Halloween 2020: Super-party cu măștile faciale 7th Heaven

by - miercuri, octombrie 21, 2020

 


Anul 2020 este așa cum ne-am obișnuit - un an al provocărilor. Iar dacă până acum nu dădeam importanță la fel și fel de sărbători sau ocazii,  ne dorim tot mai mult să resimțim din nou bucuria de a fi cu cei dragi, de a ne relaxa. Acum învățăm să prețuim momentele cu cei dragi mai mult ca niciodată. Și pentru că nu a mai rămas mult timp până la Hallowen, anul acesta putem face petrecerea cu totul altfel. Utilizând o mască de față prietenoasă cu tenul și nevoile fiecăruia dintre noi putem aborda un Halloween party diferit, având grijă să ne completăm ritualul de înfrumusețare cu aceeași atenție ca și până acum. 

De fel, nu sărbătoresc Halloween-ul și am observat că tot mai mulți nu-i înțeleg însemnătatea asociindu-l cu diferite practici cu care nu au noimă. Însă, în practicile moderne, Halloween-ul este despre distracție, despre puterea de a fi și de a ne bucura alături de cei pe care-i iubim. 


Cu atât mai mult când, orice mască de față 7Th Heaven este concepută atent, din ingrediente naturale, netestate pe animale, aducând câte puțin din trucurile de înfrumusețare și din tradițiile existente la nivel mondial.

Halloween 2020: Super-party cu măștile faciale 7th Heaven


Măștile faciale sunt un must have pentru rutina săptămânală de îngrijire. Ele pot contribui la hidratarea tenului, la îndepărtarea imperfecțiunilor în profunzime, la atenuarea semnelor de oboseală etc. Iar acum 7th Heaven ne pune la dispoziție și o mască de față pentru păr sau pentru picioare.

Pentru mai bine de 30 ani ei au contribuit în permanență la îngrijirea corpului, oferind fiecărei zone o dragoste nemărginită, la un preț accesibil.

Așadar, dacă anul acesta aveți în plan să sărbătoriți Halloween-ul sau dacă-l veți transforma într-o ocazie de răsfăț pentru corpul vostru, vă puteți folosi de super puterea oferită de o mască de față ca să întrați în spiritul acestei sărbători, ori să vă bucurați de efectele oferite înainte de ziua cu pricina sau ori de câte ori simțiți nevoia, zi de zi.


  • Cel mai oportun moment pentru a aplica o mască de față 

Studiile specialiștilor afirmă că aplicarea unei măști faciale este ideală a se face constant, săptămânal, asociind masca cu rutina obișnuită de îngrijire, o rutină adecvată tenului nostru. Efectele se vor resimți atât pe loc, cât și pe termen lung. Pentru tenul mixt recomand măștile peel-off Stardust  cu particule strălucitoare care vor schimba cu totul modul în care priviți măștile faciale. 


Aceste măști îmbină puterea unei măști faciale care ajută la minimizarea porilor, la eliminarea punctelor negre sau la o hidratare optimă, cu misterul și eleganța unei rutine benefice tenului. Puteți adăuga și o ținută cu tematică de Halloween Party pentru a întra în spiritul sărbătorii. 

Opțiunile sunt extrem de variate când vine vorba de 7th Heaven, pentru că veți găsi opțiuni nenumărate și pentru grija intensivă față de păr și de picioare, unde va exista de asemenea o mască de față adaptată nevoilor.


Măștile lor contribuie la un stil de viață sănătos, cât și la adaptarea noastră la un stil de viață modern. 

Care sunt măștile voastre favorite 7th Heaven? 

You May Also Like

1 comments