Noile rujuri Avon UltraMatte și UltraCreamy

by - luni, aprilie 26, 2021

 Hello, fete frumoase!

Sper că ați avut un weekend plăcut! Al meu, din păcate, nu a început așa cum m-am așteptat. Febră din plin, tuse, dureri musculare, cam tot ce e în "trend" în acest moment.

Însă încerc să mă înarmez cu energie, căci statul în pat de dimineața și până seara nu mi se potrivește deloc.


Recent am avut ocazia de a testa noile rujuri de la Avon Space prin campania celor de la BUZZStore. Am mai spus și o voi spune de milioane de ori că nu sunt de acord cu reclama agresivă care se face în jurul MLM-urilor în prezent și nicicum nu cred că te poți îmbogăți din asta fără să faci nimic și să nu "hățuiești" persoane. Activitatea în sine nu mi se potrivește nicicum și am deja o meserie de care sunt încântată și care îmi aduce un venit relativ stabil, lună de lună. Așa că nu aș renunța niciodată la asta pentru niciun MLM. Contul de reprezentant Avon l-am făcut exclusiv pentru a readuce la viață nostalgia din trecut și pentru a testa noi produse care-mi fac cu ochiul, pentru că niciodată nu se știe de unde ai parte de o surpriză plăcută și pentru că îmi face plăcere să testez lucruri nou. 


Odinioară produsele acestor companii mi se păreau un lux (le achiziționam din bursă sau din alocație), iar pentru unii încă rămân la acest nivel. Din punctul meu de vedere, produsele lor nu se încadrează nici în categoria wow, dar nici bau, lucru care se aplică la orice produs de pe piață. În fond este despre ce ne permitem și ce ni se potrivește.

Dar, cu siguranță scopul vostru, al celor ajunse aici, e să aflați impresiile mele despre cele două rujuri testate, impresii proaspete de altfel. Iată cum mi se par cele două rujuri noi.

Noile rujuri UltraMatte și UltraCreamy de la Avon Space

Prin intermediul campaniei de testare am avut posibilitatea de a testa nuanța Lava Love din gama UltraCreamy și nuanța Blush din gama UltraMatte.


Știați că buzele uscate apar și atunci când în corp există carențe de fier? Așadar, nu doar sezonul rece și expunerea la temperaturi joase, la frig sau lipsa hidratării din corp nu sunt singurele motive pentru care ne confruntăm cu senzația de buze uscate. Iar din păcate, eu nu stau deloc bine la acest aspect, fiind cu risc inclusiv să iau o serie de suplimente alimentare de acest gen datorită problemelor cu stomacul. Așa că deseori nu rămâne decât să apelez la tratamentele locale pentru buze, printre care balsamul este cel mai renumit. Datorită acestui fapt, gama UltraCreamy are un mare plus din partea mea, deoarece conține în formula acesteia ulei de ricin, de floarea soarelor, de avocado etc. care-i oferă rujului posibilitatea de a hidrata buzele intensiv, de durată.


Nuanța Lava Love este o nuanță de roșu absolut superbă, dar ca orice alt ruj cremos testat de mine, nu este rezistentă la transfer. Dat fiind că aceste zile am avut foarte puțin acces la exterior, purtarea rujului a fost de scurtă durată, iar în momentul în care am ajuns acasă l-am îndepărtat cu ușurință pentru a preveni transferul de alimente. Totuși, problema transferului ar putea fi cu ușurință prelungită. De exemplu, puteți elimina excesul cu ajutorul unui șervețel de care să lipiți ușor buzele, doar că acea culoare intensă și pasională își va pierde puțin din intensitate și din strălucire. 



Sau puteți să încercați să fixați rujul cu o pudră de fixare (un truc pe care l-am auzit, dar nu l-am încercat). Bineînțeles, în acest caz, cel mai probabil rujul va deveni mat. Sau poate un spray de fixare ar putea contribui la longevitatea acestuia. În orice caz, formula este foarte plăcută, dar trebuie menținut cu atenție, ca la orice alt ruj cremos. 

Despre nuanța Blush pot spune că am avut inițial o serie de temeri. Ador rujurile mate în general, fiind favoritele mele. Însă, nuanța mi s-a părut a fi o adevărată provocare pentru tenul meu extrem de palid care are nevoie de un plus de viață prin intermediul machiajului. Astfel, optez în general pentru culori un pic mai vii, nu neapărat la fel de intense precum Lava Love.


Totuși, prin intermediul machiajului potrivit am descoperit că rujul mi se potrivește foarte bine, fiind un Nude cu un ușor subton rozaliu. Este perfect pentru un machiaj puternic, de seară, dar chiar și pentru unul de zi, realizat cum trebuie și aplicat pe tonul pielii care trebuie. Formula lui este mult mai plăcută față de un ruj mat obișnuit. Chiar dacă nu se resimte la fel de hidratant precum Lava Love este mult mai hidratant și mai confortabil decât un ruj mat oarecare și nu strânge buzele, nu se formează cojițe inestetice. 




Dacă odinioară ar fi fost necesară o exfoliere și o hidratare a buzelor în prealabil pentru ca un ruj mat să se așeze așa cum trebuie, ingredientele hidratante își fac bine treaba și omit acești pași. Acesta deopotrivă l-am purtat aproximativ 5 ore sau chiar mai mult, timp în care s-a păstrat impecabil. Am consumat lichide, mâncare, l-am supus contactului cu apa și a rezistat perfect la transfer. Iar la final a fost extrem de facil de îndepărtat.



În concluzie, pentru niște rujuri accesibile, cred că-și fac treaba destul de bine. Și ambalajele lor arată foarte drăguț și sunt extrem de elegante. Iar gama conține 48 de nuanțe, atât mate, cât și hidratante, care fac mai ușoară potrivirea cu fiecare machiaj și subton al pielii. 

Am testat cu alte ocazii rujuri și mai scumpe care s-au ridicat cu și fără poate, chiar la jumătate din așteptările acestuia.

Voi ați încercat noile rujuri? Cum vi se par? 

You May Also Like

1 comments