A venit Moș Crăciun, cu cadouri de la Bonprix!

 Bine v-am regăsit, dragilor!

2022 ne bate la ușă. Mult a fost, puțin a mai rămas. Voi v-ați făcut o listă cu rezoluții pentru noul an?


Pentru mine, 2021 a fost un an destul de productiv și frumos. Printre reușitele cele mai importante se numără prima distincție de ambasador, la Bonprix, participarea la Școala de Beauty Vlogging (care mi-a dat curaj de postat pe YouTube), plus obținerea unei distincții internaționale de la Alfaparf. Mă bucur să mai văd că sunt cazuri în care, în Social Media, nu doar cifrele contează, ci și implicarea, munca din spate etc. Și sper ca Noul An să fie în continuare tot pe atât de frumos, alături de celelalte dorințele pământești - liniște, sănătate, înțelegere.

Moș Crăciun a fost pe la voi? Ce v-a adus bun? Moșul meu a fost împărțit în mai multe părți. Iar într-una dintre situații, a venit direct din Olanda, de la prietenii Bonprix. Cadoul generos de altfel a fost gândit atent, oferindu-mi posibilitatea de a plasa cea mai bogată comandă pe care am făcut-o vreodată la ei. Cu ocazia asta am bifat multe selecții aflate în wishlist, pe care vi le voi prezenta și vouă astăzi.

Fashion & Home Decor de la Bonprix

Din categoria de articole vestimentare am luat 3 lucruri.

Prima, aflată pe lista de dorințe de ceva vreme, pe care o supravegheam atent, este o jachetă buclată cu franjuri, după cum îi spun ei, din secțiunea geci și paltoane


De fapt, este un palton extrem de frumos și elegant, care îndeplinește toate cerințele pe care eu mi le doream vreodată de la o astfel de piesă. Ani la rând am fugit de paltoane din cauză că nu găseam un model care să mă impresioneze estetic, nu îmi plăcea materialul sau nu mi se părea că mi se avantajează. Și, din puținele alese, la fel de puține au fost purtate mai mult de o dată, la fotografii. Acesta însă, mi se pare un palton clasic și superb în același timp, datorită materialului cu structură, ușor greu, care redă impresia de calitate, chiar dacă nu conține un material prețios. 


Este prevăzut și cu o serie de nasturi bijuterie, o parte decorativi, iar alții funcționali. Prezintă și un decolteu în V pe care, în caz de vreme rece, îl pot soluționa cu ușurință apelând la o eșarfă supradimensionată. Inițial am fost tentată să afirm că este potrivit pentru tranziție, dar alături de un pulover gros merge excelent chiar și iarna. Are un aspect tare chic și elegant, versatil, care vine excelent pe corp (mult mai bine chiar și decât în poze). Sigur, se așeza și mai bine dacă aveam forme mai proeminente, dar nu se poate face "retur la producător (ha, ha!). L-am purtat deja de aproximativ 5 ori și cu siguranță este una dintre achizițiile anului și piesele vestimentare favorite.




Apoi, mi s-a părut o alegere foarte practică să-mi achiziționez câteva lucruri noi pentru ținuta de casă. Și, ca prin urmare, am dat o "fugă" și la sectorul de copii cu pijamale, de unde am achiziționat o salopetă în ton cu spiritul sărbătorilor. Aceasta e un concept 100% sustenabil, fiind realizată din bumbac. Salopeta este similară unui tricou din punct de vedere al grosimii țesăturii, nici subțire, nici groasă, iar mărimea aleasă de mine a fost 140-146 (de la copii port mărimea pentru 10-11 ani, la aproximativ 40 kg). 


Iar pentru casă e perfectă, căci nu irită nicicum pielea, nu stimulează transpirația și este foarte confortabilă. În plus, trebuie să recunoaștem împreună că, modelul, e cu adevărat simpatic și festiv. În general sunt fan salopete pentru că păstrează mai bine căldura și nu ai de-a face cu 2 piese care se rătăcesc mereu (precum la pijamalele clasice, lucru care mi se întâmplă mereu).




