Prima rezoluție în noul an: ardem caloriile și alegem un stil de viață sănătos

 Pentru prima dată în acest an, vă urez La mulți ani, cu rezoluții și dorințe implinite!

Dacă v-ați propus anul acesta să vă mențineți în formă sau sărbătorile v-au dat bătăi de cap la capitolul kilograme în plus, și ați pus în capul listei de dorințe să reveniți la forma inițială sau să oferiți corpului mai multă grijă, Decathlon dă startul campaniei "Ardem caloriile!".

Asta înseamnă că ai un motiv extra ca să-ți pui ordine în viață - oferte incendiare la articole sportive, care te vor încuraja să-ți îndeplinești țelul.

Ca prin urmare, vrei să afli ce beneficii îți poate oferi sportul în ultimul an? Iată câteva sugestii de articole sportive ce-ți vor schimba viața prin mișcare.

Top 5 articolele sportive must-have la arsul caloriilor



Și bărbații pot face sport! Iar dacă și tu ești un reprezentant responsabil al sexului masculin, îți va fi de folos un echipament sportiv de calitate. De la jogging, ridicare greutăți sau flotări și tracțiuni, pe toate le poți face cu ajutorul unui echipament sportiv de calitate. Îți propun să arunci un ochi peste tricoul din bumbac Nyamba care este excelent în condiții prietenoase de mediu. Il poți asorta la o jachetă în zilele/serile friguroase, cât și la o pereche de pantaloni la fel de confortabili și practici cum sunt pantalonii Nyamba. Cele două piese se vor transforma într-un trening cochet și modern, care va menține o temperatură corporală adecvată, fiind ideal chiar și pentru activitățile în aer liber.


Cât despre doamne, nu e cu nimic mai dificilă alegerea unor articole utile pentru arderea caloriilor, aceasta fiind o misiune și mai importantă pentru adeptele sexului frumos. Aruncând un ochi peste ofertele disponibile am găsit și tricoul Nyamba pentru femei care este de asemenea confecționat din bumbac de calitate superioară ce îndeplinește chiar și cele mai exigente cerințe. 


Indiferent de tipul activităților sportive pe care ți le-ai propus să le faci anul acesta, cu siguranță te vei simți confortabilă într-un tricou care-ți oferă dexteritate deplină. În cazul unor activități extrem de solicitante, de exemplu la sală, îți recomand să optezi inclusiv pentru o bustieră. Pantalonii clasici de sport îi poți înlocui cu o pereche de colanți Salto care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dacă ești familiarizată cu articolele sportive de la Decathlon, respectiv cu colanții, știi deja că au un coeficient de elasticitate ridicat, alături de un material moale și plăcut la atingere care nu-ți vor impune probleme la capitolul confort.


Iar dacă din misiunea ta n-ai omis ideea de a investi în accesorii sportive ieftine și practice pentru a face sport acasă, te incurajez să-ți amenajezi un mic sanctuar dedicat acasă și să apelezi la o prietenă pentru a face sport împreună, chiar și de la distanță. Astfel, să arzi caloriile va fi mult mai plăcut în doi, iar timpul va trece mai repede. Cât despre lucrurile de care ai putea avea nevoie, tot la Decathlon vei găsi tot ceea ce ai nevoie, la un click distanță și la un preț bun. Salteaua pentru fitness mărimea M te încurajează să faci mișcare indiferent de condițiile de mediu și o poți folosi pentru yoga, fitness, pillates etc. Când vremea se va îmbunătăți, vei putea inclusiv să o iei cu tine în călătorii și să redai activitățile sportive preferate chiar și în aer liber.


Dar pe site vei găsi mult mai multe opțiuni și oferte, inclusiv greutăți, benzi elastice, mânere pentru flotări, accesorii de depozitare pentru articole esențiale (de exemplu, ghidon de apă). Așa că fă-ți o listă cu ce ai nevoie și treci la treabă! 

Comentarii

Postări populare