Toamna sportivă Decathlon, la primul preț tehnic - ce este și ce beneficii oferă

 Dacă sunteți fani mișcare și fani Decathlon, cu siguranță ați văzut cel puțin o dată colecțiile cu accent pe #tehnicitate sau pe #primulprettehnic, cum sunt și acești colanți schi


Remarca nu este doar un simplu aspect trecător, ci are o semnificație atât pentru fiecare client vechi, cât și pentru cei noi, în special pentru toți cei care caută cele mai bune articole sportive, la un preț accesibil. Asta pentru că, în traducere, primul preț tehnic reprezintă primul preț de portofoliu stabilit și, în consecință, o nouă colecție cu prețul cel mai mic și accesibil, respectiv cel mai bun raport calitate-preț. Aceste articole îți oferă ocazia de a-ți îmbogăți colecția de articole sportive cu tot ceea ce ai nevoie, fără a cheltui mai mult decât este necesar. Așa că poți arunca și tu un ochi peste ele ca să vezi ce lucruri îți lipsesc pentru a te transforma într-un adevărat pasionat de sport sau un sportiv de performanță. 

Așadar, dacă toamna asta îți dorești să faci mai mult sport, dar nu ai un buget ridicat pentru a-ți construi întregul echipament sportiv de câte ai nevoie, din articole confortabile, de calitate, cu primul preț tehnic nu va mai trebui să-ți faci griji.


decathlon.ro


Toamna sportivă, la primul preț tehnic

Dincolo de faptul că tuturor ne plac reducerile și prețurile bune, cu toții avem acele momente în care ne este greu să ne decidem asupra lucrurilor de care avem nevoie. De aceea ți-am pregătit drept inspirație câteva oferte și sugestii de piese Decathlon care ți s-ar putea potrivi și din care să te inspiri.

Jachete la #pretaccesibil

Fie că ți-ai propus să faci jogging, să profiți de sălile deschise ca să-ți antrenezi mintea și corpul, fie că îți dorești pur și simplu o jachetă foarte practică, în oferta curentă Decathlon găsești cu ușurință jachete la #primpret tehnic, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vei descoperi modele variate din care poți alege jachetele cu sau fără glugă, cum e haina din polar pieptănat ce are o densitate redusă, îi permite pielii să respire fără a favoriza schimbul termic și apariția disconfortului de-o seamă, dar este și ușor de igienizat și nu necesită călcare. 


Aventură în natură cu #impermeabilitate

Vorba din popor spune că-i bine să-ți faci sanie vara și iarna car, ca omul gospodar. Chiar dacă la oraș vremea e aparent plăcută deocamdată, la munte deja și-au făcut apariția primii fulgi de nea. Așadar, dacă-ți propui cât de curând să ajungi la munte sau vrei să te asiguri că la primii fulgi vei dispune deja de cele mai practice ghete de iarnă/drumeție impermeabile prevăzute cu membrană termoizolantă, un design minimalist care se va potrivi la orice, talpă antiaderentă și flexibilă, care vor fi extrem de practici și confortabili. 


Din dragoste pentru natură, cu #ecodesign

Astăzi avem cu toții șansa de a face un bine necondiționat, care să nu coste. Industria fashion a devenit unul dintre cei mai mari poluatori globali din prezent, doar 1% din deșeurile textile fiind reciclate în prezent. Așadar, poți prelua spiritul de inițiativă și să contribui la un mediu mai curat, făcând achiziții responsabile din categoria #ecodesign. Pe lângă articolele deja prezentate care se înscriu sub acest concept, poți opta inclusiv pentru aceste mănuși din poliester reciclat care se vor dovedi a fi perfecte în zilele reci. Prin intermediul lor nu doar că vei putea preveni degerăturilor, dar în același timp te vei putea bucura de o flexibilitate deplină. 


#colectiadetoamnă pentru sport acasă

Dacă pandemia de Covid-19 vă dă bătăi de cap cu privire la limitarea activităților fizice sau nu-ți dorești să mergi la sală, să faci sporturi și călătorii extreme le exterior, când temperaturile scad simțitor, îți poți asigura întregul necesar și apelând la articole și accesorii sportive Decathlon pe care să le folosești cu succes, în sesiunile de mișcare acasă (pauze de lucru, dimineața, seara înainte de culcare etc.). Această saltea gonflabilă Air Basic poate fi utilizată atât drept suport pentru o parte din activitățile sportive preferate, dar mai presus de toate pentru a-ți asigura un somn liniștit. O vei putea lua cu tine și pe vreme bună, atunci când călătorești și te aventurezi la un camping în natură.


Iată, nu ai nevoie de un buget ridicat pentru a te bucura de sănătate prin mișcare. Primul preț tehnic îți sprijină dorințele și nevoile, cu o colecție vastă de articole pentru interior și exterior, pentru întreaga familie. Caută-l și tu și bucură-te de noua colecție și de cele mai mici prețuri. Se semnalează ca atare, dar și printr-o etichetă cu galben și albastru. 

Comentarii

Postări populare