De Paște, reînnoiește-te SMART cu ofertele Decathlon

by - vineri, aprilie 23, 2021

 Ouă colorate, cozonaci și voie bună, toate adunate lângă lumina de Înviere. Așa arată la noi Sfintele Sărbători Pascale unde e despre liniște, despre căldura căminului și iubirea față de toți cei dragi. 

decathlon.ro
Sursa: Decathlon.ro

De mic copil am întâlnit anumite tradiții specifice în întâmpinarea sărbătorilor, de exemplu, reînnoirea de Paște. Românul are obiceiul la orice sărbătoare să se reînnoiască, dar de Paște parcă se simte ceva special în glasul celor dragi. Oamenii își aleg atent hainele festive sau pe cele care urmează să le dăruiască celor dragi lor.  Iar în perioada asta am întâlnit tot mai mulți oameni care au înțeles cât de importantă este mișcarea în viața lor. Chiar ieri m-am întâlnit cu o cunoștință de vârsta a doua care, afirma că nu și-ar putea trăi nicio zi din viață fără mișcare, chiar și dacă totul se rezumă la o plimbare în parc sau în apropierea casei. O altă prietenă mi-a spus că viața ei e cu totul alta de când face yoga, așa că se bucură de antrenamentele sportive care o energizează, zi de zi. 

Iată așadar că, articolele sportive pe care deseori eu le folosesc drept piese pentru ținutele confortabile zilnice sunt binevenite în viața noastră în orice moment, inclusiv în pandemie. Așadar, astăzi vin la voi cu o listă de cadouri de Paște Decathlon care vă vor încânta pe întreg parcursul anului, mai ales dacă vă regăsiți într-una dintre situațiile anterioare. Produsele Decathlon le puteți comanda online, cu livrare la domiciliu, fie le puteți face o vizită în magazin unde se respectă toate normele de siguranță impuse curent. Partea mea favorită e să rezerv produsele online și să le ridic din magazin, serviciu disponibil gratuit, prin care economisesc timp și bani. 


Idei de cadouri sportive pentru Paște 

Dacă nu ați aflat deja, Decathlon a dat startul promoțiilor speciale de Sărbători, la care participă atât articolele vestimentare și accesoriile pentru adulți, cât și cele pentru copii. Putem profita de ele pentru a ne asigura întreg necesarul de vacanță, în cazul în care ați programat să vizitați anumite meleaguri specifice de Paște, fie anterior și ulterior acestei sărbători, la mișcarea de zi cu zi. Iată câteva dintre sugestiile mele pentru voi și toți cei dragi. 


  • Idei de cadouri pentru bărbați și tătici 

Atunci când aleg un cadou pentru prietenul meu, primul gând mă duce direct la încălțăminte. Întotdeauna este loc pentru o pereche de încălțăminte confortabilă și durabilâ, de care se poate bucura zilnic. Iar picioarele mele pretențioase au descoperit de curând ghetele de drumeție, pe care îmi doresc să le ofer cadou și lui. 

Sursa foto: Decathlon.ro

Ghetele de drumeție Qhuechua sunt ideale atât pentru drumețiile în natură, pe drumurile anevoioase, dar și în viața de zi cu zi, în special atunci când vremea e neplăcută. Conceptul durabil este pe deplin ecologic datorită materialelor de construcție reciclate, iar talpa are o formă ergonomică fiind confortabilă și prevăzută cu un cauciuc antiaderent. Așadar, acele drumuri umezite după o ploaie "nervoasă", nisipul și alte aspecte care ne-ar putea obosi la drum lung, ar putea scrie istorie cu această pereche de ghete. 

Ideale pe lista de cadouri pentru bărbați și tătici va fi și îmbrăcămintea sportivă sau accesoriile pentru sport, în cazul în care bărbații din jurul tău obișnuiesc să facă mișcare frecvent. Și nu numai! Cu siguranță ați observat deja că majoritatea bărbaților au un stil casual și practic, la care piesele comode sunt binevenite. 


  • Idei de cadouri pentru femei și mămici 

Fiecare persoană are propriul ei stil de viață și propria modalitate de a face mișcare, inclusiv mămicile care ies frecvent cu copiii la plimbare sau doamnele și domnișoarele care-și pregătesc atent forma corpului pentru zilele călduroase de vară sau pentru a arăta bine în ținuta de Paște. 

Sursa foto: Decathlon.ro

Și noi vom aprecia întotdeauna un cadou sportiv pe care-l vom utiliza cu plăcere în viața de zi cu zi! 

Și pentru că nu orice femeie poartă colanți sau pentru că perechea perfectă e greu de găsit, vă asigur că nu aveți cum să dați greș atunci când apelați la o pereche de colanți fără cusătură. Nu doar că ei se vor așeza mai bine pe corp și vor preveni acel disconfort fizic și estetic dat de cusăturile prezente la colanții obișnuiți, dar totodată, pot fi purtați cu succes și atunci când mergem la cumpărături, la sală, când facem sport etc. De exemplu, colanții Nyamba sunt realizați dintr-un procent de 92% bumbac, prevenind transpirația corpului și posibilele alergii ale pielii. Procentul de 8% elastan le oferă flexibilitatea de mișcare de care are nevoie orice femeie atunci când face fitness, yoga sau diferite alte activități la care îmbrăcămintea confortabilă e un must-have. Bineînțeles, veți găsi o gamă variată de colanți la Decathlon, care se vor dovedi a fi o adevărată investiție durabilă, de viitor. Asta numesc eu o investiție SMART! Iar dacă sunt accesorizați corespunzător pe un corp care permite acest lucru, colanții vor fi o piesă versatilă pentru uzul zilnic. 


  • Idei de cadouri pentru copii

Copiii sunt energici zi de zi. Iar trotinetele sunt o alegere mai mult decât populară în ultimii ani. Bineînțeles, copiii pot aspira la o trotinetă electrică, însă ei nu vor ști că pentru utilizarea lor în siguranță e nevoie să îndeplinească anumite condiții (de exemplu, unele modele prevăd utilizarea trotinetelor electrice de la o vârstă minimă de 14-16 ani). Din păcate, nu oricine deține bugetul necesar pentru o astfel de trotinetă de care, unii copii zglobii se vor plictisi repede. Însă, le puteți îndeplini dorințele celor mici apelând la trotineta B1 Oxelo, o trotinetă clasică, dar patentată sub atenta supraveghere a unui psihomotrician care atestă poziția optimă, stabilitatea și siguranța de care va dispune cel mic, la fiecare utilizare. Cel mai bun cadou de Paște pentru un copil nu e cel mai scump, ci e cel de care are el nevoie sau cel care are grijă de siguranța acestuia, chiar și atunci când își descoperă potențialul prin joacă. 

Sursa foto: Decathlon.ro

Vor fi bineveniți și o pereche nouă de adidași pentru zilele în care ies la joacă alături de alți copii sau un trening pentru activitățile sportive de la școală și nu numai.  

Voi ați decis ce cadouri vă faceți/ veți face de Paște? Veți continua tradiția anilor trecuți? 

Nu uitați că Decathlon deține și un program de fidelitate prin intermediul căruia puteți câștiga puncte pe care să le transformați în vouchere la achiziții, o revizie gratuită la bicicletă în primele 6 luni de la achiziție etc. 

You May Also Like

0 comments