Alegeri (ne)inspirate de la FemmeLuxe?

by - joi, aprilie 02, 2020

Dacă tot trecem într-o stare de plictiseală continuă și amorțeală, vă asigur că după parcurgerea materialului de astăzi vă va aduce un zâmbet pe buze.
Știți și din celelalte postări că sunt fană a lucrurilor de pe FemmeLuxe și că-mi plac produsele mai inedite sau să încerc stiluri și lucruri noi.
Din păcate, de data aceasta simt că am eșuat grav cu alegerile mele. M-am amuzat grozav la poze și la momentul probei, așa că mi-am păstrat părerile și astăzi le împărtășesc cu voi, ca să ne distrăm împreună.

Alegeri (ne)inspirate de la FemmeLuxe


  • Primiți cu salubritatea?

O să încep cu rochia de blugi, care e o adevărată apariție la mine în garderobă, care sper să nu aibă o ședere prea lungă căci spațiul e cam strâmtorat și devin tot mai selectivă. Deși sunt piese practic de bază pentru garderobă, nu prea rezonez cu astfel de articole din blug (geci, rochii, fuste).


În afară de blugi și vreo două salopete nu am nimic de genul. M-a atras totuși modul cum se vedea pe manechin și mânecile bufante care o făceau să fie ușor altfel față de ceea ce vezi la toată lumea. Din păcate eu mă simt în ea ca doamna de la salubritate sau ca femeia de servici. Îmi dă impresia că e o uniformă, nicicum o rochie practică, de toată ziua. Să nu mă înțelegeți greșit. Respect oamenii care au aceste meserii.


Și rochia este bine croită, materialul este de o calitate foarte bună, relativ ceva mai gros ca un blug obișnuit iar croiala nu are nicio imperfecțiune. Însă nu simt că mă avantajează și de aceea o consider o alegere nepotrivită. Dacă vă place stilul și cochetați cu rochițele de blug, o puteți cumpăra cu încredere. Prețul mi se pare bun iar materialul merită din plin.


  • Mama Omida, Vasilica vrăjitoarea sau liliac sub acoperire?

Eu aș zice că adevărul e în fiecare din aceste expresii. Adevărul e că mi-a plăcut mult ideea unei rochii cu capă, 2 în 1. Și sincer chiar îmi place rochia asta. O voi păstra și o voi purta fără probleme, cu toate că e mai diferită (probabil asta îmi place la ea).


E dintr-un material gros, opac și foarte greoi. Nu pare nicicum o piesă care costă în jurul sumei de 100 lei. Ciudat la ea este fermoarul, pe care nu l-am sesizat în poza, dar analizând ulterior modelul am sesizat că e la fel ca în realitate, adică curmeziș. Îmi cam dă cu virgulă. Așa o fi conceptul, așa a ieșit din fabrică... Cert e că realitatea corespunde cu poza și e un semn să fiu mai atentă la pozele de prezentare. Mi se pare ciudat acest aspect și cred că ar fi fost mai ok dacă acel fermoar ar fi fost drept.


  • Cocoșul, doamnă, cât e cocoșul?

Mi-am mai luat și două topuri, unul mai trăsnit ca altul.
Primul despre care vreau să vă povestesc este de fapt o bluză neagră, aparent simplă în sinea ei, dar care la mâneci are niște detalii în relief tip frunze. Asta m-a atras la ea, în mod evident. Și sinceră să fiu, pe cât de amuzantă și caraghioasă e descrierea de mai sus, mie chiar îmi place. Materialul este sintetic și elastic, dar foarte comod. Nu e nici scurtă, nici lungă, iar mânecile sunt ceva diferit.


Ambele bluze prezentate astăzi le-am sortat la perechea de jeans pe care v-am arătat-o data trecută și rămân preferații mei din toate timpurile. La FemmeLuxe găsiți astfel de trousers foarte faini și calitativ, așa că merită să aruncați un ochi la aceștia.

  • Pe aripile fierului de călcat

Ei bine, dacă aveam speranțe că de bluza asta mă voi îndrăgosti încă de la prima probă, m-am cam înșelat. E o bluză tare ciudată, cu o croială aparte, care mi s-a părut foarte interesantă la început. Totuși, are la bată și la bata mânecilor un material plastic (ceva de structură pus în material), care o ajută să aibă structură și să facă acele valuri. Cu toate acestea, înainte să o calc, stătea alandala de parcă era pregătită să-și ia zborul.


Am pus fierul de călcat pe ea încercând să îndrept situația (nu a fost nici simplu, mai de grabă dificil, căci marginile acelea se îndreaptă destul de greu și a trebuit să o calc la rotund, nu drept, dacă are noimă ce zic) și am reușit și s-o ard puțin într-un loc. Deci se calcă doar la temperaturi mici și e nevoie de multă răbdare. Pliseurile materialului nu se pierd la călcare, ceea ce e grozav. Decolteul ei este destul de generos, dar nu pot spune că mă deranjează căci am ales s-o port cu o bustieră pe dedesupt astfel încât să nu lase nimic la vedere. Cu toate acestea, acum sunt relativ în dubii. În poze parcă nu se vede totuși chiar atât de rău, dar nici nu-mi vine să spun că pentru mine e o piesă wow.



Dacă aveți economii și vreți să vă relaxați și să faceți terapie prin shopping aka cumpărături, dar nu vă plac selecțiile mele, puteți răsfoi liniștite portofoliul FemmeLuxe. Au mult mai multe lucruri vestimentare și accesorii, precum corset dress (rochii cu corset) și black lace bodysuit (body negru din dantelă - îl caut și eu pe cel perfect).

You May Also Like

2 comments

  1. Superbe ținutele tale și chiar mai făcut să râd cu denumirile pe care le-ai pus ,îmi place mult rochia cu capa 2 în 1 ,topul negru este foarte frumos ,dar și rochia de blugi este minunată ! Să le porți sănătoasă draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place denumirile care le-ai pus.

    RăspundețiȘtergere