Vara cu Bonprix - reduceri speciale și articole din materiale prețioase



În urmă cu aproximativ o săptămână și un pic, când am plasat ultima comandă Bonprix, erau reduceri destul de faine la mii de articole. Dar zilele acestea reducerile sunt și mai numeroase, dar și mai bune, ocazie cu care vă pot povesti și despre ultimele mele alegeri care sper să vă inspire.

A fost cu și fără poate, cea mai dificilă comandă pe care am plasat-o. Asta pentru că în wishlist aveam deja peste 30 de articole la care îmi era foarte dificil să mă decid. În cele din urmă am ales să-mi ușurez viața pe baza mărimilor disponibile, dar și a ceea ce am considerat că e mai special și că mi s-ar potrivi mai bine. Așa am ajuns la decizia de a alege 2 top-uri minunate, o rochiță și bineînțeles, renumita pereche de adidași albi.
Iată cum sunt! 



Alegerile perfecte pentru vara 2021, cu Bonprix


Primul lucru pe care l-am ales au fost adidașii. V-am mai spus de nenumărate ori că pur și simplu nu mă pot abține când vine vorba de încălțămintea lor, având până acum o colecție destul de generoasă. Au fost multe modele aici care mi-au atras atenția, de la sandale elegante, cu platformă, la adidași. Dar alegerea definitivă a jonglat în favoarea unor pantofi casual sport, albi, din pânză, de la categoria de încălțăminte sportivă



Dincolo de faptul că nuanța neutră e extrem de versatilă, i-am văzut încă din prima clipă asociați cu rochii și pantaloni scurți. Inițial mă gândeam la popularii Skechers, dar ulterior am ajuns la concluzia că îmi este teamă că nu aș nimeri mărimea, cu toate că există posibilitatea de retur. De altfel, la Bonprix, nu există posibilitatea de a păstra exclusiv articolele pe care le dorești și să returnezi separat ceea ce nu e ok (un risc care poate duce inclusiv la pierderea celorlalte produse preferate din ofertă pe care, la momentul returnării banilor, există riscul de a nu-i mai găsi pe stoc). Pe wishlist au mai fost și o pereche similară de adidași stil pantof, de la Rieker. 



Adidașii aleși de mine au avut un preț accesibil, dar și caracteristicile dorite, așa că sunt pe deplin mulțumită de alegerea pe care am făcut-o. Am luat mărimea 36 și îmi sunt puțin largi, dar în acest mod îi pot purta și pe vreme rece, alături de o șosetă. Sunt realizați din pânză fixă, materialul nefiind elastic și astfel îi văd potriviți pentru picioarele înguste. Vin și cu șireturi mai mult din sfera decorativă, dar care îmi permit totuși să mai ajusteze lățimea un pic, la nevoie. Sunt extrem de ușoi și comozi, ideali pentru drumuri lungi sau scurte. Atenție la animaluțe! Motanul meu a sărit pe ei din prima clipă și a tras un fir (deci nici nu s-ar mai fi pus problema de retur), dar nici nu plâng, căci micul defect dobândit nu se vede din avion iar vina îmi aparține. 



Tot din sfera articolelor albe, o alegere de ultim moment aș spune, a fost rochia albă cu detaliu din dantelă și mâneci fluture, o rochie mai mult decât potrivită pentru vară. M-au atras atât fotografiile Instagramabile din galeria #bonprixitsme , dar și modelul ei. 




Mi-am permis de curiozitate, așa cum poate veți avea și voi inspirația s-o faceți, s-o caut și pe site-urile chinezești unde s-ar găsi la prețuri ușor mai mici. Și am găsit-o! Dar nu vă lăsați înșelate. Modelele de pe site-urile aferente sunt din 100% poliester și transparente, potrivite cel mult pentru plajă, în timp ce rochia de la Bonprix e 100% bumbac, iar materialul are o senzație de plinitudine și nu e foarte transparent. Aș spune că zona bustului e foarte puțin transparentă, acest aspect fiind puțin vizibil. 



Eu am optat pentru o bustieră care mi-a permis să mă bucur de modelul ei simpatic. Partea inferioară dispune inclusiv de o jupă aproximativ până la nivelul genunchilor astfel încât nu lasă nimic din ce nu trebuie la vedere. Totodată, fusta este prevazută și cu năsturei tip scoică ce pot fi desfacuți sau închiși după bunul plac, iar pe laterale dispune de despicături care asigură confortul și îi oferă un aer ușor sexi. 
Rochia este super comodă și potrivită chiar și pentru cele mai toride zile de vară. O simplă adiere e suficient ca să te răcorești în ea, iar căldura nu se va simți la fel de sufocată. Așadar, rochia poate fi purtată cu succes, oricând, oriunde, chiar și de mămici cu burtică, de persoane mai plinuțe sau de cele care vor o rochie dintr-un material de calitate, prietenos cu pielea. Singurul minus mi se pare la călcat, unde cred că este necesar apret. În rest, rochia este excepțională și este disponibilă în numeroase mărimi și 3 variante de culoare. O veți găsi la categoria rochii.





Dacă ar fi să aleg o categorie emblematică ce mi-a atras atenția pe parcursul acestei comenzi, garantat ar fi cea de topuri sau bluze. De data asta am găsit numai minunății la acest sector dar, din păcate, mai rar mărimi mici pentru mine. M-am oprit însă la 2 topuri în mărime mai mare, alegeri pe care de altfel nu le pot regreta nicicum. 



Cel mai special top l-am luat la preț întreg, iar acum are o reducere de 31% (puțin peste 50 lei). Era imposibil să nu mă atragă volănașe prezente de-a lungul siluetei, mai ales că vorbim de niște volane destul de impunătoare și de efect, exact așa cum îmi place mie. Cea mai mică mărime disponibilă a fost și este 36. Știam că îmi va fi mare, ceea ce s-a și întâmplat, dar chiar și așa, tentația a învins. 









În acest fel, el e perfect pentru tinerele graviduțe sau pentru persoanele plinuțe, iar ca acesta să se așeze bine și pe talia mea, i-am adăugat o curea. Am obținut silueta perfectă, iar el e un top versatil, simpatic și comod, din 100% bumbac, care merge excelent atât la fuste, cât și la pantaloni. Vă recomand cu căldură să aruncați un ochi și peste el. 



Ia în cele din urmă, topul final nu putea fi lăsat acolo pentru că mi-a amintit atât de o dorință veche, dar era și la o super reducere (puțin peste 20 lei). Așa că am preferat să-l achit extra, în totalitate, doar că să mă pot bucura de ea. Practic, îmi doream un top din satin alb sau imitație, dar nu era decât acesta disponibil, în mărimea 34. Topul este realizat atât din poliester, cât și din poliester reciclat, acest aspect nereprezentând o problemă pentru mine. Este simplu, lejer, plăcut pe piele, comod, și piesa aia la care pot apela oricând, în orice zi. Din păcate, el nu mai este disponibil în stoc, dar aveți șanse să găsiți ceva similar sau alte top-uri care v-ar putea atrage atenția. 






Cum vi se par selecțiile de această dată? Voi veți achiziționa ceva cu ocazia reducerilor speciale, de sfârșit de vară, de la Bonprix? 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare