Cosmetice ieftine pentru bugete de criză (și nu numai) sau cadouri de sărbători

by - vineri, decembrie 17, 2021

Bine v-am regăsit, spiriduși frumoși!

Știu că, de Sărbători, cu toții ne dorim ca Moșul să ne aducă cele mai prețioase cadourile pe care le avem pe lista de dorințe. Însă, vă reamintesc încă o dată cât de important este gestul de a oferi chiar și o atentie și de a surprinde reacțiile celor dragi. Iar când vine vorba de machiaj, consider că întotdeauna sunt opțiuni extrem de vaste la care puteți apela și cu care puteți încânta, chiar și cu un buget redus.


Astăzi vin și cu 6 sugestii de cadouri pe care voi le puteți îmbina între ele sau pe care le puteți integra în ideea de cadou pe care voi ați gândit-o deja. Parteneri în călătoria mea sunt cei de la Notino, care vă garantează livrarea până la Sărbători dacă plasați o comandă până în data de 21.12.2021. 

Așadar, dacă vreți să vă completați lista de cadouri cu produse cosmetice ieftine și bune, haideți să descoperiți ce sugestii v-am pregătit.

Top sugestii de cadouri ieftine și bune, sub 60 lei

Voi începe cu cele mai scumpe idei care s-ar putea înscrie cu succes în lista de "ieftin și bun" pentru pasionatele de machiaj. O recomandare favorită sunt paletele de la Makeup Revolution


Prin intermediul lor veți regăsi numeroase opțiuni de farduri de pleoape într-o varietate largă unde, costul paletelor este mai mult decât accesibil. De altfel, pigmentația mi se pare una excelentă, iar culorile sunt ușor de mânuit. Am pe puțin 5 astfel de palete de farduri, iar una dintre favorite este paleta Wild Animal Fierce, alături de Soph X Extra Spice. Cele două cuprind o varietate de farduri sidefate și mate în nuanțe de maro, dar și mai îndrăznețe, care se fixează excelent și rezistă întreaga zi chiar și fără o bază de machiaj. De aceea mi-am dorit să integrez în colecția mea și o paletă ceva mai colorată, pentru look-uri îndrăznețe, la care am optat pentru Revolution Forever Flawless. Aici se regăsesc tonuri de albastru, galben, verde și numeroase culori mate sau sclipitoare cu care și voi puteți creea un machiaj de festival sau pentru zile festive.


De asemenea, un machiaj frumos va fi întotdeauna completat și de un rimel care să ofere volum, mai ales dacă nu sunteți adeptele genelor false sau a tehnicilor semipermanente de stilizare. Am și 2 mascara favorite la preț bun și mic, precum popularul rimel de la Essence și cel de la Maybelline (descoperit de curând).


Essence Princess Lash are o perie destul de generoasă dar reușește cu succes să separe genele și să le ofere volum alături de o pigmentație intensă care rezistă întreaga zi, fără a încarca genele.

Un alt favorit al momentului este Maybelline Lash Sensational cu microperii variate și o pensulă cu formă curbată, ce asigură mai multă precizie. Nici acesta nu încarcă genele, se menține perfect chiar și în condiții de umiditate ridicată, iar aplicarea acestuia poate avea loc în mai multe straturi pentru un efect maxim. În urmă cu câțiva ani de zile descoperisem pentru prima dată Lasg Sensational Luscious (varianta cu ambalaj negru) care a fost mult timp și încă este una dintre mascara favorite. Pe cât de bine rezistă aceste opțiuni, pe atât sunt de ușor de îndepărtat (mai puțin cea din urmă, care necesită o apă micelară sau un demachiant mai puternic).


Iar parte preferată a colecției mele se regăsesc numeroase rujuri mate, la care am descoperit două noi opțiuni. Una dintre ele este rujulichid de la Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer. Eu am nuanța Braveness Wins care este un nude-rose foarte plăcut și versatil, ideal de zi cu zi sau la machiaje mai puternice cu același subton. Este un ruj lichid cremos și confortabil, care are o rezistență foarte bună pe buze (n-am contorizat un număr de ore, dar minim 5-6 ore rezistă excelent). Fiind un ruj mat simt că buzele mele se usucă puțin (dar nu ca la numeroase alte rujuri mate; problema mea vine și din interior), dar la asta contribuie factori diverși. În mod cert, nu strânge buzele și nu este inconfortabil așa cum ne-au învățat astfel de rujuri.


Un favorit nou în colecția mea este creionul cremos Maybelline SuperStay Ink Crayon Zodiac, pe care eu l-am luat cu zodia Arieș. Cu toate acestea, mi se pare un creion cu o nuanță spre roșu, spre deosebire de tendința ușoară spre portocaliu cum credeam eu c-o să fie. Însă, nuanța mi se pare superbă pentru iubitoarele de roșu, iar formula este grozavă. Forma acestuia oferă posibilitatea de a realiza un contur extrem de precis, iar eu îl folosesc inclusiv drept ruj, aplicându-l pe întreaga suprafață a buzelor. Finish-ul este mat, culoarea este bogată și intens pigmentată, iar rezistența la transfer este una foarte mare. Se înlătură ușor și nu usucă absolut deloc buzele, consistența fiind una cremoasă și plăcută. În mod cert îmi voi completa colecția și cu alte nuanțe, inclusiv cu rujurile lichide din aceeași gamă.



Bineînțeles, acestea sunt doar câteva recomandări la care puteți apela. Iar dacă nu știți precis ce să dăruiți, puteți inclusiv să optați pentru varianta unui card cadou Notino. Voi v-ați făcut lista cu cadouri? 

You May Also Like

0 comments