52 moduri în care îți poți împăturit batista de buzunar

 


Ideală pentru femei care urmează să se căsătorească sau care vor să-și îmbogățească bagajul de cunoștințe sau pentru bărbații care vor să fie în permanență puși la punct, 52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar realizată de Trendhim poate fi de un real ajutor. Cartea compactă și ilustrată pas cu pas, destăinuie numeroase modalități elegante prin intermediul cărora poți împături o batistă în diferite moduri elegante astfel încât să accesorizezi cu ușurință cămașa sau sacoul.

***


Voi ați văzut reclama aceea în care, o domnișoară proaspăt căsătorită, trecea în revistă luna de miere și zilele de mai apoi, cu mama sa? Discuția derula cam în acest mod: "A fost bine, frumos, m-a plimbat cu barca, am mâncat la restaurante scumpe. Dar nu știu ce s-a întâmplat că, la întoarcerea acasă, a început să scoată tot felul de cuvinte ciudate precum spălat vase, băgat rufe la mașină, făcut curat. Mamă, eu vreau acasă!".

Uite, de aceea, astfel de cărți pot fi utile cel puțin o dată în viață! Chiar dacă acum nu avem un bărbat pe lângă noi sau nu ne ocupăm de transformarea acestuia într-un mod elegant, la 4 ace, zi de zi, nu știm nicicum ce ne va aduce viitorul în cale. Așa că "52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar" poate fi considerată o carte educativă și practică, ce poate fi de folos pentru ambele sexe.


Stilul bărbatului de lângă mine este mai mult casual, dar trebuie să recunosc că au fost și situații în care a avut nevoie de o apariție mai impunătoare, iar ținuta trebuia să fie pe măsură. Recunosc că nici nu-mi place să calc cămăși sau alte țesături pretențioase și habar nu am cum să împăturesc o batistă pentru sacou. Așa că această carte se va dovedi cu siguranță a fi de ajutor. 

Cartea cuprinde pagini ilustrate și cu text în limba engleză, îmbrăcată în coperți groase, cartonate, fiind o carte pe atât de simplă, pe atât de elegantă. Nu e de dimensiuni mari, nici prea groasă, fiind practică chiar și atunci când călătorești către destinația destinată unui eveniment.


Chiar dacă cartea nu deține adaptare în limba română, fiecare tip de împăturire vine pas cu pas în josul paginii cu ilustrarea pas cu pas și explicarea textului în engleză. Așa că poate fi ușor de înțeles chiar și de către cei care nu cunosc limba engleză. Iar prezentările sunt foarte simple, fiind ușor de înțeles de către oricine. Fiecare modalitate de împăturire prezintă și dificultatea procesului, reprezentat printr-un număr de steluțe, unde 1 reprezintă cel mai ușor și 5 stele, cel mai dificil. În orice caz, nimic nu este imposibil de înțeles și de făcut atunci când există răbdare și atenție la detalii, iar practica va dovedi acest lucru. 

De aceea, o consider alegerea ideală atât pentru viitoarele soții, dar și pentru tineri, adevărați domni care lucrează în mediul business și nu numai, un cadou practic pe care să pui mâna atunci când nu ai un buget foarte mare la dispoziție sau când vrei să alegi un cadou accesibil și util totodată.



Dintre cele mai interesante modalități de împăturire mi se par tehnica de 3 stele de împăturire în scări, tehnica spirală, 4 angle peaks și lista ar putea continua. 

Am și pentru voi o provocare! Împreună cu Trendhim pun la bătaie un exemplar din cartea "52 modalități pentru a-ți împături batista de buzunar". Ce trebuie să faceți voi e să vă înscrieți la concursul de pe Facebook sau cel de pe Instagram (fie la ambele) unde, în urma analizei fotografiei de sus/jos (Table of content), să spuneți ce model de împăturire a batistei se potrivește conform zilei voastre de naștere sau al anului (că de exemplu, dacă sunteți născuți pe data de 06.0X.1952 comentați cu DENUMIREA modelului indicat pe linia cu numărul 52, iar dacă sunteți născuți pe data de 17.0X. 1991, numărul 19). Puteți găsi de asemenea, modalitățile de împăturire, și aici



Bineînțeles, aceasta este o condiție obligatorie alături de like paginii. Vă puteți înscrie la concurs până pe data de 24.08.2021, ora 23.59. La final, voi realiza câte o extragere aleatorie pe fiecare cont și din cei doi câștigători finali se va alege unul singur care va primi cartea. Înscrierea pe ambele pagini vă va aduce practic 2 șanse. Mult succes!


Comentarii

Postări populare