Iarna asta fă sport și scapă de kilogramele în plus! Decathlon îți vine în ajutor!

by - luni, ianuarie 18, 2021

Corp suplu? Muschi frumoși de pus în valoare la vară? După cum zice și datina - iarna-i numai bună să punem mușchii la treabă. Dintotdeauna sau după excesul de sărbători, lupta cu kilogramele în plus s-a dovedit a fi o adevărată provocare. Cu riscul de a te dezamăgi, nu există cale ușoară de a scăpa de surplusul de grăsime sau de a elimina colesterolul. Suplimentele alimentare, dietele alese la întâmplare, abținerea etc. toate au un scop de marketing binedefinit sau vin cu o serie de dezavantaje ce pot avea impact pe termen lung asupra organismuluinostru unic. Bineînțeles, o dietă echilibrată poate contribui vast, însă recomandarea mea e ca, în cazuri extreme, să apelați la un nutriționist.


Modelarea corporală implică totodată și mult sport. Și chiar dacă stăm în casă asta nu e un motiv să nu ieșim din când în când la alergat sau să ne facem o listă de exerciții sportive pe care să le practicăm acasă. Zi de zi, cu ambiție și voință, rezultatele mult visate nu vor ezită să apară. Iar partea cea mai bună e că nu vă veți lupta cu efecte adverse, ci cu multă bunăstare. Decathlon îți vine în ajutor cu toate echipamentele sportive de care ai nevoie pentru programul tău de sport, la exterior, cât și la interior.

30 de minute de mișcare - cheia sănătății tale


La munte, vremea este excelentă pentru sporturile de iarnă. N-ai nevoie decât de puțin curaj, voință și echipament sportiv de calitate. Dacă și tu ți-ai propus să mergi la munte, dar nu ai echipament, iată ce să adaugi în desagă.

  • Combinezon de ski

Pe pârtie ai nevoie de libertate de mișcare, de care nu te vei putea bucura cu 7 straturi de îmbrăcăminte. Și pentru ca temperaturile scăzute să nu te țină la cazare, ci dimpotrivă, să-ți animeze pofta de mișcare, alege un combinezon de schi dintr-o piesă, pentru copii, fie un costum din jachetă schi și pantaloni de schi pentru femei sau bărbați.

  • Accesorii

Totul pleacă de la extremități, iar din bagaj nu trebuie să-ți lipsească mănușile călduroase și nici ghete pe măsură. Te poți echipa și cu șosete de schi termice care nu permit ca temperaturile mici să ți se strecoare pe sub piele.

  • Echipamente de schi

Dacă în general ești un fanatic al sporturilor de iarnă, investiția în propriile tale echipamente de schi este extraordinară și te ferește de complicații în ceea ce privește închirierea lor. Mai bine mergi la sigur achiziționându-ți proprii tăi clăpari și/sau propriile schi-uri. 

Ps: La Decathlon ninge cu reduceri la echipamente în această perioadă, la toate categoriile.

Așadar, desparte-te de tehnologie și dă start sezonului de dat jos kilogramele și caloriile în plus, direct de pe pârtie sau din confortul casei tale. 

You May Also Like

0 comments