5x Back to school, back to sport

Numai mâine nu-i poimâine și porțile școlilor se redeschid din nou. Sunteți entuziasmați să vă întoarceți la școală? Dar pe stadionul de sport?
Chiar dacă suntem adulți, mișcarea rămâne un factor important pentru fiecare dintre noi, la fel și pentru cei mici. 

Sportul e practicat la orice formă de învățământ (inclusiv cel superior, destinat adulților), iar viața de zi cu zi este o invitație la mișcare ce ne îmbunătățește calitatea vieții. Vor reveni cel mai probabil în perioada următoare și afirmațiile "Vreau să merg la sală!", pentru că unii s-au simțit energici pe parcursul verii și vor să experimenteze mai mult, alții simt nevoie de a-și încarca bateriile prin sport, după o perioadă îndelungată de relaxare. Iar aceste acțiuni îi pot indemna mai ușor pe cei din jurul nostru că e cool să faci sport și mișcare. În plus, cui nu-i place să se înnoiască, odată cu începerea noului an școlar? 

Adevărul e că sportul e completarea perfectă între o ieșire în aer liber, energie și un corp bine tonifiat cu care ne putem mândri și peste ani.

Dacă până acum stările și emoțiile noastre se puteau face remarcate prin emoticoane și hastag-uri, acum iată că și sportul poate face înconjurul lumii în acest fel. Ți-am pregătit 5 sugestii sportive ideale pentru noul început școlar pe care să le asociezi cu hastag-urile care te definesc cel mai bine.

5x Back to school, back to sport



#pret accesibil 
Ce-i mai plăcut decât să poți beneficia de articolele sportive favorite decât să le poți avea la un preț accesibil prin intermediul căruia poți face loc în colecția ta de mai multe articole necesare, chiar și atunci când ai un buget redus sau ai mai multe lucruri pe listă de dorințe? Acum poți lua de la Decathlon necesarul pentru sport și școală fără implicații financiare majore și compromisuri. 
De exemplu, te poți bucura de încălțăminte copii #pret accesibil, chiar dacă alegi o pereche de adidași durabili, de brand Adidas, care au o durabilitate sporită și oferă un confort desăvârșit. 

#clopotel 
Nu, nu e o greșeală! Odată cu începerea anului școlar, sună clopoțelul inclusiv pentru a marca cele mai mari reduceri la articolele sort preferate. De exemplu, poți alege #clopotel tricou Puma din bumbac, cu tehnologie DryCELL care permite pielii să respire și contribuie în acest mod la prevenirea transpirației în exces și acumularea de mirosuri neplăcute sau pete. Nu doar că cel mic se va bucura de acel tricou ideal pentru sport, dar și tu vei scăpa de griji în ceea ce privește sănătatea lui și spălatul petelor dificile care-ți dau bătăi de cap în mod obișnuit. 




#trening
Mișcarea în toate formele o poți face atunci când ai la dispoziție un echipament sportiv comod, practic și de ce nu, în tendințe și pe deplin asortat. 



De la mic la mare, treningul este o piesa esențială pentru mișcare. Iar aici ai numeroase produse din care poți alege, pe care să le asociezi cu nevoile și dorințele tale, precum acest #trening albastru cu logo băieți Puma, disponibil și el la o reducere specială. Este un trening durabil, realizat din materiale flexibile, care nu necesită călcare datorită proprietăților antișifonare. Deci câștigi mai mult timp pe care să-l petreci alături de copilul tău atunci când nu vă pregătiți de școală. 

#stafeta
Vrei să predai #ștafeta la următorul coleg după ce ai triumfat în cadrul unor provocări sportive? Folosește acest ceas cronometru pentru alergare #stafeta care-ți va indica drumul care te desparte de succes. El dispune de indicatoare mari, lizibile, precum și de LED-uri ce iluminează în întuneric sau mecanism rezistent la apă și etanșeitate 100%, astfel încât să-l poți utiliza fără griji, chiar și când cel mic optează pentru sporturi în condiții extreme. Disponibil într-o varietate largă de culori și prevăzut cu o brățară ergonomică ce asigură confortul prelungit, acest ceas va transforma mișcarea într-o adevărată provocare demnă de acceptat și de dus la bun sfârșit în cea mai bună versiune. 



#inapoi la scoala
Bucură-te de revenirea la școală alegând și un rucsac fotbal essentiel #inapoi la scoala cu o capacitate generoasă de 17 litri prin intermediul căruia îți cei putea transporta la destinație întreg echipamentul și ustensilele auxiliare de care ai nevoie. Fabricat din poliester cu înveliș din poliuretan, acest rucsac încăpător este ideal ca să-ți depozitezi echipamentul sportiv de schimb, încălțămintea pentru sală și alte lucruri practice de care ai nevoie să te simți în forță (minge, palete, bidon, pantaloni scurți etc.) și la care să apelezi oricând la nevoie.




Iată, acum poți opta pentru numeroase etichete inovatoare pe care să le folosești în Social Media pentru a reinventa tendințele, dar și pentru a-ți defini adevăratele pasiuni care contează cu adevărat în viață și/sau odată cu începerea noului an școlar. Ție ce hashtag-uri ți se potrivesc cel mai bine? 

Comentarii

Postări populare