Avon Attraction Game: Parfumul pe care îl voi purta toată primăvara

 


Cu greu ajunge un parfum să mă cucerească pe deplin. Mai ales când vorbim de parfumuri dulci care trebuie să recunosc că, n-au fost dintotdeauna preferatele mele. Însă, aveam un feeling încă de la bun început, când m-am înscris la ultima campanie Avon de pe BUZZStore. Și instinctele mele rar se înșeală. Avon Attraction Game a devenit cu ușurință unul din parfumurile mele favorite din toate punctele de vedere, motiv pentru care prrzic inclusiv că-l voi purta în nerepetate rânduri pe parcursul primăverii. 

De ce Avon Attraction Game?


La campania Avon Her Love Story, dar și celelalte de machiaj la care am participat pe parcurs am fost absolut impresionată de inovația pe care cei de la Avon ajuns să o producă. Lacurile de unghii comandate de la ei sunt excelente (în condițiile în care m-am chinuit mult timp să găsesc o ojă durabilă), machiajele sunt de altfel variate, rezistente, iar acum pare că nici parfumurile nu mai pot fi ușor de trecut cu vederea.


Cel din urmă este un parfum dulce, cu note de ciocolată neagră, ambră, alături de alte esențe lemnoase. Practic e un parfum intens și plăcut, care are o proiecție de câteva zeci de ore bune pe piele și până la câteva zile pe haine. Mă duce cu gandul la primele mele parfumuri scumpe care aveau o asemenea persistență, dar care nu erau deloc accesibile. Și pe cât e de plăcut și intens, pe atât e genul acela de parfum de la care nu ți se face rău și nu te poți sătura să-l miroși încontinuu, mai ales fanele deserturilor de ciocolată. Găsesc în ele toate esențele de care o femeie are nevoie pentru a se simți încrezătoare, sofisticatâ, elegantă și modernă. Cum de altfel nu am resimțit nicio secundă că ar fi un parfum atât de accesibil pe cât e el. Îl văd potrivit mai mult pentru doamne decât pentru adolescente, purtat la ținute elegante sau office, practic în situații în care se dorește a se afirma puterea și încrederea în forțele proprii. 



Cei de la Avon spun că l-au conceput după o rețetă specială menită să captiveze mintea senzorial, iar eu cred că le-a ieșit extrem de bine. Practic, dacă sunteți în căutarea unui parfum cu toate caracteristicile de mai sus, cu siguranță nu veți da greș. Va surprinde cu cea mai mare ușurință.

Sticla parfumului aș zice că e minimalistă și ușor atipică. Dar eu întotdeauna am fost interesată cu precădere de conținut, care a fost de această dată mai presus de așteptările mele. Ca prin urmare, nu pot decât să vă încurajez să-l descoperiți și voi și să vedeți ce e capabil să facă.



Tu l-ai testat? 

Comentarii

Postări populare