Am testat noua gamă Herbal Essences cu ulei de argan morrocan

by - vineri, iulie 02, 2021


Care este lucrul care vă influențează decizia de cumpărare a produselor de îngrijire?

Eu sunt în categoria quartenului (aspect, preț, influență, eficiență).

În materie de îngrijire a părului  sunt o mulțime de produse care pot face diferența la capitolul hidratare. Iar hidratarea e fără îndoială un aspect cheie pentru frumusețea și sănătatea părului.


Pe baza acestui considerent, nu mă feresc să încerc diferite produse pentru îngrijirea și întreținerea părului, inclusiv cele din game accesibile. Iar cei la BUZZStore mi-au oferit prilejul de a încerca pentru prima dată produsele de la Herbal Essences, produse ambalate foarte frumos, cochete, care garantat mi-ar influența decizia de cumpărare când le-aș vedea la raft. Ambalajul este mult mai cochet față de cel al produselor profesionale. Am descoperit alături de ingredientele gamei Argan Oil of Morocco care deține inclusiv o concentrație ridicată de Bis-Aminopropyl în masca de păr și în balsam, o nouă rutină de îngrijire a părului.


Ingredientele au un grad de absorbție ridicat datorită formulei moleculare ușoare oferind posibilitatea acestor produse de îngrijire pentru a pătrunde în firul de păr oferindu-i aspectul dorit și mătăsos, strălucitor, ce poate fi pus cu ușurință în valoare și să-i îmbunătățească aspectul estetic considerabil. 

Iar atunci când părul este uscat, procesat chimic sau atunci când ne dorim să-l protejăm de o viitoare degradare, hidratarea ocupă un rol și mai important. 

Un păr moale și strălucitor, cu produsele de îngrijire a părului de la Herbal Essences



Dincolo de ingredientele atent alese care mi-au adus un zâmbet pe buze (inclusiv acele ingrediente considerate premium, prezente în produsele scumpe pentru îngrijirea părului), prețul redus și ambalajul de poveste, noua gamă Herbal Essences vine în atenția noastră și cu un concept mai aproape de natură - cu ambalaje biodegradabile. Texturile sunt fine, iar parfumul este absolut superb (nu am mai regăsit în niciun produs de îngrijire a părului un parfum atât de frumos; mi-aș dori să-l pot purta inclusiv pe piele).

Toate aceste lucruri mi-au amplificat curiozitatea vizavi de eficacitatea gamei, așa că le-am pus în teste numaidecât.

Ce spune părul meu despre noua gamă de la Herbal Essences

 

Șamponul curăță delicat atât scalpul, cât și părul, resimțindu-se nevoia de a utiliza o cantitate destul de generoasă pentru a face acea spumă consistentă cu care suntem obișnuite. Acesta nu e un lucru rău, ci dimpotrivă! În momentul în care este utilizată o concentrație ridicată de extracte naturale, cu minim de procesare, produsele de îngrijire vor face mai puțină spumă. Astfel putem sesiza cât de naturalețea formulei produselor cu care avem contact, iar o concentrație mai mare de extracte naturale slab procesate vor crește automat și calitatea, respectiv toleranța produselor în raport cu nevoile corpului. Riscul de a se dezvolta o serie de reacții sunt așadar mai reduse, spre deosebire de produse cu un conținut ridicat de substanțe chimice.


 

Balsamul este de altfel destul de hrănitor, mulțumită uleiului de argan morrocan, Bis-Aminopropyl și alcoolul Cetearyl care face parte din categoria bună, ce contribuie la stabilizarea ingredientelor și care ajută în hidratare.


Masca completează perfect gama de îngrijire ajutând la sigilarea cuticulei părului și la prevenirea fragilității părului, dar și la prevenirea efectului de frizz. Un păr asupra căruia nu se utilizează o mască de păr este expus degradării și ruperii, așa că din rutina noastră de îngrijire nu trebuie să lipsească un astfel de produs. În cadrul măștii Herbal Essences de regăsesc în principal aceleași ingrediente accesibile și benefice părului, similare celor din balsamul de păr, așa că e un adaos perfect pentru părul subțire și fragil.


 

Rutină de îngrijire a unui păr frumos nu se oprește aici! De aceea am grijă de fiecare dată să suplimentez rutina cu uleiuri și loțiuni care oferă un extra plus de hidratare, dar care ajută și la o uscare, coafare, mai ușoară. Pe lângă numeroase alte produse utilizate curent în rutina mea am integrat și uleiul de păr de tip spray, care are o consistență lichidă și de asemenea, cu o absorbție ușoară și rapidă. Uleiul din gama curentă de la Herbal Essences poate fi aplicat fără griji pe lungimea firului de păr și pe vârfuri, pentru că textura lui nu favorizează îngrășarea rapidă a acestuia, respectiv apariția unei senzații de păr încărcat.


În concluzie, consider că produsele Essences au un raport excelent calitate-preț, iar varianta testată poate fi o opțiune excelentă pentru părul normal sau cel tratat chimic.

Trebuie să mai știți că gama este mult mai vastă, așa că puteți găsi cu ușurință numeroase produse accesibile și potrivite tipului vostru de păr și nevoilor voastre.

Voi ați încercat/veți încerca produsele Herbal Essences? Ce părere aveți despre ele? 

 


 



You May Also Like

0 comments