Igienă și îngrijire pentru tenul sensibil, cu produsele Jonzac

by - luni, aprilie 20, 2020

Hristos a înviat!
Îngrijirea tenului este un pas foarte important în rutină de zi cu zi, mai ales când te confrunți cu un ten sensibil, așa cum îl am și eu. 


Tenul sensibil e pretențios. Reacționează foarte repede cu o serie de produse și factori, riscul de intoleranță fiind foarte mare. Și nimeni nu-și dorește acest lucru, pentru că un ten sensibil este predispus la roșeață, la iritații, la coșuri și multe altele. Și multe dintre noi ne mai confruntăm cu o nouă problemă în această perioadă - deshidratarea pielii. Pielea are nevoie și de soare, chiar dacă în mare, razele UV sunt considerate nocive. Iar ca să putem debifa cu ușurință toate aceste aspecte este important să ne hidratăm la interior și la exterior, și să folosim produsele potrivite de îngrijire.

Îngrijirea tenului sensibil cu produse Jonzac

Mass Media și internetul per ansamblu are o influență foarte mare în zilele noastre. Vom găsi zeci de recenzii, recomandări, milioane de sugestii de produse, însă nu toate sunt potrivite, la fel cum nu toate sunt rele. 
Însă, atunci când ai un ten sensibil sau dacă nu ai un asftfel de ten dar vrei să previi orice compromis, trebuie să te informezi cu atenție și să fii foarte atent la ingredientele, la formula și la destinația produselor.


Principalii factori iritanți pentru piele sunt:
-UV-ul - aceștia influențează pielea pe termen lung, motiv pentru care este necesar zilnic să folosim o cremă cu protecție solară.
- periile faciale și acizii - recomandat fiind alegerea corespunzătoare, în concentrații mici și în funcție de nevoile tenului; utilizarea lor trebuie făcută lent, rar, treptat.
- uleiurile esențiale, vitamina C, niacinamidele cu zinc etc.


De mai bine de jumătate de an am introdus în rutină produsele Jonzac România, a căror ingredient de bază este apa termală. V-am mai vorbit despre aceste produse și cu alte ocazii extrem de bine tolerate de pielea mea sensibilă.
Jonzac ne vine în ajutor cu produse hipoalergenice, non-comedogenice și fără niciun fel de iritanți. Texturile lor sunt din cele mai fine, care se absorb cu ușurință în piele, iar sistemul de dozare este foarte precis astfel încât permit o dozare extrem de precisă a produselor. Gama este foarte variată, astfel încât veți găsi produse pentru orice tip de piele.

Întrebuințări ale produselor Jonzac

Produsele Jonzac pot fi utilizate nu doar pentru a păstra fermitatea și hidratarea corespunzătoare a pielii, ci și pentru multe alte lucruri.

De pildă, apa termală este eficientă și pentru iritațiile pielii (față, corp, zona intimă) sau pentru prevenirea lor, în tratamentul acneei și iritații apărute la unele produse. Apa termală restabilește ph-ul pielii ceea ce previne acumularea de bacterii și sporirea unei infecții. 


Fiind atât de bine tolerate de pielea mea mi-am dorit foarte mult un gel de curățare de la ei sau apă micelară. Și iată că dorința mi-a fost auzită. În ultimele săptămâni am folosit în mod exclusiv gelul de curățare Jonzac care a intrat cu ușurință la favorite. 
Față de alte tipuri de geluri de curățare cu care și eu am fost obișnuită, gelul de curățare Jonzac nu face foarte multă spumă (aproape deloc chiar) și nu favorizează iritația ochilor sau lacrimile. 



Cu siguranță cu toții avem câte o astfel de amintire neplăcută, iar asta era partea pe care o detestam cel mai tare când eram mică și îmi făcea mama baie. Și am crescut oarecum cu o teamă în acest sens. Cu gelul de curățare de la Jonzac nu mai am niciun fel de probleme, astfel că rutină de curățare a tenului a devenit mult mai plăcută. Tenul se simte foarte curat, ușor hidratat, porii sunt diminuați și punctele negre mai puțin vizibile. 


Și pentru că menționam anterior că tenul meu este deshidratat în această perioadă, și nu numai, o cremă cu o textură mai grasă precum crema antirid Jonzac poate fi perfectă. Am foarte multe produse Jonzac așa că această cremă va ajunge la una dintre voi, pentru că mi-ați exprimat dorința de a testa și voi produsele lor. 
Crema antirid este ceva mai hrănitoare față de o cremă obișnuită și este bine a fi folosită începând cu vârsta de 25 ani, nu doar pentru hidratarea profundă, ci și pentru a preveni formarea ridurilor și a liniilor fine sau pentru a le diminua. 


În concluzie, vă recomand să fiți foarte atenți asupra lucrurilor pe care le puneți pe tenul vostru și la ingredientele pe care le conțin produsele cosmetice. Produsele Jonzac sunt adecvate pielii sensibile și nu numai, având la bază cele mai selecte ingrediente. 

You May Also Like

2 comments