Iar drept asorteu, mi-au atras atenția și o pereche de șosete cu căptușeală Teddy care, din păcate, acum nu mai sunt în stoc. Dispun însă de un model similar, tot cu blăniță, în categoria ciorapi cu bandă adezivă și dresuri. De fel, eu sunt extrem de friguroasă. Așa că ador tot ceea ce e moale și călduros. Iar șosetele acestea nu fac excepție. Sunt extrem de călduroase și izolează termic perfect, astfel încât nu-mi mai simt întreaga zi picioarele înghețate. Sigur, fiind ușor voluminoase pentru că blănița este destul de grosuță, nu pot fi purtate și în exterior, alături de încălțămintea de sezon. Dispun inclusiv de o serie de stele siliconate pe talpă, ce nu se simt la purtare, care au menirea de a preveni alunecarea și incidentele neplăcute.




Din categoria pentru casă mi-am ales și cadoul de care vă spuneam inițial, constând într-o lenjerie de pat și o pătură.

Un alt detaliu de care n-o să mă plictisesc niciodată și care-mi inspiră multă căldură și eleganță sunt articolele tricotate. Și, era visul meu de aproximativ 2 ani, de când am văzut această pătură tricotată la ei, care s-a vândut ca pâinea caldă, să dețin un astfel de model. Din păcate, peste tot în lume, aceste pături au un cost extrem de ridicat (unele atingând chiar și suma impresionantă de 2100 lei). 


La Bonprix prețul a fost aproape înzecit mai mic, dar rămâne totuși o piesă destul de scumpă și rară. Dimensiunea este aproximativ pentru un pat de o persoană, ochiurile tricotate sunt mari (exact ce îmi doream), iar materialul este extrem de moale și plăcut la atingere. Din păcate, are și un minus - fragilitatea ei. Este mai mult o pătură decorativă de folosit în fotografii și de amplasat pe un pat pentru a-l face să pară scump, dar cu o manevrare extrem de delicată. Se agață foarte ușor la o simplă atingere, iar un uz constant asemeni unei pături obișnuite ar deteriora modelul cu ușurință (atenție la animalele de companie sau la bijuterii ce pot trage fibrele). Am îndrăznit însă, să o așez pe mine la un moment dat, și nu vă pot descrie în cuvinte cât e de călduroasă. M-am încălzit instantaneu doar prin simpla poziționare a picioarelor pe ea. Însă, din nou, pentru a-i păstra aspectul pe termen lung, nu recomand a fi utilizată ca o pătură normală. Am găsit-o în categoria de coverturi și pături, fiind disponibilă inclusiv într-o nuanță de roz antic. 


Iar în cele din urmă, o alegere mai practică, este din categoria lenjerii. M-am îndrăgostit analizând lenjeriile de pat de pe Bonprix și mi-a fost foarte greu să mă rezum doar la una singură. Dar, în cele din urmă am ales tot un model de sărbătoare și iarnă, cu bufnițe, care mi se pare grozav de simpatic. Aceasta este confecționată dintrun amestec de bumbac (60%) și poliester (care redă imprimeul deosebit). 


Este fix ca în poza de prezentare, un model vesel care personal mă binedispune. Nu sunt pricepută la mărimi însă, alegând prima mărime, lenjeria a venit la pachet cu o față de pernă uriașă (în care am introdus vreo 4-5 perni normale, dreptunghiulare și pătrate, pentru a o completa pe deplin, neavând o pernă atât de generoasă în casă) și o husă pentru pilotă, ce acoperă dimensiunea unei canapele extensibile (găsiți desigur măsurătorile pe site-ul Bonprix). Este comodă, plăcută la atingere, nu jenează și nici nu pare a fi acel material care se șifonează din cale-afară (nu știu cum se comportă la spălat). Dar pe pagina lor găsiți mult mai multe modele frumoase, cu imprimeu speciale sau clasice, pentru toate gusturile. Cu siguranță voi mai comanda lenjerii de la ei și în viitor.


Acestea fiind zise, doresc să-mi afirm recunoștința față de voi, cei care m-ați susținut în acest an, și pentru prietenii de la Bonprix care au avut grijă să mă surprindă cu un cadou frumos în pragul sărbătorilor. Sper să ne auzim cu bine și în noul an, și vă urez în continuare Sărbători Fericite și un an cu multe dorințe împlinite! 

Comentarii

Postări populare