Pregătiri și reduceri de vară cu Eveline și e-cadou.com

by - vineri, iunie 25, 2021

 


 Femei fiind, vara suntem de nedespărțit de produsele de înfrumusețare care ne pot pune în valoare. De la unghii, păr, până la corp și ten, produsele adecvate nouă vor reuși să contribuie la menținerea sau ameliorarea unor probleme. Iar produsele cosmetice eficiente nu trebuie neapărat să coste o avere, așa cum ne demonstrează și produsele Eveline. Pot fi o alegere excelentă inclusiv pentru a le face cadou celor dragi, fără a fi necesar să aloci un buget semnificativ.

 

Pregătiri de vară și reduceri speciale la Eveline, pe e-cadou.com

 

Chiar dacă nu am avut ocazia de a încerca până în prezent produsele Eveline, mi-au atras atenția de nenumărate ori prețurile accesibile și ambalajele atent concepute.

Portofoliul este variat, iar recenziile privind produsele lor sunt variate și multiple impresii afirmă deja eficacitatea acestora. Așa că iată către ce produse vă puteți orienta pentru a vă satisface curiozitatea sau nevoile.

 

  • Produse Eveline pentru păr

Indiferent de sezon, părul are nevoie de o hidratare pe măsură. În acest mod podoaba capilară va fi întotdeauna prezentabilă, strălucitoare și protejată de efectul negativ al factorilor din mediu (apă sărată, vând, căldură și UV etc.).

Din gama de cosmetice Eveline pentru păr mi-a atras atenția masca de păr Hair Clinic Oleo Expert, un produs bogat în ingrediente hidratante. Masca promite și alte efecte precum estomparea căderii părului (lucru care este posibil prin efectul intens hidratant, dacă acest lucru nu se datorează unor factori interni), descurcarea rapidă și creșterea densității părului. Aceasta poate fi bineînțeles completată de șamponul și balsamul din aceeași gamă, pentru o rutină completă de îngrijire a părului.

 

Sursa foto: e-cadou.com

  • Produse Eveline pentru corp

Dacă și tu ai o piele albă ca laptele, cu siguranță îți vei dori un bronz delicat sau mai profund, frumos și uniform (cu atât mai mult dacă pielea voastră se bronzează extrem de greu, ca și a mea).

Eveline vă pune la dispoziție produse profesionale pentru plajă precum uleiul bronzant multifuncțional, pentru corp și ten. Prin intermediul acestui ulei veți putea obține și voi un bronz uniform, plăcut, ce poate dura un timp îndelungat fără a fi necesar să vă expuneți la soare prea mult timp și să-l reaplicați constant. De asemenea, prin intermediul ingredientelor hidratante, pielea voastră va fi catifelată, ca o atingere de mătase, fără senzația de piele încărcată.

 

Sursa foto: e-cadou.com

  • Produse Eveline pentru unghii

Unghiile sunt cartea noastră de vizită, așa că trebuie să le oferim și lor o atenție cel puțin minimă. Dacă nu ați avut timp să ajungeți la specialiști sau  dacă vă păstrați manichiura naturală, la care doriți să-i stimulați creșterea, tăria sau s-o regenerați după procesele de aplicare gel, Eveline deține numeroase tratamente și kit-uri de unghii care vor contribui la refacerea unghiilor. Puteți opta și pentru oje pigmentate, cu un sistem facil de aplicare, care vă vor oferi o manichiură perfectă, zile în șir.

 

Sursa foto: e-cadou.com

Dar asta nu e tot! Prin intermediul e-cadou.com veți putea găsi în această perioadă numeroase oferte speciale, reduceri și produse cosmetice variate pentru orice destinație de uz, precum și accesorii pentru voi și bărbații dragi, ideale pentru a le transforma în cadouri de excepție. 

You May Also Like

0 comments