Rancea Ion
Cioarec Petrica

Rog câștigătorii să-mi furnizeze datele personale complete pentru livrare pe email, la adresa aleksutaalexa@gmail.com cu mențiunea "Câștigător Perspirex Facebook sau Instagram", după caz. 
Pentru câștigătorii premiilor de pe Facebook atașați dovada că ați dat like celor două pagini (captură de ecran) și share postării. 
Dacă premiile nu vor fi revendicate în termen de 48 ore, îmi rezerv dreptul de a extrage noi câștigători pentru premiile neacordate. Nu există posibilitatea de a oferi contravaloarea în bani.


You May Also Like

3 comments

  1. Felicitări tuturor câștigătorilor ! Eu am folosit și folosesc în continuare perspirex original și sunt foarte mulțumită de el ,mă ajută foarte mult și mă protejează împotriva transpirației .Produse foarte bune !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit lucruri frumoase despre aceste produse.

    RăspundețiȘtergere