Oferă-i un cadou deosebit de Crăciun femeii din viața ta, de la Sigma Beauty


 Dacă în ultima perioadă te-a cuprins febra cadourilor de Crăciun, asta este cea mai bună perioadă în care îți poți face o listă cu tot ceea ce te-ai gândit să le oferi celor dragi. Pe Notino găsești cel mai mare Black Friday al anului. Iar fiecare comandă îți poate aduce în dar multe cadouri suplimentare astfel încât, cu cât cumperi mai mult, cu atât vei putea beneficia de mai multe surprize, pentru tine și cei dragi. Campania derulează până pe 28.11 iar produsele Sigma Beauty se regăsesc și ele parte din oferta specială, despre care îți voi vorbi astăzi.


De ce să alegi produsele Sigma, cadou de sărbători pentru cei dragi

În momentul în care am primit cadoul Sigma m-am simțit cu adevărat ca un copil mic care a intrat în spiritul sărbătorilor. Produselor sunt impecabile până la ultimul detaliu, începând de la ambalaje, și până la produsele și accesoriile de machiaj. Sigma Beauty este o gamă destinată make-up artiștilor și a iubitorilor talentați de frumos, pensulele având perii fini, ce oferă o plăcere desăvârșită, o manevrare ușoară, în timp ce paletele de farduri impresionează prin pigmentul lor intens care vor da profunzime trăsăturilor feței. Așa că nu aveți cum să dați greș cu un astfel de cadou. 


Tot ce trebuie să știi despre Sigma Ambiance Collection kit

Sigma este un brand axat pe nevoile specialiștilor și a pasionaților de machiaj, punându-le la dispoziție produse vegane, cruelty-free, de cea mai bună calitate. Chiar dacă mă consider începătoare, apreciez un machiaj de calitate și încerc să-mi perfecționez tehnicile deja cunoscute cu fiecare moment la care aleg să construiesc un machiaj mie sau prietenelor. De produsele Sigma am auzit de nenumărate ori însă, nu am avut ocazia să testez niciodată produse de la ei, așa că a fost o adevărată încântare să experimentez noi lucruri. 


Cele 4 tipuri de produse, respectiv setul de pensule, paleta de iluminatoare, cea cu farduri de ochi și gloss-urile de buze m-au impresionat înainte de toate prin atenția la detalii și ambalajele sofisticate și strălucitoare, ce nu pot fi trecute ușor cu vederea. Sunt ambalate festiv, luxuriant, potrivit pentru sărbători și nu numai. Și nu poți trece cu vederea acest lucru ținând cont că, ambalajul este cel care construiește prima impresie. 

Am așteptat cu entuziasm să folosesc aceste produse de machiaj profesionale, pentru că mereu am fost de părere că interiorul este cel mai important. Iar bucuria mea a crescut cu fiecare gest.


Voi începe prin a-ți spune că, setul de pensule Radiant Glow Brush este alcătuit din fibre sintetice, care sunt o adevărată plăcere pentru ochi. Poate te-ai fi așteptat la fibre naturale, însă nu te lăsa înșelată. Pentru faptul că nu am avut niciodată pensule premium, pot spune degajat că acestea sunt cele mai moi pensule pe care le-am avut vreodată. Iar machiajul este extrem de simplu de realizat prin intermediul lor, atingerea lor resimțindu-se ca o pană. 


Fardurile se blenduiesc extrem de ușor și, se știe, în marea majoritate a timpului, niște pensule de calitate pot face o diferență majoră. Așadar, ele sunt o investiție demnă de luat în considerare atunci când practici o meserie în domeniul înfrumusețării. Setul conține 5 pensule, baza oricărui machiaj, și vin însoțite inclusiv de o geantă elegantă cu interior generos, pe care o văd la fel de bine de utilizat și pe post de accesoriu, nu doar drept spațiu de depozitare pentru cosmetice. 


