Moș Crăciun și Decathlon fac echipă împreună și #ȘtiuCeVreiDeCraciun!

decathlon.ro

 Tu, la cine te-ai gândit prima dată când au apărut promoțiile de Black Friday?

Dacă nu ai apucat încă să alegi cadourile pentru cei dragi sau bugetul nu a fost exact așa cum ți-ai fi dorit, lucrurile se pot schimba. Iată, am o veste bună pentru tine! Dacă ești pasionat de sport, găsești zilnic 1000 motive pentru a "te apuca de mâine" sau costurile la echipamente și accesorii ți-au dat planurile peste cap, fie că ai persoane dragi pe care vrei să le încurajezi să facă mai mult sport sau să vă bucurați de avantaje împreună, Decathlon România s-a aliat cu echipa lui Moș Crăciun și #ȘtiuCeVreiDeCraciun, punându-ți la dispoziție în perioada următoare numeroase reduceri și idei de cadouri.

N-am ezitat să arunc un ochi peste ofertele de actualitate și am găsit 5 idei de cadouri care ți se pot potrivi. Hai să le descoperi!


Idei de cadouri sportive din tolba lui Moș Crăciun

Începutul are loc întotdeauna cu pași mici. Și, dacă țelul tău sau al celor dragi, până la sărbători, și nu numai, e de a tonifia musculatura, fitness-ul e o sugestie foarte bună. Bineînțeles, nu vei reuși să faci performanță făcând o ridicare a unor greutăți mari, ci vei obține doar febră musculară și mai multă redicență în a face sport. Însă, vei avea nevoie de greutăți mici, ideale pentru începători, pe care le vei putea folosi zilnic. Drept exemplu, poți alege de la #DecathlonRomânia acest pachet de gantere fitness, disponibil la cel mai mic preț de pe piață.


Pentru a preveni micile incidente atunci când faci fitness, yoga dar și zeci de alte activități sportive, poți alege de asemenea și o saltea fitness. Salteaua Decathlon nu doar că are un preț grozav de mic, dar este rezistență la uzură, îți asigură un echilibru de exercițiu perfect datorită proprietăților anti-aderente și contribuie la mișcarea/sănătatea corpului tău.


Tot în ideea de a-ți modela corpul și de a-ți îmbunătăți sănătatea, poți printre altele să efectuezi zilnic câteva sărituri cu coarda, așa cum făceam în copilărie și adolescență. Tu mai ții minte? Uite, coarda de sărit Decathlon este ajustabilă până la 3m, dispune de mânere ergonomice pentru un confort deplin și este mai rezistentă la uzură față de o coardă obișnuită.


Campania de cadouri sprijină inclusiv inițiativa celor care doresc să experimenteze bucuria de a face sport și în aer liber sau a celor care pur și simplu își doresc articole practice, confortabile și de durată, la care puteți apela în scop variat. 


Drept exemplu îți propun aceste mănuși tactile care vor fi excelente pentru alergat, cât și pentru utilizarea telefonului în sezonul rece, prevenind să-ți înghețe mâinile. Mănușile sunt ergonomice, plăcute la atingere și realizate din poliester reciclat în proporții mari. Deci sprijini și mediul înconjurător! Alături de ele putem vorbi inclusiv de această căciulă alergare ce se va dovedi la fel de versatilă precum mănușile.


Bineînțeles, acestea sunt doar mici sugestii accesibile de cadouri care s-ar putea potrivi în numeroase situații și la care tu poți apela pentru a bifa de pe lista de dorințe cele mai importante nevoi. Iar dacă tot trăim vremuri atipice #OferăUnCadouSportiv anul acesta și surprinde reacția celor dragi. Vezi toate ofertele și sugestiile disponibile accesând pagina Decathlon România

Comentarii

Postări populare