All4silver.com - Bijuterii en-gros la prețuri mici

by - marți, septembrie 08, 2020

  „Bijuteriile sunt ca si condimentul perfect – complimenteaza ceea ce este deja acolo.”
Diane von Furstenberg


Bijuteriile sunt reflexia oricărei femei. 

Cu siguranță ai întâlnit și tu în jurul tău cel puțin o femeie care și-a exprimat dorința vehement de a vedea un inel pus pe degetul în cauză sau o domnișoară înseninându-și privirea la văzul unui colier, a unor brățări sau a unor cercei din metale prețioase și/sau însoțite de cristale. Și asta pentru că orice femeie iubește bijuteriile care scriu mereu o poveste despre anumite perioade ale vieții.

Iar dacă ai în plan să devii curând antreprenor și nu știi către ce sector să te îndrepți, o afacere ce impune vânzarea de bijuterii argint poate fi o alegere de viitor. Iar dacă deții deja o afacere de profil în acest domeniu, găsirea celui mai bun furnizor îți poate schimba parcursul existent al afacerii. 


Am achiziționat în trecut bijuterii din argint ca să le ofer cadou, de la o firmă foarte renumită. Am fost foarte dezamăgită să mi se atragă atenția că, deși cu o investiție de câteva sute de lei, bijuteriile au început să se înnegrească ca niște tinichele ieftine. Ori de aceea insist că, în cazul unei afaceri, alegerea furnizorului potrivit, a unui furnizor de încredere și serios, cu marfă durabilă, poate influența alegerea clienților și menținerea acestora aproape de companie, pe termen lung. 



All4silver.com - Furnizorul en-gros de bijuterii din argint pur


All4silver revoluționează piața accesoriilor cu un portofoliu vast de bijuterii din argint veritabil 925, cât și bijuterii cu cristale și pietre semiprețioase, fiind un magazin online bijuterii din argint la distanță de doar un click. 

Spre deosebire de alți potențial furnizori, prețurile sunt mai mult decât bune și pornesc de la câțiva zeci de lei. Stocurile de produse sunt foarte mari, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te limitezi la doar câteva produse de top care se vând foarte repede. Un alt beneficiu este portofoliul, la fel de vast, cu peste 20.000 modele unicate, printre care și alegeri nonconformiste și îndrăznețe pentru doamne și domnișoare cu atitudine. În timp ce unii furnizori vând aceleași tipuri de bijuterii sau variații similare, la All4silver.com vei găsi doar modele unicate. Iar unicitatea este esența unei afaceri de succes, care să se diferențieze pe piață în permanență prin cele mai frumoase modele de bijuterii din argint. 



Veți putea observa în același timp și că tematica bijuteriilor este foarte diversă - de la bijuterii romantice, bijuterii pentru ocazii speciale, bijuterii pentru zodii etc.

Referitor la comanda pe care o puteți plasa în vederea primului contact cu produsele lor, trebuie să știți că deținătorii de magazine fizice sau online pot realiza o comandă minimă de 450 lei fără TVA. Această sumă vă permite să vă alegeți modele și cantități variate de bijuterii, destul de consistente, ideale pentru a testa calitatea produselor, iar comanda va fi livrată în termen maxim de 2 săptămâni lucrătoare. All4silver oferă la cerere inclusiv poze reale cu produsele, dar vă oferă și posibilitatea de a realiza anumite bijuterii cu un design personalizat.

Un alt beneficiu oferit antreprenorilor din domeniu este și ziua de miercuri, care vine cu diferite cadouri extra în valoare de peste 200 lei. 




De precizat este și faptul că și persoanele fizice pot plasa comanzi pe acest site, dar în acest caz valoarea comenzii ar ajunge în jurul sumei aproximative de 600 lei (în care sunt incluse limita comenzii minime, TVA-ul, transportul prin curier rapid, plus comisionul curierului). Este totuși o opțiune viabilă în cazul în care vă propuneți să deschideți o afacere și sunteți în cautarea unui furnizor ideal de bijuterii din argint veritabil, ori dacă doriți să cumpărați bijuterii argint pentru voi, familie, prieteni etc.

 

Coliere și inele din argint pur 925 de la All4silver.com 

Visul meu de peste 10 ani a fost să-mi mai găsesc cel puțin un inel care să se potrivească degetelor mele de pianistă. Și printr-o incursiune frumoasă, drumurile mele s-au intersectat la acest distribuitor bijuterii din argint All4silver.



Am ales două modele de inele absolut superbe și finuțe, care parcă au fost croite special pentru degetele mele. Materialul de bază este argintul veritabil (acestea venind și cu marcajul clasic 925) și sunt suflate cu argint 999 (argint pur) ce le oferă mai multă strălucire. Ele sunt decorate cu zirconii ce strălucesc frumos în lumina naturală sau artificială, captivând întreaga atenție cu finețea lor.

Finețea acestor bijuterii o regăsesc și atunci când mă privesc în oglindă, când zăresc și noul meu colier cu tematica Zodiacului. Deseori cred că afirmațiile cu și despre zodii sunt întâmplătoare, dar simbolurile zodiacale au fără îndoială un aspect aparte. Lanțul este fin, iar pandantivul la fel, dar nici prea mic, nici prea mare. Practic, alegerile mele sunt ideale pentru doamne și domnișoare finuțe, subțiri ca mine sau care sunt în căutarea unor bijuterii delicate. 



Bijuteriile sunt extrem de confortabile și nu m-au jenat absolut deloc pe parcursul acestei prime săptămâni. Probabil o să vă întrebați dacă a putea bijuteriile vreodată să fie inconfortabile. Da, pot! Intoleranțele mele la orice alt tip de metal în afară de cele cu adevărat prețioase duc la schimbarea culorii pielii (în verde, mov etc.), drept o reacție alergică. Așa că pielea mea este un indicator de calitate privind veridicitatea produselor.

Ce aș mai vrea să remarc e și calitatea lor. Cei de la All4silver mi-au recomandat să evit purtarea bijuteriilor la "munci" grele, expunerea la agenți chimici, apă etc. În mod evident, substanțele nocive cu care bijuteriile iau contact pot avea un rol oxidant și pot duce la îndepărtarea acelui placaj fin de argint 999 și a peliculei anticorozive cu care sunt prevăzute, pierzându-și din strălucire în acest mod. De asemenea, purtările repetate, ciocnirile cu alte obiecte etc. pot duce și la căderea pietrelor. Același lucru se întâmplă de asemenea la orice bijuterie, indiferent de furnizor. În timp ele cad dacă bijuteriile nu sunt îngrijite corespunzător.



Am fost fată obraznică și, din păcate, am uitat de fiecare dată aceste mențiuni când am făcut curat, baie, când am gătit sau am spălat vase. Sunt mai mult genul acela de om care odată îndrăgostită de niște bijuterii nu le mai dă jos ani la rând sau uită să facă asta în timp util. Însă pot afirma fericită că bijuteriile sunt exact la fel ca în prima zi, semn al calității lor foarte bune (alte bijuterii au corodat chiar și în 2 zile).

În concluzie, recomand cu căldură tuturor deținătorilor de magazine și iubitorilor de bijuterii acest magazin en-gros All4silver.com unde cu siguranță veți găsi cele mai potrivite alegeri și selecții de produse.





You May Also Like

3 comments