Am folosit pensulele împreună cu paleta Ambiance Eyeshadow Pallete, ce cuprinde 14 nuanțe de farduri în nuanțe de maro și auriu, o varietate largă de culori atât mate, cât și strălucitoare. Iar paleta vine însoțită inclusiv de o pensulă de înaltă calitate, care contribuie la realizarea machiajului și pe care vă puteți baza cu succes. 


Trebuie să știi că, fardurile strălucitoare sunt foarte fine și se pot aplica inclusiv cu pensulele pentru a obține o intensitate sporită, dar ele vor fi în mod evident mult mai intense atunci când vei opta pentru aplicarea cu degetul și/sau pe o bază de machiaj sau anticearcăn. Cu siguranță aceste nuanțe sunt printre cele mai utilizate în viața de zi cu zi, iar ele merg excelent chiar și la ocazii festive, cu atât mai mult dacă vrei un machiaj simplu, dar totuși glam și de impact, la care să nu petreci ore în șir. Fardurile sunt extrem de pigmentate după cum poți observa, și nu au fall-out, ceea ce înseamnă că nu te vei confrunta cu întinderea fardului pe pleoapa inferioară, iar machiajul va fi impecabil chiar și în lipsa unei baze de machiaj (așa cum le-am aplicat și eu de altfel).



Paleta de iluminatoare Glow Kissed Highlight Palette cuprinde 6 nuanțe de iluminatoare la fel de intens pigmentate, cu particule fine, care se vor așeza minunat pe orice nuanță a tenului și orice ton. Mereu am avut neplăcerea de a mă confrunta în cazul paletelor de acest tip cu zeci de nuanțe închise și pur și simplu nepotrivite pentru pielea mea. Dar nu și când vine vorba de această paletă. 


Particulele sunt fine, dar intense în același timp, ușor de aplicat și de observat, chiar și de la depărtare. Ori cred că orice femeie caută în zilele noastre niște iluminatoare de calitate, fine, dar care să fie intense și care să poată fi aplicate după bunul plac, mai subtil sau mai puternic. Puteți face cu această paletă tot ce ți-ai dorit fără ca, la final, să ai un aspect inestetic sau particulele de iluminator să curgă pe întreg restul feței. Efectul este unul natural în cele din urmă, dar ușor de observat. 


Atât fardurile, cât și iluminatoarele, rezistă excelent ore în șir, chiar și fără bază, după cum aminteam anterior. Cele de ochi nu se strâng în pliul pleoapei, astfel că nu vei avea grija de a fi necesar să verifici și să reîmprospătezi machiajul atunci când participi la evenimentele festive. Și, consider că te poți folosi oricând de aceste palete, datorită versatilității lor.


Cât despre gloss-urile de buze Sigma Untamed Lip Gloss, acestea sunt intens hidratante, au o textură non-lipicioasă și o strălucire delicată, dar intensă în același timp, oferind volum buzelor și le hrănește pe cele uscate. Eu am nuanța Brilliance și Idyllic, ambele fiind extrem de versatile. Pot fi aplicate ca atare, dar și deasupra unui ruj obișnuit, în funcție de machiajul pe care ți-l dorești. Dacă erai în căutarea unor astfel de gloss-uri, cu siguranță nu vei da greș cu cele de la Sigma. Evident, cu timpul, acestea se transferă și rămân doar particulele strălucitoare, lucru perfect obișnuit pentru acest segment de machiaj.


În concluzie, pot afirma că produsele Sigma sunt cu adevărat o sugestie de cadou cu care nu vei da greș. Ele facilitează machiajul, oferind posibilitatea de a creea numeroase idei de machiaje, într-un timp scurt și, ca o adevărată profesionistă. Iată și rezultatul final, obținut în maxim 15-20 minute în ansamblu. Cum ți se pare?

Deja am adăugat pe wishlist noi produse Sigma pe care să mi le fac cadou sau să le ofer în dar la rândul meu, celor din jur. Tu ai încercat ceva de la ei până acum? Sau ce ți-a atras atenția?


 

Comentarii

Postări populare