"Acasă" este locul care-mi oglindește personalitatea

by - joi, martie 11, 2021

 Nu știam nimic de amenajări în urmă cu câțiva ani. Admiram casele pe lângă care treceam zicând "-Wow! Așa îmi doresc să fie și casa mea! Cu siguranță a fost scumpă amenajarea ei"

Astăzi știu că "acasă" nu are nevoie de implicații financiare uriașe și că acea senzație de mediu plăcut, confortabil, care mă întâmpină cu căldură, depinde doar de mine și de alegerile mele.


Acasă e locul pe care-l construiesc cu materiale accesibile

De fiecare dată când mi-am dorit să transform un concept în realitate, m-am lovit de materialele de construcție cu stocuri limitate sau de costurile mult prea mari care m-au făcut să dau înapoi. Acum că am descoperit Vindem-Ieftin.ro, știu că "acasă" se poate transforma în locul meu de suflet chiar mai accesibil și mai repede decât am visat. 

Videm Ieftin este mai mult decât un simplu magazin online. E un concept sustenabil! Practic, aici toate materialele de construcție sunt livrate direct de la furnizor, prețul de achiziție fiind chiar și cu 10-15% mai mic spre deosebire de piața obișnuită a materialelor de construcții. Poate în ansamblu nu pare mult însă, când vrei să derulezi un proiect amplu de la A la Z, aceste implicații financiare se resimt. În costurile de achiziție nu se mai includ taxele (nevăzute de noi) necesare pentru transportul de la furnizori până la comercianți, salariile angajaților, marja de profit a vânzătorului, taxele de depozitare etc. Și cu cât necesarul e mai mare, cu atât prețul e mai mic și mai bun. Astfel, investiția în materiale de construcții online prin intermediul Vindem Ieftin rentează indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului. 



Acasă este locul unde mă bucur de timp

Cât timp poate dura construcția unei case? Pentru unii ani, pentru mine ar putea fi doar câteva luni, mai ales dacă am la îndemână materialele de lucru și oamenii potriviți. Având în vedere că găsesc TOT ce am nevoie la Vindem Ieftin, la cele mai bune prețuri, economisesc și mai mult timp pentru a investi în visul meu și în relaxarea mea. Comenzile se livrează în termen maxim de 5-7 zile, direct la adresă, pe șantier sau la domiciliu. Și găsesc și toate lucrurile de care am nevoie, pentru finisajele exterioare ale casei, până la finisaje adresate amenajării interioare. În plus, în spatele listei cu necesarul dorit și trimis prin intermediul paginii de oriunde aș fi pe lume și la orice oră, se află un operator care ia întotdeauna legătura cu mine ca să-mi ofere cele mai bune recomandări și opțiuni de materiale, dar și răspunsul la întrebările mele. Există și un grup VIP în care sunt sfătuiți de clienții fideli sau cei care au o comandă de minim 5 produse, de experți, făcând alegerea mai ușoară. 


Acasă mă bucur de confort și de calitate

Ieftin și bun? Este posibil chiar și atunci când vine vorba de materiale de construcție. Pentru faptul că vin de la producători atent selectați, unde se atestă calitatea materialelor oferite chiar și atunci când ele sunt realizate pe comandă, am garanția că renovarea sau construcția casei mele reflectă aceeși formă de respect pe care o am față de mine însumi. Beneficiez de ajutor și inspirație în alegerea materialelor potrivite și prin intermediul unor recenzii video de la consumatori.



Pot amenaja acoperișul casei cu țiglă metalică sau ceramică de orice model și orice culoare, calitate clasa întâi, pot izola pereții cu materiale de aceeași calitate, îmi pot înființa un gard din tablă decupată care să mă întâmpine cu bunăstare încă de la primii pași în locuință. Dar pot și să decorez fiecare perimetru cu piatră decorativă la cel mai bun preț sau să-mi construiesc o fântână arteziană, o bucătărie în aer liber, alei moderne etc. Posibilitățile sunt nenumărate.

Astfel, îmbin două caracteristici de bază ale locuinței pe care o numesc" acasă" cu zâmbetul pe buze - o coonstrucție de calitate și un confortul este pe măsură. Și, în timp, îmi amortizez și investițiile acelea mici, prin lipsa nevoii de a reinvesti la perioade reduse de timp în proiecte de reparație și mentenanță, cât și din prisma costurilor cu utilitățile. 

Acasă regăsesc o parte din sufletul și personalitatea mea

Pas cu pas, adunând la un loc toate materialele de construcție necesare pe care acum mi le pot permite chiar și la un preț corect stabilit și mai mic ca niciodată, știu de altfel că, "acasă", voi regăsi o parte din sufletul și personalitatea mea. 

Punând în practică toate tehnicile necesare de construcție mă pot bucura de o grădină frumoasă unde să-mi găsesc inspirația zi de zi și să mă bucur de o casă unde mă simt pe deplin în siguranță. Odată dus planul la bun sfârșit, mă pot orienta spre orice stil de amenajare care mă reprezintă, către introducerea a numeroase idei și concepte decorative. Nu-mi va fi teamă că iarna îmi va ninge în casă sau că vara mă voi topi de cald. 


De fiecare dată când revin acasă după o zi plină de provocări mă pot reconecta cu energia mea interioară și să mă umplu de fericire. În căsuța mea de vis îmi pot transforma toate visele în realitate, invitând prieteni la discuții, trupul și mintea la relaxare. 

"Acasă" este locul care-mi oglindește personalitatea!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

You May Also Like

0 comments