Kristen Hair - Vitamine multifuncționale pentru creșterea părului. Funcționează?

by - joi, martie 12, 2020

Părul este unul dintre componentele cele mai expuse ale corpului la poluarea de zi cu zi și la o serie de "experimente" la care îl supunem în mod voit. 
Multe persoane se confruntă cu căderea părului, iar una dintre modalitățile prin care putem estompa eficient acest lucru este descoperirea cauzei și tratarea acesteia în consecință. Cauzele sunt multiple, atât de ordin intern, cât și extern, astfel că nu se poate vorbi de o soluție universal valabilă care va da roade. Poate fi necesar un singur produs sau o combinație, până la schimbarea stilului de viață și al alimentației.


  • Care sunt cauzele căderii și ale deteriorării părului


1. Poluarea
Este cel mai universal și cel mai nociv factor care duce la degradarea și căderea părului. Acesta ne afectează zi de zi, indiferent de sezon sau sex, datorită razelor UV ridicate care afectează structura părului și il sensibilizează.

3. Trecerea mâinilor prin păr
Frecvența cu care ne trecem mâinile prin păr poate fi unul dintre elementele care ajută la degradarea acestuia, mai ales dacă o facem în mod continuu, iar părul nu se descâlceşte ușor, existând riscul de a rupe firele.

4. Alimentația
O alimentație echilibrată poate ajuta la introducerea unei mici cantități de vitamine și minerale în corp, care se vor absorbi inclusiv de către păr sau unghii. Corpul pierde cantități foarte mari ale acestor componenți pe parcursul unei zile obișnuite, motiv pentru care suplimentele alimentare bogate în astfel de ingrediente pot fi de mare folos pentru a stabiliza necesarul zilnic al corpului, cât și pentru îmbunătățirea aspectului la toate nivelele.



5. Stresul
Stresul este unul dintre factorii cei mai răspunzători și cel mai des întâlnit în ceea ce privește căderea părului. Acestuia se adaugă și o potențială sarcină sau alăptarea, cand corpul pierde resursele vitaminoase cel mai ușor.

6. Produsele neadecvate de îngrijire/frecvența vopsirilor
Lipsa hidratării părului și a utilizării unor produse tratament pot influența negativ sănătatea și vitalitatea părului.
Dacă te confrunți cu această problemă, alege produsele potrivite pentru părul tău. Optează pentru mai multă hidratare, redu numărul vopsirilor (poți înlocui vopseaua cu șampoane nuanțatoare) etc. pentru a evita subțierea/uscarea accentuată și accelerată a părului și respectiv căderea acestuia.

Impresii Kristen Hair - Vitamine multifuncționale pentru creșterea părului. Funcționează?

Cu toții am fost tentați cel puțin o dată să încercăm astfel de suplimente alimentare pentru a rezolva problema căderii părului, pentru a-i oferi mai multă vitalitate, putere, pentru a-l face mai strălucitor și chiar și mai voluminos (acolo unde e cazul). În speță, ceea ce descriem noi este un păr de vedetă, dar pe care îl putem avea și noi, acasă, dacă investim în soluțiile potrivite.


Am fost sceptică la început, mai ales că nu e prima dată când încerc un astfel de remediu, respectiv supliment alimentar. Prima încercare a unui supliment relativ similar s-a soldat cu efecte adverse, de aici și scepticismul meu.
Însă, cum fiecare produs e diferit, iar corpul reacționează divers, mi-am spus să încerc suplimentele Kristen Hair și să-mi formez propria impresie despre efectele acestora.
Mi-a atras atenția în principal lista de ingrediente, Kristen Hair fiind un supliment ce conține peste 20 de vitamine și minerale esențiale pentru întregul corp.

Un flacon Kristen Hair conține 60 de pilule care se administrează câte două pe zi. Recunosc că au fost zile în care am administrat câte una, dar am început să văd efecte chiar după circa o săptămână de la administrare. Au un gust şi un miros specific vitaminelor, cu care am reușit să mă obișnuiesc în timp.


Având în compoziție vitamina C, Calciu, grupa de vitamine B, E și D etc. aceste vitamine sunt ideale pentru a crește imunitatea și vitalitatea întregului organism. M-am simțit mai energică și mai puțin obosită pe timpul administrării lor, astfel că a crescut și rezistența la stres.

Beneficii am văzut și la nivelul unghiilor, care au început să crească mai repede, să fie mai puternice și mai rezistente la rupere. Iubesc unghiile mari și lungi, așa că acest lucru este extrem de benefic pentru mine. Unghiile mari consumă multe resurse, astfel că un complex bogat de vitamine acoperă aceste carențe.


În ceea ce privește podoaba capilară, acolo unde vroian să ajung de la bun început, trebuie să știți că sunt mare fană a părului lung. Acum este la un nivel mediu, pentru că prelucrările intensive au determinat tăierea vârfurilor, iar creșterea părului în cazul meu se face foarte lent, fiind și o persoană cu deficiențe vitaminoase, relativ stresată deseori.
De aceea, până să încerc Kristen Hair, părul meu era de multe ori uscat și cu vârfuri extrem de despicate, fără volum, un păr care se îngrașa repede.

