Vrei să faci bani în plus pe lângă salariul lunar? Iată câteva lucruri pe care le poți face în timpul tău liber

by - luni, martie 23, 2020




Dorința de a face bani în plus, pe lângă venitul lunar, nu este deloc un lucru rău, mai ales pentru doamnele și domnișoarele ce vor să se întrețină singure. Există numeroase metode prin care poți face acest lucru în timpul liber care îți rămâne atât în cursul săptămânii, cât și în weekend. 

Astfel, acest articol îți vine în ajutor cu câteva idei pe care le poți pune în practică, în funcție de deschiderea fiecărei persoane în parte. Domeniile de activitate pot fi foarte vaste, de la idei practice, până la unele ce țin de talent artistic, acolo unde este cazul. 

Iată cum poți face bani în timpul tău liber 

 1. Model de videochat

Dacă ești o persoană cu tendințe extroverte, acesta este un job ideal cu ajutorul căruia poți obține sume foarte mari de bani. Programul și orele de muncă le poți alege singură, iar în funcție de acest lucru, vei obține și banii doriți. Timpul ți-l poți gestiona în felul personal, astfel încât să ai timp și de jobul tău, dar și de tine. 
În cazul în care timpul și programul îți permit deplasarea, poți alege să mergi la un studio modern de videochat pentru început, iar, ulterior, să lucrezi de acasă. 

2. Nails sau make-up artist 

Există multe fete care practică astfel de joburi în timpul liber, avand diplome acreditate, în urma unor cursuri în care depind anumite tehnici, dar există și persoane care fac aceste lucruri din simplă pasiune. Banii pe care îi faci în urma acestor două activități variază în funcție de cliente, dar și de costurile impuse. Produsele folosite pot influența foarte mult aceste preturi. 

3. ”Profesoară” part-time

În cazul în care stăpânești foarte bine o limbă sau o materie, poți învăța copii sau chiar adulți puțin din atuurile tale. În funcție de timpul tău liber, poți alege orele la care să faci aceste ore de pregătire cu persoanele alese.

4. Hostess 

Mai exact, la evenimente, persoana care întâmpină invitații la intrare se numește hostess. Pe lângă asta, cineva cu un astfel de job poate avea și alte responsabilități. Un bonus ar fi că majoritatea eventurilor sunt în weekend. Sumele de bani diferă în funcție de orele lucrate, dar și de importanța ocaziei respective. 

5. Fotomodel 

În cazul în care aspectul tău fizic ține cu tine, poți apela și la a merge la o selecție pentru modele care să prezinte diverse articole vestimentare la anumite prezentări de modă ori să pozezi pentru reviste sau pagini de social media. 

Pe lângă acestea, există numeroase activități la care poți apela în paralel cu jobul tău pentru a avea o sursă în plus de venit. Astfel, trebuie să alegi ce ți se potrivește ca persoană și poți chiar să ieși puțin din zona ta de confort, chiar dacă asta ar însemna să accepți anumite provocări. 
Tu ce variantă vei alege?

Sursa foto: shutterstock.com 

You May Also Like

0 comments