Afacerile de succes încep cu GoMag

by - miercuri, mai 13, 2020

Ți-ai dori să devii antreprenor, dar nu știi cum să pornești? Nimic nu-i imposibil. Și orice lucru se poate învăța.
Despre asta vom vorbi astăzi, despre cum să-ți deschizi o afacere, care sunt avantajele unui business, și nu orice business, ci unul online și de succes, care poate înregistra câștiguri încă din prima zi.
Nu e nimic mai frumos și mai îndrăzneț decât să fii propriul șef și să ai business-ul care-ți place, să faci zilnic exact lucrurile la care te pricepi cel mai bine și să câștigi și bani din asta.

magazin online la cheie

  • De ce un business online

În primul rând pentru că oamenii sunt comozi și devin din ce în ce mai relaxați atunci când au nevoie de produse și servicii. Oamenii nu vor să mai piardă timp la cozi, să fie limitați de gama de produse sau de prețuri care, de multe ori, sunt mult mai mari în mediul fizic. Unii oameni sunt și foarte ocupați, și nu au timpul necesar pentru a vizita magazinele fizice. Sau ajung prea obosiți de la serviciu. Pentru toți acești oameni e necesară existența unor magazine online care să le pună totul la dispoziție, fără efort. 

Totodată, după vaste experiențe negative, mulți clienți își doresc să păstreze distanțarea socială. Pentru acești oameni va fi mai pe "sufletul" lor să nu aibă acel contact fizic cu o persoană care nu e în apele ei, și facă o comandă prin intermediul calculatorului sau telefonic, întâmpinați după caz, de un operator drăguț, cu o voce caldă, și gata să fie de ajutor. 
Nu te lăsa înșelat(ă) de pandemie! Chiar dacă după atâta timp petrecut în casă unii vor zice că abia așteaptă să-și arunce privirile prin magazinele fizice, asta nu înseamnă că magazinele online vor rămâne fără clienți. Dimpotrivă! Unii sunt deja fideli unor magazine online la care nu ar renunța niciodată, iar alții tot nu vor avea timpul necesar să caute la nesfârșit în magazinele fizice, ca și până acum. Magazinele online vor funcționa întotdeauna, pentru că sunt bine gândite și optimizate. 

De asemenea, în timp ce deseori produsele din cataloage nu mai sunt în stoc atunci când clienții ajung în magazin, la comenzile online clienții pot verifica stocurile în timp real și să rezerve produsele dorite sau să compare prețurile. Clienții sunt informați în permanență, nu pierd timp, combustibil și pot lua cele mai bune decizii, oricând și oriunde.
Și iată că, în vremuri de criză, magazinele online pot rula fără probleme și să aibă un profit crescut.
Până și profesorul meu de antreprenoriat, un om trecut de 50 ani, afirmă că afacerile online sunt viitorul.

Ce trebuie să faci ca să ai un magazin online de SUCCES

În teorie e simplu - îți cumperi un domeniu, o găzduire și te apuci de treabă. Dar după aia ce faci? Cum faci să ai succes și vânzări încă din prima zi?
Majoritatea specialiștilor vor spune că, profitul și recunoașterea afacerii pot avea loc în minim 6 luni-1 an, timp în care trebuie să ai resurse "la saltea" și diverse cunoștințe pe care să le aplici. Dar trebuie să știi că ai nevoie și de o strategie corectă, o strategie care poate reduce acest timp. 

Da, există o strategie care poate genera vânzări și profit încă din primele zile. N-o spun eu, ci partenerii GoMag, acei antreprenori mai mult sau mai puțin experimentați, care au optat la această platformă specializată pentru a-și derula business-ul vieții lor.
Pare imposibil? Nu mă crezi pe cuvânt? Află tu însuți cum stă treaba! Ai platforma la dispoziție timp de 15 zile, gratuit, pentru a o testa și a vedea cum funcționează.



Cred că ți-ar mai trebui pe lângă acest partener de încredere și o idee ingenioasă de afacere. Cu cât conceptul tău este mai revoluționar, mai diferit de ceea ce există pe piață și mai nou, cu atât ai mai multe șanse ca să atragi publicul. Trebuie să te gândești strategic și să-ți stabilești publicul țintă, căci unele idei de afaceri pot exista deja sau pot să nu fie suficient de atractive. Poți veni cu un concept diferit, prețuri mai bune, să te adresezi populației întregi sau doar către un anumit sector.
Iar dacă ideea de afacere există deja, asta nu înseamnă că tu nu te poți ridica deasupra antreprenorilor existenți din domeniul respectiv.

Totodată ai nevoie și de personal tânăr. Știm cu toții că bătrânii vin cu practica în sânge și că ne pot învăța multe lucruri. Nu zic să-i dai la o parte pe cei experimentați, însă cei tineri se vor adapta mai ușor, așa că e bine să te orientezi prioritar către astfel de persoane. Tinerii sunt mai deschiși către tehnologie, testează și experimentează lucruri noi, au mai multă răbdare și,  într-un timp mai scurt, pot veni cu soluții și idei adecvate pentru buna funcționare a afacerii tale, așa cum o fac și cei de la GoMag.

Afaceri de succes prin GoMag

GoMag în sus, GoMag în jos. Dar ce este GoMag?
GoMag este o platformă cu o interfață prietenoasă, indiferent de dispozitivul de pe care alegi s-o accesezi, care te învață tot ce trebuie să știi despre afaceri și antreprenoriat, și care-ți pune la dispoziție toate resursele necesare pentru a-ți (re)lansa afacerea online care te face cunoscut către un număr cât mai mare de clienți, prin intermediul propriului tău magazin online. Vrei să fii independent, să ai profit și să devii cât mai popular într-un timp cât mai scurt? GoMag îți vine în ajutor!