Am încercat și tratamente externe pentru păr, însă trebuie să știți că eficiența lor este pe o perioadă determinată. Am continuat să folosesc aceste tratamente și produse de hidratare chiar și pe durata administrării suplimentelor Kristen Hair.
Și, după cum menționam anterior, părul meu se resimte ușor altfel acum. Este mult mai bogat, mai des și mai plin de volum, astfel că acum prind în mâini mult mai mult păr (chiar dublu). De acest fapt este responsabil faptul că suplimentele și produsele de îngrijire folosite au ajutat la hidratare, la reducerea căderii și a ruperii firelor de păr. S-a redus destul de mult căderea părului și nici vârfurile nu se mai rup în cantități atât de mari, astfel că nu mai umplu hainele de păr la pieptănare și nici la stilizare, pentru că părul este mai hidratat și se descurcă/piaptănă cu mai multă ușurință. Am redus și perioada de tundere a acestora astfel că părul meu a început să fie puțin mai lung. 


Părul a căpătat un luciu ireal, care se datorează exclusiv acestor suplimente (am analizat în detaliu efectul produselor utilizate și așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată prin utilizarea exclusivă a produselor de îngrijire și a tratamentelor pentru păr). După o săptămână de la spălare părul încă are volum, nu se lipește de cap și are o strălucire aparte. Am rărit timpul între spălări, de la 2 pe săptămână, la una. 

Rădăcinile au crescut și ele mai repede, circa 1 cm. Nu pare mult, însă media în care părul crește într-un an, în majoritatea situațiilor este de aproximativ 15 cm, și într-o lună între 1,5-3 cm. Din păcate mie îmi crește părul foarte greu și amintesc că deseori am luat o singură capsulă pe zi. Având atâtea vitamine benefice, Kristen Hair accentuează treptat creșterea părului, oferindu-i în consecință toate cele necesare pentru a fi mai lung și mai sănătos.

Și la nivelul feței am observat un aspect mai ferm, pielea vindecându-se ceva mai repede (de coșuri), fiind mai luminoasă și mai plump, reducându-se și pungile de sub ochi (nu folosesc cremă de ochi). Menționez totodată că am început și o rutină mai riguroasă de îngrijire a tenului în această perioadă.


Nu am întâmpinat niciun efect advers. Chiar dacă sunt bogate în vitamine, concentrația lor este una adecvată. Îmi era teamă că mă vor agita și că nu voi mai putea dormi noaptea, având în vedere că a doua pilulă o administram destul de târziu, însă nu a fost cazul. Nu mi-a crescut nici păr în alte zone importante, așa cum am pățit cu alte suplimente similare (când mi-a crescut în mod horror păr pe față).

Cu siguranță rezultate și mai bune se văd după un tratament recomandat de 3 luni. Partea bună e că încercând aceste suplimente nimeni nu are nimic de pierdut. Politica firmei este foarte bună pentru clienți, astfel că puteți primi banii înapoi dacă nu vedeți efectele dorite. Nu uitați însă, dacă le încercați, să descoperiți cauza problemelor voastre. Pe lângă situațiile menționate anterior, responsabile pentru căderea părului, un alt motiv poate fi și administrarea unor medicamente și/sau tratamente. (ex. chimioterapia) sau insuficiența de lichide din corp (apa). Așadar, trebuie înainte de toate să descoperiți cauza pentru care vă cade părul excesiv, pentru a o combate în mod eficient.

Atunci când vorbim de carențe vitaminoase și de poluare, administrarea vitaminelor Kristen Hair vă poate oferi rezultatele dorite.

Voi le-ați încercat? 

You May Also Like

5 comments

  1. Nu le-am încercat ,dar chiar aș dori pe viitor ,o să mă uit la prețul lor să văd dacă-mi este accesibil,văd că sunt foarte bune din câte le-ai descris .Mulțumim pentru recomandări draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Parul nu creste 1cm/an ci pe luna. Asta este media normala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statisticile pe care le--am găsit eu spun altceva. :) Iar eu dacă nu folosesc un tratament eficient chiar că îmi crește intr-un an. 😂

      Ștergere
    2. Asta pt ca ai parul blond si fragil si se rupe usor si la pieptanare. Dar gandeste logic...daca ar creste 1cm/an, majoritatea am avea chelie, ca nu ar creste pe cat de repede cade. Nu stiu sigur ce statistici ai citit, dar sunt cea mai mare porcarie si in cazul asta si informatia oferita de tine e eronata. Ar trebui sa cauti mai multe informatii cu privire la.media de crestere. E clar 1cm/luna.

      Ștergere
    3. E posibil să ai dreptate, nu te contrazic. În general am probleme cu vârfurile, cu lungimile relativ mai puțin. La unele persoane chiar am întâlnit să le crească părul grozav de mult pe parcursul unei luni.

      Ștergere