Spre deosebire de alte platforme similare, GoMag îți pune la dispoziție toate funcțiile de bază de care ai nevoie pentru a-ți deschide afacerea online ca un adevărat profesionist. Și nu numai! La ei găsești multe unelte și funcții gratuite, pe care la alte platforme similare le vei plăti cu bani grei. Ai acces gratuit la furnizori, firme de curierat, resurse de plată și marketing etc.
Pe lângă toate aceste lucruri, mai ai la dispoziție și alte instrumente inovatoare, pe care nu le vei găsi în alte părți, care te vor ajuta să ai o viziune mai bună asupra afacerii tale. Și aceste funcțiile vor fi oricând la dispoziția ta, fără a plăti nimic în plus față de abonamentul pe care ți-l poți alege după cele 15 zile de gratuitate. So, enjoy!


Dacă te descurci cu configurarea magazinului e ok. Felicitări! Nu trebuie să plătești nimic în plus față de abonamentul ales și să rulezi fără griji și obligații. Însă, dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, profesioniștii de la GoMag ți-l pot oferi în schimbul unei sume modice.

În plus, oamenii faini și tineri din spate au o vastă experiență de lucru și au testat cam tot ce se putea până în prezent. Dar încă învață în permanență și mereu ssunt deschiși să facă față unor provocări noi. Experiența i-au făcut tot mai dornici de evoluție, preocupați să facă lucrurile BINE, chiar și contra cronometru, așa că vor veni cu soluția cea mai potrivită în cazul unor nevoi sau probleme. Unde-s doi, puterea crește!
Iar pe blogul lor și pe rețelele de socializare vei găsi trucuri, sfaturi practice, chiar și seminarii, cu ajutorul cărora să crești oricând, la un alt nivel.

Primele idei de business

Ideea de a face un business online de succes s-a conturat în facultate. Așa au apărut primele trei idei de afaceri pe care le-aș deschide în online și care consider că ar putea avea succes.

  • Ideea 1 - Buchete de dulciuri

Dragostea trece și prin stomac, iar dulciurile sunt deseori soluția optimă pentru cadouri sau evenimente. Florile în schimb au o durată limitată de viață. Așa că, buchetele de dulciuri pot avea un potențial succes. Practic, ideea mea se referă la crearea unor dulciuri diverse (ciocolată, bezele etc.), pentru diferite persoane (inclusiv cele cu nevoi speciale; diabetici, de exemplu) sub forme cât mai inedite (flori, animale etc), care ulterior să fie transformate în aranjamente și buchete plăcute pentru ochi, cât și pentru papilele gustative. Am făcut și un studiu de piață în urma căruia peste 60 de persoane au afirmat că ar cumpăra un astfel de buchet de dulciuri, predominant din mediul online.

  • Ideea 2 - Cutii surpriză pentru animale

Oamenii adoră surprizele! Iar femeile, în special, se "topesc" după acele cutii de frumusețe, cu tot felul de accesorii și lucruri de îngrijire personală. De ce n-ar exista și un astfel de serviciu, prin care și iubitorii de animale, să le dăruiască surprize companionilor din viața lor?
Cutiile surpriză vor conține mâncare, recompense, jucării și alte accesorii, în funcție de profilul fiecărui animal și de dorințele proprietarilor, pe care proprietarul îl completează la înregistrarea în magazinul online. Bineînțeles, ar urma să fie disponibile diferite tipuri de cutii (Standard, Premium și Gold), cu produse diferite în funcție de bugetul alocat, și cu posibilitatea de achiziție pe baza unor diferite tipuri de abonamente (3 luni, 6 sau 12 luni).

  • Ideea 3 - Linie de haine personalizată

Vestimentația este de cele mai multe ori cartea noastră de vizită. Și o astfel de afacere ar veni în ajutorul celor care nu au timp suficient la dispoziție pentru a face cele mai bune alegeri, dar care și-ar dori să fie la modă, să aibă o garderobă adecvată personalității și nevoilor din viața de zi cu zi sau la ocazii speciale. Sau celor care nu se pricep la modă și care consideră că ar avea nevoie de sfatul unui specialist.
Oricine și-ar putea solicita în baza completării unui profil personal, una sau mai multe ținute în baza unui buget prestabilit. S-ar face o selecție în funcție de vârstă, ocupație, preferințe cromatice etc. pentru stabilirea articolelor potrivite, care ar urma să fie achiziționate ulterior de către consultanții firmei și livrate la adresa destinatarului. 
Cei mulțumiți de acest serviciu sau dornici de a beneficia în permanență de acesta, ar avea și posibilitatea unui abonament periodic, în baza căruia să beneficieze de propriul lor consultant vestimentar oricând, care se va ocupa cu atenție, dedicat, de alegerea pieeselor potrivite pentru orice client.

***
teme-platforma-gomag

Și lista ar putea continua, pentru că sunt mii de idei de afaceri de succes ce se pot desfășura online. În prezent sunt peste 1200 de magazine/afaceri online active, variate, înființate prin intermediul platformei GoMag. Sunt ferm convinsă că multe dintre ele îți sunt foarte familiare, pentru că le-ai fost deja client (NeaKaisa, Avshop, pentruanimale.ro , Borealy etc.).
Acum ai înțeles cât de utilă poate fi platforma GoMag pentru succesul afacerii tale și cât de departe te poate duce propria ta afacere online?

You May Also Like

0 comments